Binnaz Abla

FABATEM yetmez Falcı Mağdurları Derneği'de lazım

ciddi misin atart ?? pişman oldum onu şimdi yazdığıma yaa

kızlaaaaaar şu fallardan birine bana da yollayın... belki benim ki de aynıysa ben de şikayet edeyim..

ulannn işe bak yaa.. gün geçmiyor kiiiii heyecanlı bir güne uyanmayayım

Vay anasını sayın seyirciler yine neler dönmüş. Fal maceraları bölüm 218

Kızlar bu işi para uğruna yapan çok insan var. Hadi en kötü ihtimal baktıkları falın %30unu alıyolar diyelim. Fal ücreti 20 liraysa 6 lirası falcılara gidiyor. Her ay en kötü ihtimal 90 tane fal baksa (günde 3 fal baktığını hesap edelim) aylık 540 lira kazanç. Biraz zorlasa askeri ücrete yakın para alacak. Oturduğu yerden iyi para değil mi sizcede? İnsanlar inşaatlarda, madenlerde 12 saat çalışıp 1000 lira para alıyolar, belki de daha az. Böyle üçkağıtçılık yapıp aldıkları parayı gönül rahatlığıyla harcayabiliyolar mı merak ediyorum.

kızlaaaaaar şu fallardan birine bana da yollayın... belki benim ki de aynıysa ben de şikayet edeyim..

ulannn işe bak yaa.. gün geçmiyor kiiiii heyecanlı bir güne uyanmayayım
Bende atayim isterseniz benim eski biraz ama yardimi olursa

ciddi misin atart ?? pişman oldum onu şimdi yazdığıma yaa
Senin bi suçun yok ki canım benim, nereden bilebiliriz ki? hepimiz sonuçta kendi özgür irademizle yolluyoruz. Bugün tesadüf oldu iki arkadaşın bana fallarını yollamasıyla ikisnin de aynı olduğunu gördüm ve uyardım arkadaşları

evet yaa malum olmuş demek ki bana, pat diye açtım karena lafını okumuşsa ne kızmıştır kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…