Binnaz Abla

canım ben öyle yaptım suclu ben oldum karşımdaki erkek dahil arkadaşları bile benimle kesti görüşmeyi..gerçi ne yaptım ki cocugu azıcık seviyormus gıbı yaptım cocuk sonra musallat oldu o ayrı bu da hayatına sinir oldugum kızı aldı gül gibi geçinip gidiyoruz.

İkincisi oluyor genellikle
Ya erkek arkadasinsa zaten bir yaptiriminiz olur birbiriniz uzerinde,sonucta seni kaybetme korkusu olacagindan goze alamaz o kadarini..ama senin dedigin sadece hoslanti olan biriyleyse durum farkli,o zaman da hic sallamiyor gibi davranmak etkili olabilir..

evet dün istanbul fal topiğine yazdım canım onu ismi falan ne? bahçelievlerdeki falcı diyorum o ne kız diyorlar beni anlayan bir sen cıktın o da tesadüfen neymiş neyin nesiymiş bana biraz anlatsana kuzum:S

Tek sorun bu duygular oturmadan parmaginda oynattigin insan sonra iste karisik isler
evet oyle ama insan kendi beynini sartlayabiliyor..mesela haftasonu benim herifle gorusmeyi cok istiyorum ama kendi kendime diyorumki,hayir aslinda onu hic istemiyorsun,gormek bulusmak vs..nasil davranirdin diye soruyorum..beynimde diyorki,hic aramazdim,ararsa hemen tel.i acmazdim,acinca bir bahane yaratirdim vs..ve kendimi zorlayarak oyle davranirsam resmen kopek oluyor

canim iste dozunu ayarlamak cok onemli,sen biraz fazla kacirmissin sanirim..diger adamlara sen bakiyor gibi degil hep onlar senin pesinde ama sen istemiyorsun gibi bir durum yaratmak gerek

canim iste dozunu ayarlamak cok onemli,sen biraz fazla kacirmissin sanirim..diger adamlara sen bakiyor gibi degil hep onlar senin pesinde ama sen istemiyorsun gibi bir durum yaratmak gerek
onu da yaptım canım çocukları gitti dövdü ama yine suclu ben oldum.hepsini denedim.kısacası erkek sucu kendinde bulmamak için hep karşı tarafa atıyor.

Aa bak bu guzel cidden belli bir rol yazip buna uygun davranmak.istemedigin bir erkek pesinde kossa naparsin diyorum bende ona gore davraniyorum dusun marple istemedigin biri ariyor mesgule ver en sevdigim sey teli mesgule vermek

Kuzum kahvemi yoksa katinamııı baktırdınız amanınnn heycan yaptımm nasıldı
hemen anlatıyorum bir an üzerimde ne var diye söyleyecek sandım cancagzım benim her şeyi bildi.şu kızın muşmula olduguna kadar bildi o zaman zaten tamam dedim 10 şey söyledi onu da dogruydu analizleri yapılanlar ve hepsi dün öylesine deneme amaclı atmıstım arkadaşımda attı onunda her şeyini bildi katina attım.

Aa bak bu guzel cidden belli bir rol yazip buna uygun davranmak.istemedigin bir erkek pesinde kossa naparsin diyorum bende ona gore davraniyorum dusun marple istemedigin biri ariyor mesgule ver en sevdigim sey teli mesgule vermek
ya istemedigin adama kafa yormana bile gerek yok,ona isteksiz davranmak zaten cok kolay..asil zor olani asik oldugun adama oyle davranabilmek

ya benide aynen bilmisti bende famaya benzettim hatta cok yazim tarzini..kahve atmistim ben..1 vade sonra olacak dedigi seyde 1 hafta sonra tam oolmustu

Hahaha KIZLAR - KIZLARIMIZ. sevgilisi olan birini ayartmaya calismak nedir ya. Saka gibi gercekten. Bak hakkini yemiyim bizim kiz seninkinin yaninda masum kalr zaten yasi kucuk dunya aptali bi bolmde okuyo benden de haberi yok zaten muhtemelen. Allahi var, o da uzulsun istemem. Boyle sayili dualari esmalari falan cok etmemeye calisiyorum mesela. Ne bileyim. Kizcagiz da seviyorsa, hakkina girermisim gibi geliyor. Pacoz ya of

İnanmıyorummm zamandamı veriyo bakalım bna ne diycek yaa

ya istemedigin adama kafa yormana bile gerek yok,ona isteksiz davranmak zaten cok kolay..asil zor olani asik oldugun adama oyle davranabilmek
Istedigim insanda bu kalibi koymaya calisiyorum canim senin yazdigin gibi istemedigimle neden ugrasayim ama iste bir yerde insanin o direnci kayboluyor ve sikinti orada basliyor istedigin insanla ilgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…