Binnaz Abla

Audreyimm çook kızdım sana çook.. Bende koçum hıhhh

ama herkess ıcın gecerlı degıl dedım kı bennnn,sakadaa dedım saka sakaa
tesaduf o 3 rukuss sızın burcun adını lekelıyor vallahıı greyımm

tesaduf galıbaa bende kovayım yanı rahatına duskun vee capkın olmam lazımdı ama ben bır okuzu cok sevdımmm ,yanı bu burclar herkese tutmuyor kı kuzum greycıgımm,bıtanecıgımmm (affedıldım zannedıyorum )

ya benim pek bilgim yok dediğim gibi sitede de yanıltır diyordu :) . Yükselenimi de bilmem annem şu demişti öyle aklımda. Ama isme esmayı merak ettim laleye sorcam şimdi

Bu ebced hesabını biliyorum..ama türkçe harflerden olmuyor.. Arapça harflere çevrilmesi gerekiyor harflerin.Ben akhepedia.com ' dan hesaplamıştım. Annenin ve kendi ismimi yazıyorsun otomatik olarak Arapçaya çevirip isimlerini hesaplıyor..

Nasıl oluyor o isme denk gelen esma merak ettim, belki ben de okurum böyle şeyler ruhani olarak çok rahatlatıyor insanı. Buldum canım baktım netten :)

Son düzenleme:
Bilmemmm düşüneyiimmm bi.Immmm
Hadi affettimmmm

Vayy anasını rüküşte olduk

Doğrudur çünkü dediğim gibi yükselen burcun garantidir yani yanılma payı yok fakat isim söz konusu olunca arapça olması gerekir

Kırk yılda bir iyi bir şey yapayım dedim ismim yok orada
benim de yok ama başka bi sitede bulmuştum, hangi sitede olduğunu hatırlamıyorum. şey önemli bide, okudğunuz esmaların sayısı ve hangi saatlerde okuduğunuz. her birinin okunması gereken gezegen saatleri var.
mesela sevgi için olan bi esmayı mars ya da satürn saatinde okumamanız lazım.

gugılda planetary hours diye aratırsanız ilk çıkan site çok güzel, oradan gezegen saatlerini takip edebilirsiniz.

bunu da bu siteden duymuştum yine. Gezegen saati olayını. Ve gerçekten cok şaşırmıştım duanın saatimi olur demiştim ama sonra baktım gerçekten baya baya gezegenler,saatler ve ilgili olduğu şeyler var. Bunu da yarın bir araştırıp denemek istiyorum ben.

mesela ya cami-ya vedud esmasını aşk için özellikle jüpiter ve güneş saatlerinde çekebilirsiniz. aslında mars ve satürn saatleri hariç her saatte okuyabilirsiniz ama bir kadın bir erkek için okuyorsa güneş ve jüpiter saatleri en iyisi. 100 ya da 1000 tane okursanız iyi olur.

sonra ya fettah var. sayısı 489.
merkür saatinde okumak lazım. çok acayip bi esma. bütün zorlukları, engelleri ortadan kaldıran, dilekleri gerçekleştiren.

aklıma geldkçe yazarım daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…