- 12 Ekim 2009
- 1.937
- 4.723
- 163
FABATEM yetmez Falcı Mağdurları Derneği'de lazımFal bakma yönetmeliği değişmeliiiii, yeni düzenlemeler getirilmeliiii,IP adresleri kontrol edilmeliiii,sözlü ve yazılı mülakat sınavı olmalıııı,fal bakmanın incelikleri öğretilmeliiii, düzenbazlık,hokkabazlık yaptıklarında bulunabilecekleri bilinmeliii
AKILLI ,UYANIK OLMAYI ONLARDAN ÖĞRENECEK DEĞİLİZ!
MADE,FABATEM, AYNI FALCILARIN TEŞHİSİ( AFATEM), İVİİİİTTTT şube açalım bulunduğumuz illerde, görev dağılımı yapıp bu dernekleri yaşatalımFABATEM yetmez Falcı Mağdurları Derneği'de lazım
Yakında bu topiği Emniyet'e bağlarlar dolandırıcıları yakalamk için yardım amacıylaMADE,FABATEM, AYNI FALCILARIN TEŞHİSİ( AFATEM), İVİİİİTTTT şube açalım bulunduğumuz illerde, görev dağılımı yapıp bu dernekleri yaşatalım
ahahaaaaaaa, ARKA SOKAKLAR FALCI İSTİHBARAT EKİBİ KK ŞUBESİYakında bu topiği Emniyet'e bağlarlar dolandırıcıları yakalamk için yardım amacıyla
Sarayliya cok fal baktirdim karenaya bir falim vsr ve kesinliklesanmiyorum ayni kisi olduklarini sarayliya hakaret olur
ciddi misin atart ?? pişman oldum onu şimdi yazdığıma yaaKızlar Karena düzenbazınınnn copy paste tamamıyla ama yaptığı an itibariyle kanıtlanmıştır, aptall şeyy sakın baktırmayın.. ben oınu rezil etmesini bilirim ,çok öfkeliyim şuan .. resmen aynı falı kopyalamışşş resmenn, sen kimsin aptal haram zıkkkım olsun , ama ben bunu siteye söyleyip ona gününü göstermezsem
kızlaaaaaar şu fallardan birine bana da yollayın... belki benim ki de aynıysa ben de şikayet edeyim..çünküü gerizekalılar, hemen hemen herkese uyabilecek ortalama harfler, yorumlar yapıyolar biz de anaaa doğru deyip saf saf beğeniyoruz... bu sitelerde böyle mesajlarda ağır davranırlarrrr ama pes yok Allegrita, gerekirse üstüste atalım.. bu Karena asalağını var yaa ... neyse tamam sakinim
miroskas a atmayıııııııııınnnnn sakınnn ...tolini dinleyinşu miroskasın falcı olmadıgını kac kere yazdım ya hala fal atan var hey allahım ya kazıklanmayı ne cok sevıyoruz
Bende atayim isterseniz benim eski biraz ama yardimi olursakızlaaaaaar şu fallardan birine bana da yollayın... belki benim ki de aynıysa ben de şikayet edeyim..
ulannn işe bak yaa.. gün geçmiyor kiiiii heyecanlı bir güne uyanmayayım
Zaten enseledik ve şutlandı fal sepetindenSarayliya cok fal baktirdim karenaya bir falim vsr ve kesinliklesanmiyorum ayni kisi olduklarini sarayliya hakaret olur
Ciddimisin harika ben sarYliyi cok iyi taniyorum cidden karena solda sifirZaten enseledik ve şutlandı fal sepetinden
Nasilsin urminacim ozelden yazevet ya saraylının ihtiyacı yok böyle şeylere.. bu hafta kendimi tuttum ve ona atmadım .. haftaya inş.
Senin bi suçun yok ki canım benim, nereden bilebiliriz ki? hepimiz sonuçta kendi özgür irademizle yolluyoruz. Bugün tesadüf oldu iki arkadaşın bana fallarını yollamasıyla ikisnin de aynı olduğunu gördüm ve uyardım arkadaşlarıciddi misin atart ?? pişman oldum onu şimdi yazdığıma yaa
Evet şutlandı haketti ama yaaa resmen baştan sona copy past yapmış uyanıkCiddimisin harika ben sarYliyi cok iyi taniyorum cidden karena solda sifir
Terbiyesiz haketmis bakalim hangi sitede reeankarne olacakEvet şutlandı haketti ama yaaa resmen baştan sona copy past yapmış uyanık
Evet yaa yenilere karşı dikkatli olalım bi yerden mutlaka hortlayacaktırTerbiyesiz haketmis bakalim hangi sitede reeankarne olacak))
evet yaa malum olmuş demek ki bana, pat diye açtım karena lafınıSenin bi suçun yok ki canım benim, nereden bilebiliriz ki? hepimiz sonuçta kendi özgür irademizle yolluyoruz. Bugün tesadüf oldu iki arkadaşın bana fallarını yollamasıyla ikisnin de aynı olduğunu gördüm ve uyardım arkadaşları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?