- 12 Ekim 2009
- 1.937
- 4.723
- 163
Ben de yengecim ama yükselenm akrep o yüzden sordum :))))Ben normalde balik ama alakam yok sonra baktim ki akrep etkisi yogun biriyim
Oo seninde yogun hislerin benim ebcede gore burcum akrepmisBen de yengecim ama yükselenm akrep o yüzden sordum :))))
Evet heleki bu iki burca sahip olup hisleri kuvvetli olmamak mümkün değil. bazen nefret ediyorum bu durumdan :))) selena da falımda yükselenin büyük ihtimalle akrep çünkü burcunla brleşen etkisiyle korkunç dehşet hislere sahip birisin verüyalarında çıkıyor yazmış evet doğru valla :))Oo seninde yogun hislerin benim ebcede gore burcum akrepmis
Üzgünüm onlarda bu kızla asla demiştioffffffffffff yaaaa offffffff cok sınırlendım su an
saraylı ve melek ne demişti pekı?
hoşbulduummGeldi benimkihoşgeldin kuzum
cok sagol canım yok salaklıgıma kızdımcanım üzülme olur mu hepimize olabilir bu sacma bir iş yapıyoruz biz fal derken insanlar hayatlarını yaşıyor. İnşallah hakkında en güzeli olsun.
Artık oyle yapıcam canım sagol ıyıkı varsınız..Vallahi her seyden once saglik kuzum, sen iyi ol, uzme kendini bosver o herifi de cehenneme gitsin.
anaaaaaa nası yani yaaahoşbulduummSanırım buluşmayı geç istanbula bile gitmiyorum djdjnd
Oo seninde yogun hislerin benim ebcede gore burcum akrepmis
ben de yengeç yükselen akrep. çifte bela olsa gerek :)))))))))))Benim burcum yengeçkızlar yani oradan Bi bile illa şansızım en lanet burç asla tanrı belamı vermiş.
Aman aman uzak dur canim selena dan gecen benimki gbi ah vahla gecmesinBeni genelde mutlu sona ulaştırıyor. Ama mutlu sona ulaşana kadar baya olumsuzluklardan geçiyorum
Ya benimde param kalmamıştı en ucuz diye kelebek atmıştım. Bi kere falda hayır yok rastgele tıkladım attım bi şey anlamadım. Neyseki selena gayet güzel bakmıştı. Hatta en güzel baktığı fal oydu sanırım. Denemek istediğim su falı kaldı. Bi dahaki ay denerim belki. biraz ara vereyim de
Bilmiyorum şu an için bir İstanbul yolu yok bendeanaaaaaa nası yani yaaa
Üzgünüm onlarda bu kızla asla demişti(
Aman aman uzak dur canim selena dan gecen benimki gbi ah vahla gecmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?