- 29 Ağustos 2010
- 1.993
- 3.155
- 248
canım ben öyle yaptım suclu ben oldum karşımdaki erkek dahil arkadaşları bile benimle kesti görüşmeyi..gerçi ne yaptım ki cocugu azıcık seviyormus gıbı yaptım cocuk sonra musallat oldu o ayrı bu da hayatına sinir oldugum kızı aldı gül gibi geçinip gidiyoruz.ona da kisasa kisas yapacaksin, kendi cevrene oyle bir kac erkek toplayacaksin,eger toplayamiyorsan vamris gibi yalan at..kiskandiran erkegi kisakandirmak gerek ki,onu unutup senin derdine dussun..hem o zaman o sana yakin davrannma herife derse,sende o zaman o kiza mesafe koy diye diretme sansin olur
Ya erkek arkadasinsa zaten bir yaptiriminiz olur birbiriniz uzerinde,sonucta seni kaybetme korkusu olacagindan goze alamaz o kadarini..ama senin dedigin sadece hoslanti olan biriyleyse durum farkli,o zaman da hic sallamiyor gibi davranmak etkili olabilir..İkincisi oluyor genellikle
evet dün istanbul fal topiğine yazdım canım onu ismi falan ne? bahçelievlerdeki falcı diyorum o ne kız diyorlar beni anlayan bir sen cıktın o da tesadüfen neymiş neyin nesiymiş bana biraz anlatsana kuzum:Sbahcelievlerde canım ama cafenın adı falan yok nasıl gdecegmı hayal meyal hatrlyrum bikac haftaya gderım ama yanına acıkcası korkuyrumda cnku arldsıma da baban annemı aldatyor demişti agkayarak cıktı kız deli manyak bsey yanı ama dedıklerı bende harfı harfıne cıktı ağlayacağımı bılsemde bir daha gdcem
evet oyle ama insan kendi beynini sartlayabiliyor..mesela haftasonu benim herifle gorusmeyi cok istiyorum ama kendi kendime diyorumki,hayir aslinda onu hic istemiyorsun,gormek bulusmak vs..nasil davranirdin diye soruyorum..beynimde diyorki,hic aramazdim,ararsa hemen tel.i acmazdim,acinca bir bahane yaratirdim vs..ve kendimi zorlayarak oyle davranirsam resmen kopek oluyorTek sorun bu duygular oturmadan parmaginda oynattigin insan sonra iste karisik isler
Benn ve dört beş kişiKızlarrr meryeme katina baktıran varmıı??
canim iste dozunu ayarlamak cok onemli,sen biraz fazla kacirmissin sanirim..diger adamlara sen bakiyor gibi degil hep onlar senin pesinde ama sen istemiyorsun gibi bir durum yaratmak gerekcanım ben öyle yaptım suclu ben oldum karşımdaki erkek dahil arkadaşları bile benimle kesti görüşmeyi..gerçi ne yaptım ki cocugu azıcık seviyormus gıbı yaptım cocuk sonra musallat oldu o ayrı bu da hayatına sinir oldugum kızı aldı gül gibi geçinip gidiyoruz.
onu da yaptım canım çocukları gitti dövdü ama yine suclu ben oldum.hepsini denedim.kısacası erkek sucu kendinde bulmamak için hep karşı tarafa atıyor.canim iste dozunu ayarlamak cok onemli,sen biraz fazla kacirmissin sanirim..diger adamlara sen bakiyor gibi degil hep onlar senin pesinde ama sen istemiyorsun gibi bir durum yaratmak gerek
Kuzum kahvemi yoksa katinamııı baktırdınız amanınnn heycan yaptımm nasıldıBenn ve dört beş kişi
Aa bak bu guzel cidden belli bir rol yazip buna uygun davranmak.istemedigin bir erkek pesinde kossa naparsin diyorum bende ona gore davraniyorum dusun marple istemedigin biri ariyor mesgule ver en sevdigim sey teli mesgule vermekevet oyle ama insan kendi beynini sartlayabiliyor..mesela haftasonu benim herifle gorusmeyi cok istiyorum ama kendi kendime diyorumki,hayir aslinda onu hic istemiyorsun,gormek bulusmak vs..nasil davranirdin diye soruyorum..beynimde diyorki,hic aramazdim,ararsa hemen tel.i acmazdim,acinca bir bahane yaratirdim vs..ve kendimi zorlayarak oyle davranirsam resmen kopek oluyor
Bende katina attimBenn ve dört beş kişi
hemen anlatıyorum bir an üzerimde ne var diye söyleyecek sandım cancagzımKuzum kahvemi yoksa katinamııı baktırdınız amanınnn heycan yaptımm nasıldı
ya istemedigin adama kafa yormana bile gerek yok,ona isteksiz davranmak zaten cok kolay..asil zor olani asik oldugun adama oyle davranabilmekAa bak bu guzel cidden belli bir rol yazip buna uygun davranmak.istemedigin bir erkek pesinde kossa naparsin diyorum bende ona gore davraniyorum dusun marple istemedigin biri ariyor mesgule ver en sevdigim sey teli mesgule vermek
ya benide aynen bilmisti bende famaya benzettim hatta cok yazim tarzini..kahve atmistim ben..1 vade sonra olacak dedigi seyde 1 hafta sonra tam oolmustuhemen anlatıyorum bir an üzerimde ne var diye söyleyecek sandım cancagzımbenim her şeyi bildi.şu kızın muşmula olduguna kadar bildi o zaman zaten tamam dedim 10 şey söyledi onu da dogruydu analizleri yapılanlar ve hepsi dün öylesine deneme amaclı atmıstım arkadaşımda attı onunda her şeyini bildi katina attım.
Bu bendekinin suçu var kuzum.Benleyken de ayartmaya çalıştı bu.Ben safım sallamadım kız babaannemle eşdeğer diye.Ama aldıgım duyumlara göre bu kız ne kadar çirkin olsa da Allah yaratmıs o ayrı bizim eski bey sevmiyorum zaten amacım belli diyormuş.Bir kız için kötü durum bunu biliyorum ama kız beni bile bile ona gitti unutturacagım diye.şimdi kendi çekiyor sevdiceği beni koruması için bir sürü kişiyi görevlendirmiş ben de havalardayım dibe düşücem ama neyse
Canım senin nasıldıııBende katina attim
canım senin nasıldııBende katina attim
İnanmıyorummm zamandamı veriyo bakalım bna ne diycek yaahemen anlatıyorum bir an üzerimde ne var diye söyleyecek sandım cancagzımbenim her şeyi bildi.şu kızın muşmula olduguna kadar bildi o zaman zaten tamam dedim 10 şey söyledi onu da dogruydu analizleri yapılanlar ve hepsi dün öylesine deneme amaclı atmıstım arkadaşımda attı onunda her şeyini bildi katina attım.
Cok begendim canim ya meryemi ben asiri dogru tespitleri vardicanım senin nasıldıı
Istedigim insanda bu kalibi koymaya calisiyorum canim senin yazdigin gibi istemedigimle neden ugrasayim ama iste bir yerde insanin o direnci kayboluyor ve sikinti orada basliyor istedigin insanla ilgiliya istemedigin adama kafa yormana bile gerek yok,ona isteksiz davranmak zaten cok kolay..asil zor olani asik oldugun adama oyle davranabilmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?