Binnaz Abla

belkide bu kadar ağırlık bir isarettir hepimize istihareye yatsak bundan hayırlı
Valla lalecim resmen bir saat dua ettim kuş gibi oldum, içimdeki sıkıntı, üzerimdeki ağrılık dağıldı gitti. fala sardıkça bişeylerden uzaklaşıyoruz valla. ben hiç istihareye yatmadım ama benim rüyalarım çıkar genelde. gördüğüm rüya yanıltmaz beni ama şu fallara sardım rüyalar da sıradan rüyalara dönüştü kesinlikle ara veriyorum bir süre

hava grubu terazi,ikizler, kova
aslan ates grubundan
aslan erkegini bilmiyorum ama ben aslan burcuyum severim burcumu :))

hersey kismet birazda burctan ziyade ama ennnn geri dönme potansiyeli yüksek burclar hava grubundan cikar bence

selena'nın olumlu konuştuğu var mı kızlar? kendisini koruma altına alıcam
Aaa cddimisiniz selena kimseye olumlu knusmuyomu... ay ama bende budur dedgm nokta atisi yoktu ya bir ya iki.. ama 5 yerde yakaladim sirf cikarim yapmis bu iliski seni maddi manevi yiprtmis dyor e tabi maddi yiprtcak 30 lirayi sana veryosam kac ay oncek iliskim icin manevide yipranmisim iste.. bde demiski cafeye gidp bi kadinla knuscaksin sasrcaksin dediklerne .. e baska falciya gdcem iste bunu dyor.s yok ya ben begenmedim selenayi .s

"bde demiski cafeye gidp bi kadinla knuscaksin sasrcaksin dediklerne .. e baska falciya gdcem iste bunu dyor.s" bu cümlene koptum

"bde demiski cafeye gidp bi kadinla knuscaksin sasrcaksin dediklerne .. e baska falciya gdcem iste bunu dyor.s" bu cümlene koptum
Ayyy ama ole deglmi hayatimmm ?? Haksiz miyim.. bunlar kendilerine geleni bilmyorlar miii sankii

takma ya bana dönecek demişti evlenip mutlu oluyorduk 1 yıl oldu adam belkide başkasıyla evlendi belki onu gördü selena bazısına çok güzel tutturuyor ama bazısına maalesef
Ayy :// tersi cikiyosa insallah bana da tersi cikar uff senin durumuna uzuldm bitanem ya (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…