Binnaz Abla

O zaman faturam devredince ben ona bir tarot atayım. Tarotu nasıldır canım. Şimdi bir kelebek daha mı atsam ki ayh haydi inşallah yaa tutarsız olursa da napayım sıkıldım zaten önüme bakarım

Ben en çok tarotunu beğenmiştim:) katina, iskambil, kelebek baktırdım bir de, kelebek çok daha detaylıydı tabi. En sevmediğim iskambil oldu sanırım. Bir de ben en az 1 ay ara verip atıyorum, sen de bir süre bekle bence.

canım işte en iyi rehber kişinin içindeki sestir,mantığıdır sen fallara fazla takılma bover içinden geldiği gibi davran bence.

Uzulurek bıldırıyorum kızlarr..... Telwe de Derin,barkıer, fama, falalem: hepsiii abartmıyorum,binnaz: ranıamıydı adı neydı o, kerem avsar, selın ımer, maya demır,ve bunun gıbı bı cok kişi... Falsepeti: ayışıgı, huseyın, nesıbe, alex,ve adını unuttugum bıcok yorumcu, bıryolun var Aylın, emıne,serap sultan, hatıce , ve aklıma gelmeyenn yukarda yazan butun sıtelerdekı bu formda adı gecen herkes ne yazıkkı PATLAMIŞTIR..... Meryem, selena, rezzan aklıma geldıkce yazıyorum.. Benım ugruna fal attıgım adam eskı sevgılısıyle asla barışmıcak dıyenler bunlar ve SONUÇ barışmışlar tokat gıbı vurdu yuzume 25 dakkıka once TATILDELER bırde .... (( aglamıyorum bana ıyı oldu...FAL FAL al bana FAL ..kızlar benım için fal olayı bıtmıştır hepınızı cok ozlucem arada bır gırer sızlerle buluşurum ozlerım zaten hepınızı alıştım ama fal olayı benım için sakınce kğ

o zaman sanş artık bir tarot deneyeyim de nerden baksan 15 gün var Neyse bu ay 3 4 fal etti enerjim temizlensin zaten fal atinca cok vicdan azabı çekiyorum kendime karşı

Ya kizlar, bilen herkese bilir ya. Enerjisi tutmayana bilemez diye bi durum yok bence. Enerjisi tutmayana net konusamaz sadece ki zaten gercek falci bence enerjisinin kiminle tutup tutmayacagini da anlar. Mesela biz burda bi cocuga baktiriyoruz direk soyluyor bazen gozu yasariyor bazen belime agri girdi falan diyor yani acik acik sana bakamayabilirim cok agir geliyorsun diyor bakamayacagina. Ben boyle yok ona cikti bana cikmadi durumlarina inanmiyorum. Bence bu kiz salliyor. Arkadasiniza da tesadufen tutmus ite. Tabi gunahini almiyim hic baktirmadim

canım üzülme olur mu hepimize olabilir bu sacma bir iş yapıyoruz biz fal derken insanlar hayatlarını yaşıyor. İnşallah hakkında en güzeli olsun.

canım işte en iyi rehber kişinin içindeki sestir,mantığıdır sen fallara fazla takılma bover içinden geldiği gibi davran bence.

haklısın cnaım ama benim iç sesim cok cok karışık. Kendim de ne istediğimi bilmiyorum biraz korkağım bu konuda. Burada defalarca ay fallar patladı yazdım, sonra bir baktım alakası yokmuş, biraz kendim yazıp oynuyorum ve aklım hep olumsuza calısıyor malesef

offffffffffff yaaaa offffffff cok sınırlendım su an
saraylı ve melek ne demişti pekı?

o zaman sanş artık bir tarot deneyeyim de nerden baksan 15 gün var Neyse bu ay 3 4 fal etti enerjim temizlensin zaten fal atinca cok vicdan azabı çekiyorum kendime karşı

Aynen biraz ara vermek iyi oluyor. Hele aynı falcıya baktırılacaksa en az 1 ay ara şart. Su falı da çok beğeniliyor selenanın benim de aklım onda

bende su baktırmadım senı yanlıs yonlendırmek ıstemem sadece burda su da daha ıyı oldugu yazılmıstı

yok haklısın canım ben de cok okudum arattım hep su falına iyi demişler ama ben faldan ötesini pek sevmiyorum galiba ve su falı bana biraz öteymiş gibi gelir hep nedendir bilmem, belki su falı doğrudur 3 harliler yardım eder söylentisindendir

Vallahi her seyden once saglik kuzum, sen iyi ol, uzme kendini bosver o herifi de cehenneme gitsin.

Nispet mi yapıyor bir de utanmadan ya
Üzülme dicez ama boş olucak malesef :/ Senin için hayırlısı buymuş demek ki. Umarım bu adamdan kat be kat iyilei çıkar karşına ki karmaya inanırım. Eminim seni gerçekten hakeden, mutlu olacağın biri çıkacak karşına

Bitanem..ne desem bos ki icimde aci hissettim bilirim burda kal bence sen

ne kadar aci bunu bu sekilde ögrenmen ve bu falcilarin hicbirsey bilememeleri belkide seni üzmemek icin gercekleri saklamalari veya pembe tablo cizmeleri herneyse fal isi birazda hayallere daldiriyor insanlar ve biz o hayallerde yüzerken gercekleri ögrenince yere ani inis yapip cakiliyoruz kafa üstü seninkide ayni bu durumdan olmus senin icin hayirli degilmis kendini üzme sakin ..

canım siz birlikteydiniz de ayrıldınız sonra eski sevgilisine mi döndü tam anlayamadım? eğer öyleyse de zaten lütfen üzülme. demek ki senin karşına çok daha iyi biri çıkacak demektir. Dua et bol bol. inan dualar zırh gibidir. ben bugün dökülüyodum 1 saat kesintisiz dua ettim şimdi maşallah enerjim yerine geldi kuş gibi oldum. bol bol dua et lütfen

Canim merak ettim bu konuyla ilgili sen ne hissediyorsun? Yani sen de bittigini sana bi daha donmeyecegini dusunuyor musun. Bana da gecen sene bi cok falci bitti gitti unut asla donmez falan demisti. Oyle bi umudumu kaybettim ki. Sonra cok degil bi ay falan gecti bi gun oglen uykusundayim, kapim caldi. Suratimda yastik izi ustumde pijama kapiyi bi actim karsimda o :) cani gonulden ayni sahneyi yasamani diliyorum canim

Canim senin bu sahne filmlerde oluyor yahu keske olsa

Of ya icimden ne beddualar geciyor suan. Ya yazik gunah degil mi bize neden boyle oluyor. Ah canim ya, insallah senin icin hayirli olan olmustur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…