Binnaz Abla

Oo seninde yogun hislerin benim ebcede gore burcum akrepmis
Evet heleki bu iki burca sahip olup hisleri kuvvetli olmamak mümkün değil. bazen nefret ediyorum bu durumdan :))) selena da falımda yükselenin büyük ihtimalle akrep çünkü burcunla brleşen etkisiyle korkunç dehşet hislere sahip birisin verüyalarında çıkıyor yazmış evet doğru valla :))

Bende hava grubuyum ikizlerim ama cok can acıtıcı bir durum görür yaşarsam asla dönmem ve üzülemem, tabi büyük konuşmak gibi olmasın aman tövbe haşa :) Ben bunu bilinçaltıma bağlıyorum, bardak taştığı an sanki bir duvar oluşturuyor ve duvardan içeri üzen kişiyle ilgili şeyleri almıyor ve bunu bilerek yapmıyorum.Yani daha önce böyle olmuştu ölüp ölüp diriliyordum,kız olduğunu öğrendim ve orada bitti,üstelik aynı ortamdaydık hergün.İkincide daha olmadı dengesizlik yaşadık ama bardak taşarsa ya da gerçekten kız arkadas olayını ben uydurmayıp duyarsam umarım bunda da öyle olur Yani olur heralde geçmişteki ilk aşktı farklıydı

Tesekkurle
canım üzülme olur mu hepimize olabilir bu sacma bir iş yapıyoruz biz fal derken insanlar hayatlarını yaşıyor. İnşallah hakkında en güzeli olsun.
cok sagol canım yok salaklıgıma kızdım hepınızın gonlune gore olsun

Benim de yükselenim akrep ama pek faydasını görmüyorum. Sadece analiz konusunda çok iyiyimdir o kadar. Karşımdaki insanın karakterini çok çabuk çözerim, biraz da 6. hissim olduğunu söylerler ama orta düzey

Aman aman uzak dur canim selena dan gecen benimki gbi ah vahla gecmesin

Aman aman uzak dur canim selena dan gecen benimki gbi ah vahla gecmesin

Ben selenaya daha önce baktırdım, severim kendisini. Olumsuz konuşsa bile sorun yok yani. Altı üst fal valla baktırıp unutuyorum açıkçası dikkatimi çeken bi şey olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…