Canim kimseyi yonlendirmis olmuyorsun zaten allahin ismi bunlar mesela herkes sevsinsaygi duysun diye her pazartedi 20 tane öglen 12gibi ya vedüd cekerim kitaplardada tavsiye ediliyor bunlar kotu seyler degilki normal...o kitanı nerden bulcaz kiBen netten ismime bakmıştım da zaten pek de ilgilenmiyorum bununla dua filan okunuyormuş da tehlikeli işler ben hoşlanmıyorum pek bu da birinin iradesini yönlendirmek gibi geliyor tabi yanlış düşündüğümü düşünen de olabilir sonuçta dua ama bence öyle
Gelen mail ya da sms de ne diyosa onu uygula. üye olmadan binnazda nasıl oluyo bilmiyorumdün gece falımı attım da bugün 12 de açıklanırmış yalnız ben üye olmadan baktırdım fala.
nerden öğrenicem sonucunu ?
Mail varsa orada link vardır ona tıkladığında zaten falın karşına çıkarsms yokda mail var.
neyse bakalım saat bi 12 olsunda.
Evet bazı esmaları ters saatlerde okumayin diyorlar ben her gün ya cami ya vedud okumaya calisiyorum ama jupiter saatlerinde cidden varmis böyle şeylerbunu da bu siteden duymuştum yine. Gezegen saati olayını. Ve gerçekten cok şaşırmıştım duanın saatimi olur demiştim ama sonra baktım gerçekten baya baya gezegenler,saatler ve ilgili olduğu şeyler var. Bunu da yarın bir araştırıp denemek istiyorum ben.
http://www.yukselenburc-tr.com/gezegen-saatleri-hesaplama.htm
kızlar gezegen saatleri için bu siteyide kullanabilirsiniz ben her gün bakip esma okuyorum gezegen saatlerinin detaylarida yaziyor.Bu arada sali günleri mars gezegeninin etkisinde oldugu icin esma okunmaz diyorlardi internette ne kadar dogru bilmiyorum akşam ezanindan sonra o günden çıkılmış oluyormus salı aksamları okuyordum ben
Kuzu sen ne okuyorsun her gün
Ben Ya Fettah- Ya Rafi ikilisini çok okuyorum ayrı zamanlarda. Ya Rafi özellikle yıldızımın düştüğü kendimi bitkin hissettiğim zamanlarda okuduğum esmadır. Ya Kerim- Ya Vekil vs de okurum. Ama dozunda okumaya özen gösteririm çünkü esmalar gerçekten çakraları açıyo ve birden yüklenince uykuya hasret yaşıyosun çakralar açılırken :))Kuzu sen ne okuyorsun her günya bende agirlik oluyor ama fal baktirip dua etmekten mi bilemedim.
Zamanlama onemli ancak duada onemli olan niyet bencehttp://www.yukselenburc-tr.com/gezegen-saatleri-hesaplama.htm
kızlar gezegen saatleri için bu siteyide kullanabilirsiniz ben her gün bakip esma okuyorum gezegen saatlerinin detaylarida yaziyor.Bu arada sali günleri mars gezegeninin etkisinde oldugu icin esma okunmaz diyorlardi internette ne kadar dogru bilmiyorum akşam ezanindan sonra o günden çıkılmış oluyormus salı aksamları okuyordum ben
Canım yaklasik 15 gundur okuyordum baya agirlik var ustumde noldu cozemedim bunlarada bakiyim yildizim yukleselir belki daha iyi hissederim altinci his icin bir esma varmidir acaba zaten hislerime guvenirim ama okusak belki fallara gerek kalmazBen Ya Fettah- Ya Rafi ikilisini çok okuyorum ayrı zamanlarda. Ya Rafi özellikle yıldızımın düştüğü kendimi bitkin hissettiğim zamanlarda okuduğum esmadır. Ya Kerim- Ya Vekil vs de okurum. Ama dozunda okumaya özen gösteririm çünkü esmalar gerçekten çakraları açıyo ve birden yüklenince uykuya hasret yaşıyosun çakralar açılırken :))
Çok fal baktırdığımız için ben Fatiha-Ayetel Kürsi-İhlas-Felak-Nas alışkanlığımı sürdürüyorum ve ne zaman boşlasam enerjim düşüyo. Günlük bunları okumaya çalış ben 7 defa okuyorum her birini ve gerçekten kendime geliyorum. 6. his için bilemem ama Ya Nur ya da Ya Habir sanki uygun gibi, bi araştır istersen. Benim 6. his yerinde zatenCanım yaklasik 15 gundur okuyordum baya agirlik var ustumde noldu cozemedim bunlarada bakiyim yildizim yukleselir belki daha iyi hissederim altinci his icin bir esma varmidir acaba zaten hislerime guvenirim ama okusak belki fallara gerek kalmaz
Bu arada naaza kahve fali atmistim telwede gayet detayli uzun nokta atisli bir fal gelmis begendim yorumunu
Acıkcası niyetim huzurlu mutlu olmak ve hayırlı insanlarla tanışmak bir kişiyi düşünerek illa o diyerek esma okumuyorum hem onun iradesini etkilemek istemem hemde kendim icin hayirlimi bilemem ama esmalarin kitaplari falan var ordada saatlerinden bahsediliyor bu saatlerde daha etkili oldugu yaziyor dogrulugunu bilmiyorum ama arastirdigim kadariyla gezegen saatlerini takip etmeye calisiyorum umarim tüm dualarimiz kabul olurZamanlama onemli ancak duada onemli olan niyet bence
Katılıyorum Marple. Allah rızası için okuyacaksan zamanın bi önemi yok ama bir amaç içinse zaman faktörü devreye girebilirZamanlama onemli ancak duada onemli olan niyet bence
Tamam canim bunlari her gun okucam 7 kez bu esmalarada bakiyorum faydasi olucagini dusunuyorumÇok fal baktırdığımız için ben Fatiha-Ayetel Kürsi-İhlas-Felak-Nas alışkanlığımı sürdürüyorum ve ne zaman boşlasam enerjim düşüyo. Günlük bunları okumaya çalış ben 7 defa okuyorum her birini ve gerçekten kendime geliyorum. 6. his için bilemem ama Ya Nur ya da Ya Habir sanki uygun gibi, bi araştır istersen. Benim 6. his yerinde zatenNaazz beğeniliyor ben sırada beklemekten sıkıldım ve geri çektim ama ileride değerlendirilecekler arasında :))
Altinci his icin 812 el habir var bende yeni basladim bakalim etkisini gorucekmiyim :)Canım yaklasik 15 gundur okuyordum baya agirlik var ustumde noldu cozemedim bunlarada bakiyim yildizim yukleselir belki daha iyi hissederim altinci his icin bir esma varmidir acaba zaten hislerime guvenirim ama okusak belki fallara gerek kalmaz
Bu arada naaza kahve fali atmistim telwede gayet detayli uzun nokta atisli bir fal gelmis begendim yorumunu
Yok denemicem bitanem çünkü dün okudukça hafifledim ve biraz daha bu şekilde ilerleyeyim istiyorum :)Tamam canim bunlari her gun okucam 7 kez bu esmalarada bakiyorum faydasi olucagini dusunuyorum
Naazi begeniyorum ama simdi deneme sen oructasin ilerde dusunursun
İnşallah görürsün tolinimAltinci his icin 812 el habir var bende yeni basladim bakalim etkisini gorucekmiyim :)
Ben buna başlıyım o zaman bir ekisini gorursem burda haber veririm size :)Altinci his icin 812 el habir var bende yeni basladim bakalim etkisini gorucekmiyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?