- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
http://ebceddegeri.com/ bide buna bak
ne demek canım ama devamlılık şart 2 gün okuyup bırakma zaten 10 dk nı alıryaaaa Lalemm cok tesekkür ederim burada buldum gerçekten çok sağol çok mutlu oldum iyi ki varsınız
70.000 çok fazla değilmi nasıl bitirebildiniz gün sayısı varmı allah kabul etsinya bedi vardır mesela. 70bin kere bu zikri çektiğinde, her ne için çekmişsen onun yerine geldiği söylenir. valla ben bikaç kere denedim, oldu hakkaten=)
70bini kendiniz bitirmek zorunda değilsiniz, başkaları da sizin bu niyetiniz için yardımcı olabilirler, birazını onlar çekebilirler.
70.000 çok fazla değilmi nasıl bitirebildiniz gün sayısı varmı allah kabul etsin
ne demek canım ama devamlılık şart 2 gün okuyup bırakma zaten 10 dk nı alır
peki sadece ya bedi diyorsunuz c.c. ekliyormusunuzyani bi girişince 1 günde bitiyor=) bi 20binini falan da bi arkadaşıma ve anneme paslayabiliyorum=) ama 70bini bile insan bi günde bitirebilir. zaten bi günde bitirmek zorunda değilsin. ne kadar zamanda bitirmeye niyet edersen o kadar zamanda bitirmen yeterli.
tamam başlayacağım ve bunu devamlı,gündelik hale getirmeye çalışacağım,umarım yarım bırakmam. Ya kac gündür öyle bir şey var ki üzerimde evdeyim bu sıralar bir dua okuyayım,namaz kılayım diyorum ama bir türlü yapamıyorum. Nedenini bilmiyorum,ağırlık cöküyor. Psikolojik muhtemelen çünkü fal atmayacağıma tövbe etmiştim ama tutamadım attım,hala üzerimde bunun ağırlığını hissediyorum ve iyi bir şey yapacağım zaman bir şekilde yapamıyorum
yok. esma zikri çekerken sadece "ya ... " diyoruz.peki sadece ya bedi diyorsunuz c.c. ekliyormusunuz
nesibenin ya da falcıların kararıyla ya da fikirleriyle hareket edemiyoruz, gönül bu bitanem, zaten söz geçirebilsek falla ne işimiz olurdu? üzülsek de üzülmesek de yaşamadan bilinemez hem nesibe neyi tam bilmiş de üzüleceğinden emin?
nazara karşı mutlaka gümüş içerisinde taş takı öyle sıradan bir taş değil,turkuaz veya firuze taşı mutlaka takın.size gelecek kötü enerji taşa geliyor ve çok enerji olursa.taş çatlıyor inanın.Cok nazar ceken bir yapim var benim enerjimi ceken cinsten..
bilmiyorum canim ya bana cikan fallar hep olumsuz oldu vefat vs durumlarini bilen oldu mesela .. 6 aylik calisma maceram var melek öz e pozisyon degisiyormuyum dedim hayir olmiycak cok üzülme tamam mi dedi yani onun o cok üzülme tatlim tamam mi dedigi sey benim bütün hayatimdi maalesef dedigi gibi olmadi (gecmis fal ama halen beynimde kalmis) ve i$i komple biraktim .. ve farkettimki baktirdigim tonla fal cöp hicbiri cikmamis foss hepsi cöpten ibaretti ..
aslinda tamamen birakmis olmam lazimdi ama hayatimda halen net bisiy olmuyor bombos geciyor o yüzden ara ara baktirma ihtiyaci duyuyorum düzgün giden bisi olursa aninda birakicam zaten
Esmalara bende çok inanırımm canım.. Sınavlarımm için çekerdimm bazı isimleri..ve gerçekten faydasını çok görmüştüm.. Dua çok önemli çoknetten biraz aratırsanız bütün esmaların zikir sayılarını ve saatlerini bulursunuz aslında. ben bir ara kendimi esmalara vermiştim, o kadar faydasını görmüştüm ki anlatamam.
Esmalara bende çok inanırımm canım.. Sınavlarımm için çekerdimm bazı isimleri..ve gerçekten faydasını çok görmüştüm.. Dua çok önemli çok
aahh haklısın canım evet ya gönül bazen fermen dinlemez,ama aslında dinlesen yani dinlemek aklına gelse aklınerecek olmayacağına zaten,haklısın cnaım ama benim iç sesim cok cok karışık. Kendim de ne istediğimi bilmiyorum biraz korkağım bu konuda. Burada defalarca ay fallar patladı yazdım, sonra bir baktım alakası yokmuş, biraz kendim yazıp oynuyorum ve aklım hep olumsuza calısıyor malesef
su falımı baktırdın,hep korkarım ben su falından,iyi değil su falı baktırmak,sana falcının ağırlıgı gelmiş,evet arkadaşın dediği gibi suya oku ve niyet et üstündeki ağırlık gitsin diye ve suyuda güzel bir iç,has felak oku iyi olursun geçer korkma canım.agirlik vurmussuya okuyup abdest al canim baska türlü atamassin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?