Binnaz Abla

kızlar ya, GÜVENİLİR FALCI LİSTESİ yapalım

Saraylıhanım ( Ben zerre inanmıyorum onun ikinci üyeliği felan olduğuna, olsa da helal olsun aldığı para öğrencidir ihtiyacı vardır. Ciddi anlamda emek veriyor. )
Medyumselena ( Bana tutmadığı doğru ama çok tatlı kadın. Inşallah bozmaz kendini. Seveni de çoktur. Fal bahane insanlığı var kadının.)
Kiraze
Emine ( Tamam sallıyor bazen ama kadın ne reklam yaptı burda ne herkese aynı falı attı. Gün teyzesi işte at falı kafan rahatlasın)
VenüsAmber ( Şimdi nerde bilmiyorum farklı bir adla felan bakıyor olabilir. Ona da güveniyorum. )

Aylini felan listeye almayın iyi olabilir bilmiş olabilir ama daha kim olduğunu çözemedik. Hakkındaki yorumlara açıklık getirirse baş köşeye yazarız. naazz da beğeniliyor ve dedikleri çıkıyor bazılarına ama onun da yaptığı hoş değildi.

vay arkadas yaaa hekes sahtekar olmus. Ne vicdansiz insanlar. Sonra neymis umutsuz insan olarak goruyorlarmis bizi. Oglum asil umutsuz sizsiniz. Bizim cogumuzun isi gucu var okulu var gelecegi var, kaptirdik kalbi birer dengesize onun derdine atiyoruz fal. Sizin neyiniz var internet basinda oturup insanlara yalan atiyorsunuz. Hakkimiz haramdir haberiniz ola. Ben cok baktirmadim %100 guvenirim dedigim kimse de yok. Ama nesimee ve famanin fallari cok benzerdi bunu biliyorum. Cok bakriran arkadaslar hakikaten guvenilir falci listesi yapalim.

Hisanacım, bu yazdıklarından Kiraze dışındakilere katılıyorum. Kiraze, Ester adıyla falalemde de bakıyor sanıyoruz. ikinci üyliği olabilir. Venüsamber'de falsepetine geçmişti tellwe'den. değiştirmedi adını. diğerlerine katılıyorum..

Kızlar saraylının falını dinledim ve şaşkınım tutmamış pek var mı içinizde saraylının tutturamadığı yoksa bi ben miyim

benim listem:
saraylıhanım-tellwe
medyumselena-tellwe
nesibe-falsepeti
venusamber-falsepeti
rezzan abla-falalem

Not: bu falcılar 2. üyeliği olmadığına kesin olarak inandığım falcılar. bunlarına arasında melek öz'de var ancak artık kendisi piyasada yok. bunların dışında, Taha, Kiraze-Ester, Reiki, Fama, Emine, Meryem, Aylin gibi iyi olduğunu düşündüklerim de var ancak 2. üyelikleri var veya olduğundan şüphe ediyorum çünkü çoğunluğu yazılı yorum yapıyorlar. Demek ki yazılı yorumlarda hep bir çakallık olma durumu oluyor.

ooo neler olmuşş burda kızlarr çözülmüşş amaa şaşırdımm yaa benim güvenilir falcılarım selena ve nesibe bide yiğitt var amaa odaa telde bu kadar başkada kimseciklere güvenmiyorumm başımızaa taş yağacak zaten dertliyizz bidee siz vurunn

Öyle mi? Çıkarabilirsiniz o zaman onu listeden ama yine de diğerlerini düşündüğümde kiraze masum kalıyor. Yeter artık millette ne karakter kalmış ne vicdan.

venüss falsepetindee değilmii kuzumm

Bu listeyi başka bir konuya felan ilk mesaj olarak yazıp güncellesek fena olmaz. Burayı takip eden misafirler felan da kandırılmamış olur. Çıkıp çıkmaması önemli değil karakterli kişilere gitmiş olur en azından.

banadaa tutmamıştııı deeep kuzumm rahat ol tek değilsinn
ya çok heveslenmiştim ama mesela işle ilgili kişilerden vs bahsetmiş alakası yok. ne bileyim tamamen yanlış hani ucundan tutan bir kısım yok. ha fal konumda benzer konuştu ama havada kalmış anlamadım hatta tamamen havada desem yeridir. soruların net cevabı yok falda

işteee beğenennii onundaa cok ama enerjii diyollar yaaa öyleee kuzummm sağlık olsunn ne etcennben hatırlamıyomm bile baktığıı falı

mert reiki den mi bahsediyorsunuz? ben sanmıyorum onun ikinci üyeliğinin olduğuna. ama bellide olmaz tabi.

zeziim, merak ettiğim şey mesela bana selena ve yiğit-nesibe ikilisi aynı olay hakkında hep farklı düşüncelerini iletmişlerdir.. bu falcılara da ben de güvenirim ama bu durum hep kafamı karıştırdı. Selena mı yoksa Nesibe-Yiğit mi diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…