Havalardan ateslerden uzak olalim ben boga istiyorum yada en kotusu bir koc olabilir belki hahaCanim bu yazini dua olarak kabul ediyorum, cani gonulden AMIIN diyorum :)
Ilk kez ben huysuz olan taraftim ezdim de ezdim ama haketti dermisim
Valla lalecim resmen bir saat dua ettim kuş gibi oldum, içimdeki sıkıntı, üzerimdeki ağrılık dağıldı gitti. fala sardıkça bişeylerden uzaklaşıyoruz valla. ben hiç istihareye yatmadım ama benim rüyalarım çıkar genelde. gördüğüm rüya yanıltmaz beni ama şu fallara sardım rüyalar da sıradan rüyalara dönüştübelkide bu kadar ağırlık bir isarettir hepimize istihareye yatsak bundan hayırlı
terazi ikizler aslan bu burclar benden uzak allaha yakin vallahi hic anlasamam gerci bunlarin grunu da hava mi bilmem ama. Bi teraziye de ölürcesine asik oldum iste kizlar benim de derdim tasam bu:)
Teraziler fena ya, ama dedigin gibi iste. Uyamadik bi turlu napalim, kimse nasibinden bi adim oteye gecemiyor
Havalardan ateslerden uzak olalim ben boga istiyorum yada en kotusu bir koc olabilir belki haha
hava grubuterazi,ikizler, kova
aslan ates grubundan
aslan erkegini bilmiyorum ama ben aslan burcuyum severim burcumu :))
hersey kismet birazda burctan ziyade ama ennnn geri dönme potansiyeli yüksek burclar hava grubundan cikar bence
Senin burcun ne marple? ben de hava ve ateş grubu erkekleri sadece arkadaş ya da dost olarak severim ama özel hayatımda olmasınlar lütfen :))Havalardan ateslerden uzak olalim ben boga istiyorum yada en kotusu bir koc olabilir belki haha
Aaa cddimisiniz selena kimseye olumlu knusmuyomu... ay ama bende budur dedgm nokta atisi yoktu ya bir ya iki.. ama 5 yerde yakaladim sirf cikarim yapmis bu iliski seni maddi manevi yiprtmis dyor e tabi maddi yiprtcak 30 lirayi sana veryosam kac ay oncek iliskim icin manevide yipranmisim iste.. bde demiski cafeye gidp bi kadinla knuscaksin sasrcaksin dediklerne .. e baska falciya gdcem iste bunu dyor.s yok ya ben begenmedim selenayi .sselena'nın olumlu konuştuğu var mı kızlar? kendisini koruma altına alıcam
Aaa cddimisiniz selena kimseye olumlu knusmuyomu... ay ama bende budur dedgm nokta atisi yoktu ya bir ya iki.. ama 5 yerde yakaladim sirf cikarim yapmis bu iliski seni maddi manevi yiprtmis dyor e tabi maddi yiprtcak 30 lirayi sana veryosam kac ay oncek iliskim icin manevide yipranmisim iste.. bde demiski cafeye gidp bi kadinla knuscaksin sasrcaksin dediklerne .. e baska falciya gdcem iste bunu dyor.s yok ya ben begenmedim selenayi .s
Ayy benmkide hava gurubundan ve bende hava gurubundanim ben hep bi donus isterim ztn ama insallah benmkide ister de doner bana pff off hayaller hayallerAhh insallah döner insallahh
Ayyy ama ole deglmi hayatimmm ?? Haksiz miyim.. bunlar kendilerine geleni bilmyorlar miii sankii"bde demiski cafeye gidp bi kadinla knuscaksin sasrcaksin dediklerne .. e baska falciya gdcem iste bunu dyor.s" bu cümlene koptum
Geldi benimkiÇok konuşmuşsunuz ben yokkenHerkese hayırlı akşamlar
Haklısın bitanem ama bak çok şaşıracaksın dediğine göre bilen birine denk geleceksin demek ki. Olumlu düşünAyyy ama ole deglmi hayatimmm ?? Haksiz miyim.. bunlar kendilerine geleni bilmyorlar miii sankii
Ben normalde balik ama alakam yok sonra baktim ki akrep etkisi yogun biriyimSen ne burcuydun o terazi miydi canim
Ayy :// tersi cikiyosa insallah bana da tersi cikar uff senin durumuna uzuldm bitanem yatakma ya bana dönecek demişti evlenip mutlu oluyorduk 1 yıl oldu adam belkide başkasıyla evlendi belki onu gördü selena bazısına çok güzel tutturuyor ama bazısına maalesef
Akrep cnmSenin burcun ne marple? ben de hava ve ateş grubu erkekleri sadece arkadaş ya da dost olarak severim ama özel hayatımda olmasınlar lütfen :))
Ahahahh yerim seni ya♥♥♥♥Haklısın bitanem ama bak çok şaşıracaksın dediğine göre bilen birine denk geleceksin demek ki. Olumlu düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?