Binnaz Abla

Canimmm olsun yine bunu yasamakta guzel burcun ne esas oglan neydi

Ben oglak o terazi :) kafalari duvardan duvara vurmalik bi iliskiydi zaten bitti gitti. Hemde dunya sacmasi dunya basidi laflarla, yok uzulmeni istemem yok kendine iyi bak bilmem ne. Yazik oldu canim cok yazik oldu hemde, kismet degilmis:)

Ben oglak o terazi :) kafalari duvardan duvara vurmalik bi iliskiydi zaten bitti gitti. Hemde dunya sacmasi dunya basidi laflarla, yok uzulmeni istemem yok kendine iyi bak bilmem ne. Yazik oldu canim cok yazik oldu hemde, kismet degilmis:)

ex erkek ark.in hava grubundan biri olduguna emindim diyebilirim falcimiyim ne

valla bitanem onu bunu bilmemde üzerimdeki ağırlık yeni geçti dünden beri ağlıyorum hiç sebepsiz arkadaşımınki tesadüf tutacak gibi değil ya kendimde duydum bütün hayatını döktü ilk ona baktı

Ah son donem terazi burcu ile ugrasmisligim var ama akrep etkisindeydi gerci bende akrep yogun etkisindeyim benim baskinligimdan koptu isler o terazilerde az deil ama oglakla uymuyor maalesef

Lalem iyimisin canim aglamak iyidir icin acilir tatlicim

belkide bu kadar ağırlık bir isarettir hepimize istihareye yatsak bundan hayırlı

agirlik vurmus suya okuyup abdest al canim baska türlü atamassin

Teraziler bazen geri doner kapidan kovsan bacadan girer allahtan ikizler erkeginden daha sakinler

ex erkek ark.in hava grubundan biri olduguna emindim diyebilirim falcimiyim ne

terazi ikizler aslan bu burclar benden uzak allaha yakin vallahi hic anlasamam gerci bunlarin grunu da hava mi bilmem ama. Bi teraziye de ölürcesine asik oldum iste kizlar benim de derdim tasam bu:)

Ya aslinda ben de bi iki gundur cok agliyorum sabahlari aglaya aglaya uyaniyorum ama faldan dolayi oldugunu dusunmemistim. Demekki benimki de faldan. Keske kibrista olsaydin ya seni harika birine gotururdum

Ah son donem terazi burcu ile ugrasmisligim var ama akrep etkisindeydi gerci bende akrep yogun etkisindeyim benim baskinligimdan koptu isler o terazilerde az deil ama oglakla uymuyor maalesef

Teraziler fena ya, ama dedigin gibi iste. Uyamadik bi turlu napalim, kimse nasibinden bi adim oteye gecemiyor

Teraziler bazen geri doner kapidan kovsan bacadan girer allahtan ikizler erkeginden daha sakinler

cevremde hava grubu cok erkek var yasca büyük cogu hepsinde bu gecmisteki aska takili kalma sendromu yasaniyor illaki bi geri dönüs ,yoklama durumu yapiyorlar cok enteresan bence burc olarak ayiramiyorum genel bisi gibi geldi bana

cevremde hava grubu cok erkek var yasca büyük cogu hepsinde bu gecmisteki aska takili kalma sendromu yasaniyor illaki bi geri dönüs ,yoklama durumu yapiyorlar cok enteresan bence burc olarak ayiramiyorum genel bisi gibi geldi bana

Canim bu yazini dua olarak kabul ediyorum, cani gonulden AMIIN diyorum :)

Ilk kez ben huysuz olan taraftim ezdim de ezdim ama haketti dermisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…