- 12 Mayıs 2010
- 996
- 1.878
- 408
Ben de bunu merak ediyorum :S Bu yüzden baktıramadım orda ben sadece 1 kişiye baktırmak istiyordumYa falalem puan satışı ne sacma ya en ucuz paket 38 tl.başka yolu yokmu bunun ya sadece 15 tl lik şey için bunu almak zorundamıyımm
Kizlar kac gundur duzgun giremiyorum formaaa okuyamadim butun yazilari yine ilerlemiss masallah :) ne cekistirdini kiz bu kadar :):). Bu arada ecemi begendiniz mi ? Onun adi cok geciyor galiba baktirsam mi napsammmmm :/
Ya falalem puan satışı ne sacma ya en ucuz paket 38 tl.başka yolu yokmu bunun ya sadece 15 tl lik şey için bunu almak zorundamıyımm
bahcelievlerde canım ama cafenın adı falan yok nasıl gdecegmı hayal meyal hatrlyrum bikac haftaya gderım ama yanına acıkcası korkuyrumda cnku arldsıma da baban annemı aldatyor demişti agkayarak cıktı kız deli manyak bsey yanı ama dedıklerı bende harfı harfıne cıktı ağlayacağımı bılsemde bir daha gdcemkim o kadin canim? nerde ?
ben geçen gün omuz attım düşürdüm kuzum seninkini dövebiliriz hıncımı aldımkızcemiz kalktı kafayı eğdi geçti sevgilisi de tepki vermedi biri bana azıcık dokunsa cocugu dövecek kıvama gelen kişi hayret ettim ne büyük aşk gözlerim doldu sen de iyiki varsın...
Kahvesi iyi değil. Aşk-Sonuç falı attı çoğumuz ama ben kendi adıma inanılmaz şaşırmadım bana sadece tanışacağım birini tarif etti. Gelecekle ilgili atıp tutmadı fazla. Ben beğendim. Bilmiyorum...
Hahahaaa :)Trafik cezami bildi ya
bas belalarini diyorsun heralde,sevgilim var diyip kurtulurumsizde baya tecrübe varmış. peki hayırı cevap olarak kabul etmeyen, siz evet diyene kadar gına getirten erkeklere karşı bir taktiğiniz var mı
bahcelievlerde canım ama cafenın adı falan yok nasıl gdecegmı hayal meyal hatrlyrum bikac haftaya gderım ama yanına acıkcası korkuyrumda cnku arldsıma da baban annemı aldatyor demişti agkayarak cıktı kız deli manyak bsey yanı ama dedıklerı bende harfı harfıne cıktı ağlayacağımı bılsemde bir daha gdcem
ona da kisasa kisas yapacaksin, kendi cevrene oyle bir kac erkek toplayacaksin,eger toplayamiyorsan vamris gibi yalan at..kiskandiran erkegi kisakandirmak gerek ki,onu unutup senin derdine dussun..hem o zaman o sana yakin davrannma herife derse,sende o zaman o kiza mesafe koy diye diretme sansin olurGormek istemedigi surece gormez aslinda goruyor ama egosuna iyi geldigin icin ve alternatif olarak yaninda tutuyor soyle bir hataya dusmemek lazim kiz cadi erkek masum kedi ,kiz onu avlamaya calisiyor arkadas ayagina bizimki hic anlamiyor yok boyle bir dunya bal gibi erkek bilior ve bundan hoslaniyor
ona da kisasa kisas yapacaksin, kendi cevrene oyle bir kac erkek toplayacaksin,eger toplayamiyorsan vamris gibi yalan at..kiskandiran erkegi kisakandirmak gerek ki,onu unutup senin derdine dussun..hem o zaman o sana yakin davrannma herife derse,sende o zaman o kiza mesafe koy diye diretme sansin olur
ne gibi ters tepme? adam cok kiskanip kavgami cikariyor yoksa sana inat kiza daha mi cok yuz veriyorBen ne zaman bunu yaparsam ters tepiyorDoğru formülü nedir bu olayın
Beybi sen su batikentteki hatunla konustunmu bidaha?Ben ne zaman bunu yaparsam ters tepiyorDoğru formülü nedir bu olayın
ne gibi ters tepme? adam cok kiskanip kavgami cikariyor yoksa sana inat kiza daha mi cok yuz veriyor
Beybi sen su batikentteki hatunla konustunmu bidaha?
Baktirda memnun kalirsan bizide sor canim iyiyse bizde baktiralim:)Dün konuştum bu günde aradım meşgule attı ben de rahatsız etmemek için aramadım tekrar işte. Yarın arıycam tekrardan en kötü ihtimalle telden baktırırım diyorum
Tek sorun bu duygular oturmadan parmaginda oynattigin insan sonra iste karisik isleryani iste mantik bunlari biliyorda,duygular cosunca,mantigin sesini bastiriyor..
Bu bendekinin suçu var kuzum.Benleyken de ayartmaya çalıştı bu.Ben safım sallamadım kız babaannemle eşdeğer diye.Ama aldıgım duyumlara göre bu kız ne kadar çirkin olsa da Allah yaratmıs o ayrı bizim eski bey sevmiyorum zaten amacım belli diyormuş.Bir kız için kötü durum bunu biliyorum ama kız beni bile bile ona gitti unutturacagım diye.şimdi kendi çekiyor sevdiceği beni koruması için bir sürü kişiyi görevlendirmiş ben de havalardayım dibe düşücem ama neyseOhh ne iyi yapmissin yasimdi arkadaslar kizin ne sucu var bilmem ne diye dusunebilr ama allah askina brnim 2.5 yilda icimde buyuttugm atamadigm sevgimin yanina bile yaklasamaz iki gunluk kiz. Aynisi senin durumun icin de gecerli. Amaan neyse bu kizlari cok anmayalim ki tez zamanda gitsinler canim
Aynen canim gelecekle ilgili hic atip tutmuyor. Gecmis hakkinda soyledikleri cok sasirticiydi. Gelecek icin soyledigi tek bir sey vardi benim falimda onun da cikacagina bu kdr inanmamin sebebi, haberi alacagim ortami ve haberin gelis saatini falan soyledi ve sok oldum zaten baykus gibiydi benimki hep gece gelir ve yalniz yasiyorum bana bi hanede tekken alacaksin bu haberi dedi. Bi de bizim sozlesip ertesi gune ya da baska bi gune gorusme gibi huylarimiz yok benimki arar 5 dk ya ya da 10 dkya geliyorm der inerim asagi ve ecem de bana telefon gelr gelmez hemn o gece gorusme goruyorum dedi. Yani bu kdr tesadufte fazla cidden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?