Binnaz Abla

Beceremıyorsan ya da uygun degılsen bakma oyle degıl mı? Sankı kendısıne zorla baktırdım. Arkadasına rıca mınnet fal bakan ınsan tıplemesı gıbı soylendı durdu.
aynen öyle..bakacak diye bir kaide yok ki.bakmak istemiyorsan başkasına yönlendir de olsun bitsin.başkasına atsaydın canım keşke..

Canim ben eceme kahve atip memnun kaldim diyeni hic gormedim, demekki eceme kahve atmiyoruz asla. Evet hissetmedigini gormedigini soylemez asla. Ama hissetmiyorum demek icin para almasi cok yanlis keske ben bu faldan bsyler goremiyorum deyip iade etseymis en azindan saygini kazanirdi. Cok uzuldum gercekten boyle yapmasina ben de eceme baktiririm artik hep diyordum hayal kirikligina ugratti beni

gelecekte iyi mi bariii ? yoksa an ve geçmişimi biliyor çıktımı söledikleri hiç hepsini deniyorum ben de maşallah ama dünden sonra biraz sabretmeliyim...

Canim hic kafani karistirma ya dunku fala odaklan sen, bi muddet onu bekle ben de ecemden sonra asla fal atmiycaktim bekliycektim cunku fali bende sok etkisi yaratmisti ama dun senin gazina geldim iyi ki de geldim valla meryemi de cok sevdim vesile oldun tanimama

bitanemm benimmm ne guzrl olur demi bir haftaya ole bir haber gelsr keşke kızlar bu sfr de tutturursa sıze habet edıcem neyeyse bana da bu sfer guzel birşey dcek gbi gelyr

ay valla benim sinir kat sayılarım tekrar arttı kuzum bekleyemiyorum o kzıın saçını başını yolasım var nedense bekleyim bakayım meryem zaten beni şok etti o ayrı da :) sabırsız bir insanım ecem baya bildi mi sen de ?

Bana ecem'in falını atmıştınız ya. Söylesem mi söylemesem mi bilmiyorum ama içimden sizin hakkınızda hep bir şey geçiyor. Bence belli bir zaman sonra bu adam size geri dönecek ama siz istemeyeceksiniz. Başka birini daha bulacaksınız ve ikisi arasında kalacakasınız. Bilmiyorum neden böyle düşünüyorum çok içimden geldi

dün de ben aynı şeyi söyledim ona dönecek görürsün diye demekki herkes aynı hissediyor

Aslında rumuzun dışında hıcbır ayrıntı olmadan bakmaları gerekiyor ama dogun tarıhın ve medenı durumuna kadar goruyorlar. Dogal olarak 1-0 onde başlıyorlar. Bir de ben begenmedım deyince kadın olumusuz seyler soyledım ısınıze gelmedı gıbı bırsey dedı. Aslında sorduklarımın hepsının olumsuz olduğunu zaten bılıyordum. Sadece merak ettıgım ıcın sormuştum. Kıbarca ozur dıleyıp gonlumu alsa olmuyordu sankı ıyıce kucuk dusurdu kendını.

öylede bazıları mesela karşıdaki insanın hayatına kadar söylüyor bazıları da direkt burçlardan falda yola çıkıyor.nesibeden örnek vericem ya da alexte olabilir burç yorumlarından gittiler katina attım karşı tarafın ad soyadına kadar aldılar.bu burçla burç uyumlu mu diye.hatta alex merkür retrosu var hakkında araştırma yap dedi..benim yüz yüze baktırdıgım fal kişi de bana direkt x kim diyor isim veriyor bilmiyorum anlamadım ben bir de şöyle durum var.kahve falının ben enerji meselesi olduguna inanıyorum cok nadir kişiler net üzerinden bilebiliyor ona bir şey demem..ama karşında olmadan kahve falının fazla sonuc alacagına inanmıyorum dediğim gibi bazı kişiler istisna.

hahah canim ecem cidden baya bildi yani cok sasirtti beni. Bu arada nedense bugun ben de cok sinirliyim gel once su senin kizi sonra da benimkinin pacozunu bi elimize gecirelim biz

dün de ben aynı şeyi söyledim ona dönecek görürsün diye demekki herkes aynı hissediyor

H Hisana duygusuz_girl kizlar iyi ki varsiniz ya ne diycem bilemiyorum. Yanimda olmaniz fikrinizi soylemeniz benim icin o kdr degerli kii

Canım belkıde sen haklısın ama derın 2013 e de kahve atmıştım. Cok da ozenlı yazmıştı herseyı. Ecem 23 e de kotu demiyorum ama yaklaşımı kesınlıkle hos degıldı. Tabı yazmak kolay bır cafede ben aynı seyı desem ne yapacaktı merak edıyorum. Cafelerde zorlananlar kolay yoldan para kazanıyor buralarda ben de dahıl olmak uzere hepımız de zengın edıyoruz ıste.

ben geçen gün omuz attım düşürdüm kuzum seninkini dövebiliriz hıncımı aldım kızcemiz kalktı kafayı eğdi geçti sevgilisi de tepki vermedi biri bana azıcık dokunsa cocugu dövecek kıvama gelen kişi hayret ettim ne büyük aşk gözlerim doldu sen de iyiki varsın...

Mesele 5 lıra ya da 50 lıra degıl mesele hayal kırıklığı aslında. Oyle anlatılınca buyuk bır beklentı oluşmuştu bende açıkçası. Kı bu sabırsızlıkla o kadar da bekledim kadını. Sonra ben hastaydım dıye başlayıp saçma sapan yorumlar yaptığı uc bes satırla falı bıtırınce de sınırlendım

diyorum ya canım benim istisnalar var.. valla verdiğimiz paranın haddi hesabı yok bağımlılık gibi bir şey de oldu bu durum.

Kizlar kac gundur duzgun giremiyorum formaaa okuyamadim butun yazilari yine ilerlemiss masallah :) ne cekistirdini kiz bu kadar :):). Bu arada ecemi begendiniz mi ? Onun adi cok geciyor galiba baktirsam mi napsammmmm :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…