İnsallah ciceeem kizlar isteyen olursa bende bu ara cektigim zikirleri ne icin olduklarini yazabilirim faydalanmak isteyen varsa:)İnşallah görürsün tolinim
Yaz tabi tolinim. Bilgiden zarar gelmez :)İnsallah ciceeem kizlar isteyen olursa bende bu ara cektigim zikirleri ne icin olduklarini yazabilirim faydalanmak isteyen varsa:)
Eksisini gorecegini sanmiyorum ama bi forumda okuyup etkisini gorenler kotu olaylari gorduklerinde kaldiramadiklarini yazmis birde zaten bu ayet istihare icinde kullaniliyor:)Ben buna başlıyım o zaman bir ekisini gorursem burda haber veririm size :)
Ben bi yerden baslasaydim fala baslcagma ilk zaman duaya baslasydm bir aya bitirmistim ben ya70.000 çok fazla değilmi nasıl bitirebildiniz gün sayısı varmı allah kabul etsin
Ben yüksek rakamlıları hiç esma alışkanlığı olmayanlara tavsiye etmem yani harbi çakraları açıyo ve yüklenirsen kaldıramazsın yorgun düşersin. Ben dahi azar azar çekerken günlerce uyuyamadım. Uyumak istiyosun ama başın çatlıyo uyuyamıyosun onun dışında bi sorun olmuyo ama çakraların açılıyo o nedenle o süreç yaşanabiliyoEksisini gorecegini sanmiyorum ama bi forumda okuyup etkisini gorenler kotu olaylari gorduklerinde kaldiramadiklarini yazmis birde zaten bu ayet istihare icinde kullaniliyor:)
Anistonum bu kadar yüksek rakamı tavsiye etmem bitanem. Feleğin şaşabilir ağır gelir. Ama düşük rakamlı sana iyi geleceklerden başla bir süre istikrarlı sürdür sonra arttırabilirisn ama pat diye sakın başlama, beni dedi dersinBen bi yerden baslasaydim fala baslcagma ilk zaman duaya baslasydm bir aya bitirmistim ben ya
Bir ay surmez o en kotu bir haftada bitirirsin:)Ben bi yerden baslasaydim fala baslcagma ilk zaman duaya baslasydm bir aya bitirmistim ben ya
Esmalra baslamadan once ayetel kursi okursaniz cok daha iyi olurCanım yaklasik 15 gundur okuyordum baya agirlik var ustumde noldu cozemedim bunlarada bakiyim yildizim yukleselir belki daha iyi hissederim altinci his icin bir esma varmidir acaba zaten hislerime guvenirim ama okusak belki fallara gerek kalmaz
Bu arada naaza kahve fali atmistim telwede gayet detayli uzun nokta atisli bir fal gelmis begendim yorumunu
Arkdalar ya bildgnz site varmi bana mesj atsaniz guvnemyrum sitelerdeki yazilanlarabenim de yok ama başka bi sitede bulmuştum, hangi sitede olduğunu hatırlamıyorum. şey önemli bide, okudğunuz esmaların sayısı ve hangi saatlerde okuduğunuz. her birinin okunması gereken gezegen saatleri var.
mesela sevgi için olan bi esmayı mars ya da satürn saatinde okumamanız lazım.
Altinci hissi acmaya calismak tehlikeli olabilir benim fikrim tabi ya zahir ya batin da etkili olabilir ancak ben istemezdim acilmasiniÇok fal baktırdığımız için ben Fatiha-Ayetel Kürsi-İhlas-Felak-Nas alışkanlığımı sürdürüyorum ve ne zaman boşlasam enerjim düşüyo. Günlük bunları okumaya çalış ben 7 defa okuyorum her birini ve gerçekten kendime geliyorum. 6. his için bilemem ama Ya Nur ya da Ya Habir sanki uygun gibi, bi araştır istersen. Benim 6. his yerinde zatenNaazz beğeniliyor ben sırada beklemekten sıkıldım ve geri çektim ama ileride değerlendirilecekler arasında :))
Ikisi icinde bence niyet onemli ancak venus zamani mars etkili esma okumak etki gostermeyebilir tabiki ve herseye hayirlisi ise diyerek baslamak en iyisiKatılıyorum Marple. Allah rızası için okuyacaksan zamanın bi önemi yok ama bir amaç içinse zaman faktörü devreye girebilir
Benimkisi zaten burçlarımın etkisiyle doğuştan ama esmalarla elde edilmek istenen bence 6. hissin ötesi ve ben bunu asla istemem açıkçasıAltinci hissi acmaya calismak tehlikeli olabilir benim fikrim tabi ya zahir ya batin da etkili olabilir ancak ben istemezdim acilmasini
O zaman esma okumadan önce ayetel kürsi okuyarak basliyim bende Marple senin okuyup etkisini gördügün esma var mi peki kendimizi daha iyi hissettirebilicek.Altinci hissi acmaya calismak tehlikeli olabilir benim fikrim tabi ya zahir ya batin da etkili olabilir ancak ben istemezdim acilmasini
Evet kuzum kesinlikle yapma. Bir arkadaşım bu esmalara fazla kafayı takmıştı.. Hergün hiç usanmadan esmalar okurdu.. Gece bile doğru uyumazdı.. Sonra maalesef kafayı bozdu..Benimkisi zaten burçlarımın etkisiyle doğuştan ama esmalarla elde edilmek istenen bence 6. hissin ötesi ve ben bunu asla istemem açıkçasıAllah korusun
Bugunden baaliyorum ozaman canlarim sevabini hepimiz boluselim insallahBir ay surmez o en kotu bir haftada bitirirsin:)
Hayatim ben gecmsitede cok okurdum ama bir iki yil kadrdir biraktim simdid yeniden Allahin iznyle basliyorumAnistonum bu kadar yüksek rakamı tavsiye etmem bitanem. Feleğin şaşabilir ağır gelir. Ama düşük rakamlı sana iyi geleceklerden başla bir süre istikrarlı sürdür sonra arttırabilirisn ama pat diye sakın başlama, beni dedi dersin
Kesinlikle katılıyorum. Ben Allah rızası için çekiyorum yani bir niyet ya da amaç belirlemiyorum ve dozunda giderim. İlk başlayan herkeste baş ağrısı ve uykusuzluk olabilir çünkü gerçekten çakraları açıyo ama yüksek rakamlar tehlikeli bence de. Ben bazen kendi değeri yüksek olanları bile Ayetel Kürsi ile kendimi korumaya alarak okurdum. Yüksek dediğim de mesela Ya Habir 812 kendi sayısı ve bu kendi sayısında çekmek için ne olur ne olmaz diye kendimi korumaya alırdım. Uzun zamandır esma çekerim aksattığım da tabi çoktur ama hep kendi sayısında dozunda giderim. Gerisi geri dönülmez zararlara yol açabilir, ben görünmeyenin ya da gizemlerin peşinde değilim ben huzurumun mutluluğumun peşindeyim. Gerisi bir şekilde insana malum oluyo zatenEvet kuzum kesinlikle yapma. Bir arkadaşım bu esmalara fazla kafayı takmıştı.. Hergün hiç usanmadan esmalar okurdu.. Gece bile doğru uyumazdı.. Sonra maalesef kafayı bozdu..değişik şeyler gördüğünü söylüyordu.. Anlatamam falan diyordu.. En sonunda kafayı oynattı.. Her şeyi kararınca yapmak güzeldir.. Dinin derinine çok inersen çıkamazsın işin içinden.. İnançsızlık bile başlayabilir..
Azar azar başla o zaman anistonum. Yani küçük rakamlılardan başla bitanem sonra yüksek rakamlılara geçersinHayatim ben gecmsitede cok okurdum ama bir iki yil kadrdir biraktim simdid yeniden Allahin iznyle basliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?