Binnaz Abla

Eksisini gorecegini sanmiyorum ama bi forumda okuyup etkisini gorenler kotu olaylari gorduklerinde kaldiramadiklarini yazmis birde zaten bu ayet istihare icinde kullaniliyor:)
Ben yüksek rakamlıları hiç esma alışkanlığı olmayanlara tavsiye etmem yani harbi çakraları açıyo ve yüklenirsen kaldıramazsın yorgun düşersin. Ben dahi azar azar çekerken günlerce uyuyamadım. Uyumak istiyosun ama başın çatlıyo uyuyamıyosun onun dışında bi sorun olmuyo ama çakraların açılıyo o nedenle o süreç yaşanabiliyo

Ben bi yerden baslasaydim fala baslcagma ilk zaman duaya baslasydm bir aya bitirmistim ben ya
Anistonum bu kadar yüksek rakamı tavsiye etmem bitanem. Feleğin şaşabilir ağır gelir. Ama düşük rakamlı sana iyi geleceklerden başla bir süre istikrarlı sürdür sonra arttırabilirisn ama pat diye sakın başlama, beni dedi dersin

Esmalra baslamadan once ayetel kursi okursaniz cok daha iyi olur

Arkdalar ya bildgnz site varmi bana mesj atsaniz guvnemyrum sitelerdeki yazilanlara

Altinci hissi acmaya calismak tehlikeli olabilir benim fikrim tabi ya zahir ya batin da etkili olabilir ancak ben istemezdim acilmasini

Katılıyorum Marple. Allah rızası için okuyacaksan zamanın bi önemi yok ama bir amaç içinse zaman faktörü devreye girebilir
Ikisi icinde bence niyet onemli ancak venus zamani mars etkili esma okumak etki gostermeyebilir tabiki ve herseye hayirlisi ise diyerek baslamak en iyisi

Altinci hissi acmaya calismak tehlikeli olabilir benim fikrim tabi ya zahir ya batin da etkili olabilir ancak ben istemezdim acilmasini
Benimkisi zaten burçlarımın etkisiyle doğuştan ama esmalarla elde edilmek istenen bence 6. hissin ötesi ve ben bunu asla istemem açıkçası Allah korusun

O zaman esma okumadan önce ayetel kürsi okuyarak basliyim bende Marple senin okuyup etkisini gördügün esma var mi peki kendimizi daha iyi hissettirebilicek.

Kızlar heyecanı azaltmak için esma biliyor musunuz ? Yapacağımızın işin rast gitmesi için de olabilir :)

Benimkisi zaten burçlarımın etkisiyle doğuştan ama esmalarla elde edilmek istenen bence 6. hissin ötesi ve ben bunu asla istemem açıkçası Allah korusun
Evet kuzum kesinlikle yapma. Bir arkadaşım bu esmalara fazla kafayı takmıştı.. Hergün hiç usanmadan esmalar okurdu.. Gece bile doğru uyumazdı.. Sonra maalesef kafayı bozdu.. değişik şeyler gördüğünü söylüyordu.. Anlatamam falan diyordu.. En sonunda kafayı oynattı.. Her şeyi kararınca yapmak güzeldir.. Dinin derinine çok inersen çıkamazsın işin içinden.. İnançsızlık bile başlayabilir..

Hayatim ben gecmsitede cok okurdum ama bir iki yil kadrdir biraktim simdid yeniden Allahin iznyle basliyorum

Kesinlikle katılıyorum. Ben Allah rızası için çekiyorum yani bir niyet ya da amaç belirlemiyorum ve dozunda giderim. İlk başlayan herkeste baş ağrısı ve uykusuzluk olabilir çünkü gerçekten çakraları açıyo ama yüksek rakamlar tehlikeli bence de. Ben bazen kendi değeri yüksek olanları bile Ayetel Kürsi ile kendimi korumaya alarak okurdum. Yüksek dediğim de mesela Ya Habir 812 kendi sayısı ve bu kendi sayısında çekmek için ne olur ne olmaz diye kendimi korumaya alırdım. Uzun zamandır esma çekerim aksattığım da tabi çoktur ama hep kendi sayısında dozunda giderim. Gerisi geri dönülmez zararlara yol açabilir, ben görünmeyenin ya da gizemlerin peşinde değilim ben huzurumun mutluluğumun peşindeyim. Gerisi bir şekilde insana malum oluyo zaten

Hayatim ben gecmsitede cok okurdum ama bir iki yil kadrdir biraktim simdid yeniden Allahin iznyle basliyorum
Azar azar başla o zaman anistonum. Yani küçük rakamlılardan başla bitanem sonra yüksek rakamlılara geçersin Allah kabul etsin şimdiden Sana bi tavsiye daha, okuyamadığın zamanlarda vs youtube dan yasin - bakara vs aç evin içerisinde o ses ve tireşim dolaşsın :) farkı kısa zamanda göreceksin :) ben yemek yaparken bile bazen açarım evin içerisinde o ses çok güzel etkilere dönüşüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…