- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
Ebced canim dogrusuBen bilgisizim canım bu konuda ecnebi de böyle bir yerde gördüm de ondan yazdım. Bir forumda kendinin ve karsı tarafın ecnebi ile bir dua yazıyordu ben de ecneb diyince o ışık yandı birden, pardon
Audreyimm çook kızdım sana çook.. Bende koçum hıhhh
Aslında Türkçe harf hata verir. Orjinali arapça olması gerekiyor ve tamamen farklı bir sonuç da çıkar ki büyük ihtimalle öyledir. Yani çok da sağlıklı bir sonuç değil aslındayükselen burç yanıltmaz ama isimden Türkçe hesap yanıltır
Ebced canim dogrusu
Bu ebced hesabını biliyorum..ama türkçe harflerden olmuyor.. Arapça harflere çevrilmesi gerekiyor harflerin.Ben akhepedia.com ' dan hesaplamıştım. Annenin ve kendi ismimi yazıyorsun otomatik olarak Arapçaya çevirip isimlerini hesaplıyor..Aslında Türkçe harf hata verir. Orjinali arapça olması gerekiyor ve tamamen farklı bir sonuç da çıkar ki büyük ihtimalle öyledir. Yani çok da sağlıklı bir sonuç değil aslındayükselen burç yanıltmaz ama isimden Türkçe hesap yanıltır
bende ismime denk gelen esmayı okuyorum taavsiye ederim canım evet arif arslan birde muhammed bozdağ istemenin esrarımı neydi bir kitabı var bu ay fal baktırmayıp kitap alıcam inşallah zaten öyle yapsaydım çok daha hayırlısı olurdu
Bilmemmm düşüneyiimmm biama herkess ıcın gecerlı degıl dedım kı bennnn,sakadaa dedım saka sakaa
tesaduf o 3 rukuss sızın burcun adını lekelıyor vallahıı greyımm
tesaduf galıbaabende kovayım yanı rahatına duskun vee capkın olmam lazımdı ama ben bır okuzu cok sevdımmm ,yanı bu burclar herkese tutmuyor kı kuzum greycıgımm,bıtanecıgımmm (affedıldım zannedıyorum )
canım benim http://mutlulugunsifresi.com/isminizin-ebced-degeri-isminize-bakan-esma-nasil-bulunur.html burdan bakıp hangi esma öğrenebilirsinNasıl oluyor o isme denk gelen esma merak ettim, belki ben de okurum böyle şeyler ruhani olarak çok rahatlatıyor insanı.
Doğrudur çünkü dediğim gibi yükselen burcun garantidir yani yanılma payı yok fakat isim söz konusu olunca arapça olması gerekirBu ebced hesabını biliyorum..ama türkçe harflerden olmuyor.. Arapça harflere çevrilmesi gerekiyor harflerin.Ben akhepedia.com ' dan hesaplamıştım. Annenin ve kendi ismimi yazıyorsun otomatik olarak Arapçaya çevirip isimlerini hesaplıyor..
canım benim http://mutlulugunsifresi.com/isminizin-ebced-degeri-isminize-bakan-esma-nasil-bulunur.html burdan bakıp hangi esma öğrenebilirsin
ismine bak rakam kaç en yakın esma hangisi ise onu sayısı kadar oku bitanemcok teşekkür ederim bir yerden bulmuştum ama kitabını bulmuştum ismime bakayım, sağolasın canım
ismine bak rakam kaç en yakın esma hangisi ise onu sayısı kadar oku bitanem
benim de yok ama başka bi sitede bulmuştum, hangi sitede olduğunu hatırlamıyorum. şey önemli bide, okudğunuz esmaların sayısı ve hangi saatlerde okuduğunuz. her birinin okunması gereken gezegen saatleri var.Kırk yılda bir iyi bir şey yapayım dedim ismim yok orada
http://ebceddegeri.com/ bide buna bakah canım ismim yokki orada
Ben normalde balik ama alakam yok sonra baktim ki akrep etkisi yogun biriyim
benim de yok ama başka bi sitede bulmuştum, hangi sitede olduğunu hatırlamıyorum. şey önemli bide, okudğunuz esmaların sayısı ve hangi saatlerde okuduğunuz. her birinin okunması gereken gezegen saatleri var.
mesela sevgi için olan bi esmayı mars ya da satürn saatinde okumamanız lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?