Binnaz Abla

Falsepeti karınanın profılını kapatmış ayy kızlar korkulur bızden yuhhh dıyorum ve bu sahtekarlıgı yakalayan arkadaslarımıda tebrık edıyorum.ben baktırmamıştım ıyıkıde baktırmamışım..

Karena artık yorumcular arasında görünmüyor falsepetinde
Sızde nasıl aynı yorumdu olumsuzuydu olumlumuydu?? Nasıl anladınız merak ettım butun sayfaları okuyamıyorum ınternettım delı ettı benı bu yıll(( bırde bı arkıma bakmış karına kızın hıc sormadıgı bı konuya degınmış kız sok olmuş sımdı konuştuk ya super falcı yada baska bı sıtede bakan bırı dedı.kız

Bana Atart falını atmıştı sabah okudum ve full nokta atışıydı vaaaay dedim. Sonra allegrita baktırmış o da bu fal tuhaf değil mi diye attı, falı okurken ben şok oldum resmen sabah okuduğum falı tekrar okuyorum iki konu hariç resmen copy-past olduğunu anladım arkadaşları uyardım. onlar da itiraz etti canım

bravo gerçekten harikasın kutlarım seni

Nokta atışı olması garıp demekkı başka sıtede baktırdıgınız bırı

Nokta atışı olması garıp demekkı başka sıtede baktırdıgınız bırı
Valla bilmiyorum onu Atart bilir. İşte böyle yakaladıkça bu sahtekarları birbirimizi uyaralım olan paralarımıza oluyo. Yalnız falsepeti'ni bu duyarlı ve doğru davranışından dolayı ayrıca kutlarım. Dilerim diğer fal sitelerine örnek teşkil eder

valla bilmiyorum ki daha önceden baktırdığım biri mi, hayır şimdi bu Karena , bi de nasıl cins isimler buluyolarsa, başka bi siteye Carmen falan olarak geçermiş, aaaaa yeni falcı diye atlarmışız..hala çok öfkeliyim, fal sepetine aferim,sepetten gereksiz ürünleri boşaltıyorlar böyleee ohhh

Evet sonra da bak hemen karena enselendi öğlen
bu da yine benim Code un olayı gibi oldu, 30 dan direk 10 tl ye inmesi ve halihazırda hala henüz hiçbir yorum yapmamış olması gibi, hayır işin güzel tarafı; falların çıkıp çıkmamasından öte böyle sahtekarlıkları bulup, kamuoyu hizmetine katkı sağlamamız.. eheheee

Aynen zaten falları da çıkmıyo bari milleti dolandırmasınlar

Aynen zaten falları da çıkmıyo bari milleti dolandırmasınlar
Fal bakma yönetmeliği değişmeliiiii, yeni düzenlemeler getirilmeliiii,IP adresleri kontrol edilmeliiii,sözlü ve yazılı mülakat sınavı olmalıııı,fal bakmanın incelikleri öğretilmeliiii, düzenbazlık,hokkabazlık yaptıklarında bulunabilecekleri bilinmeliii
AKILLI ,UYANIK OLMAYI ONLARDAN ÖĞRENECEK DEĞİLİZ!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…