Binnaz Abla

ya bedi vardır mesela. 70bin kere bu zikri çektiğinde, her ne için çekmişsen onun yerine geldiği söylenir. valla ben bikaç kere denedim, oldu hakkaten=)
70bini kendiniz bitirmek zorunda değilsiniz, başkaları da sizin bu niyetiniz için yardımcı olabilirler, birazını onlar çekebilirler.

70.000 çok fazla değilmi nasıl bitirebildiniz gün sayısı varmı allah kabul etsin

70.000 çok fazla değilmi nasıl bitirebildiniz gün sayısı varmı allah kabul etsin

yani bi girişince 1 günde bitiyor=) bi 20binini falan da bi arkadaşıma ve anneme paslayabiliyorum=) ama 70bini bile insan bi günde bitirebilir. zaten bi günde bitirmek zorunda değilsin. ne kadar zamanda bitirmeye niyet edersen o kadar zamanda bitirmen yeterli.

ne demek canım ama devamlılık şart 2 gün okuyup bırakma zaten 10 dk nı alır

tamam başlayacağım ve bunu devamlı,gündelik hale getirmeye çalışacağım,umarım yarım bırakmam. Ya kac gündür öyle bir şey var ki üzerimde evdeyim bu sıralar bir dua okuyayım,namaz kılayım diyorum ama bir türlü yapamıyorum. Nedenini bilmiyorum,ağırlık cöküyor. Psikolojik muhtemelen çünkü fal atmayacağıma tövbe etmiştim ama tutamadım attım,hala üzerimde bunun ağırlığını hissediyorum ve iyi bir şey yapacağım zaman bir şekilde yapamıyorum

peki sadece ya bedi diyorsunuz c.c. ekliyormusunuz

kendini öyle şartlama. fal da baktırırsın duanı da edersin=)

nazara karşı mutlaka gümüş içerisinde taş takı öyle sıradan bir taş değil,turkuaz veya firuze taşı mutlaka takın.size gelecek kötü enerji taşa geliyor ve çok enerji olursa.taş çatlıyor inanın.

hoşuma gitmeyen bi enerjisi olan bi falcı ya da herhangi biriyle bi iletişimim olunca ve üstüme ağırlık çökünce de hemen bu duaları açar dinlerim. nötrlüyor bi güzel.

netten biraz aratırsanız bütün esmaların zikir sayılarını ve saatlerini bulursunuz aslında. ben bir ara kendimi esmalara vermiştim, o kadar faydasını görmüştüm ki anlatamam.
Esmalara bende çok inanırımm canım.. Sınavlarımm için çekerdimm bazı isimleri..ve gerçekten faydasını çok görmüştüm.. Dua çok önemli çok

Esmalara bende çok inanırımm canım.. Sınavlarımm için çekerdimm bazı isimleri..ve gerçekten faydasını çok görmüştüm.. Dua çok önemli çok

ben de mesela maddi durumumun çok sıkışık olduğu bi dönemde bazı esmaları çekmiştim sadece 1 gün. hemen ertesi gün hiç beklemediğim yerlerden çok güzel fırsatlar çıkmıştı allah'a şükür.

bide yalnız şunu diycem. benim de tam çözemediğim bi durum var. "kapalı günler" diye bişi var. hicri takvime göre bazı günler kapalı günler oluyomuş ve o günlerde yapılan esmalar etkisiz ya da negatif etkili olabiliyormuş.

aahh haklısın canım evet ya gönül bazen fermen dinlemez,ama aslında dinlesen yani dinlemek aklına gelse aklınerecek olmayacağına zaten,
seven adamın ne işi var uzaklarda seven sevdiğinin yanında olmazmı.işte bunu idrak edemiyoruz,

agirlik vurmus suya okuyup abdest al canim baska türlü atamassin
su falımı baktırdın,hep korkarım ben su falından,iyi değil su falı baktırmak,sana falcının ağırlıgı gelmiş,evet arkadaşın dediği gibi suya oku ve niyet et üstündeki ağırlık gitsin diye ve suyuda güzel bir iç,has felak oku iyi olursun geçer korkma canım.

Kizlar mrb. Uzun zamndr yoktm. Faldan uzak durmk icin topige ugramiyordm ise de yaradi cidden. Ne zamndr ptlayan fal hbrlerini vermk icin glmk istedm ama elim varmdi bi turlu.

Saratlihanim: kndisine 3 fal baktrdim. Hpsinde de soyledigi seyleri en ufak detayina kdr yasadm. Yalnz bktrma amacm hep doner mi donmz mi diyeydi. Pismnligini gorcksn ama olmuck sonunuz dedi. Bircok defa geldi gitti iletsm devm etti nitekim bnde son zamnlarda icimden gldgi gbi davranip yuz vermedm. Ne pismnligini gordm ne de barstk. Simdi karsulassak yuzune bile bkasm glmiyor ama o hala msj atiyor bnimsw umrumda degl. Bu faln cikip cikmama yorumunu sze birakiyorm.

Fama: tamamn fiyasko bi faldi. Yzmya bile gerk yok

Barkiel: falin esas kismini tutturamdi ama bi sure vermsti 1 ay icnde hytina biri gireck vs.. diye. 15gn icnde o kisi gldi hmde tarf ettgi sekilde. Ama sonunda sen bu kisiyle yapamicksm cunku digeri seni kisknip glck sende dayanmyip ona doncksn dedi kisknma olyini bilemem ama sonuc husran.

Medyum gizem: ilk ayrildgmzda bktrmstm.bu hTun baya dobraydi. Su tvda cikn sari sacli hatun. Tlfnla baktrmstm.Cok mu aradn sen bunu dedi. Bu cocuk arada seni yoklar ama aman haa yuz vereym deme kndine yparsn dedi. Baslarda inanmk istememistm htta ne kdr sacma bu kdr da kotu biri olaamaz derkn paaat tam da oyle biri cikti herf. Daha baska syler daha soyledi ilerki zamnlar icn bklm onlari da bklyip gorucz.

Gcmistede esince, ilkay ve nesibeye se bktrmstm onlarda foss cikmisti bacilarm. Bilgilerinize :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…