Binnaz Abla

Ya falalem puan satışı ne sacma ya en ucuz paket 38 tl.başka yolu yokmu bunun ya sadece 15 tl lik şey için bunu almak zorundamıyımm

Kizlar kac gundur duzgun giremiyorum formaaa okuyamadim butun yazilari yine ilerlemiss masallah :) ne cekistirdini kiz bu kadar :):). Bu arada ecemi begendiniz mi ? Onun adi cok geciyor galiba baktirsam mi napsammmmm :/

Kahvesi iyi değil. Aşk-Sonuç falı attı çoğumuz ama ben kendi adıma inanılmaz şaşırmadım bana sadece tanışacağım birini tarif etti. Gelecekle ilgili atıp tutmadı fazla. Ben beğendim. Bilmiyorum...

kim o kadin canim? nerde ?
bahcelievlerde canım ama cafenın adı falan yok nasıl gdecegmı hayal meyal hatrlyrum bikac haftaya gderım ama yanına acıkcası korkuyrumda cnku arldsıma da baban annemı aldatyor demişti agkayarak cıktı kız deli manyak bsey yanı ama dedıklerı bende harfı harfıne cıktı ağlayacağımı bılsemde bir daha gdcem

Ohh ne iyi yapmissin ya simdi arkadaslar kizin ne sucu var bilmem ne diye dusunebilr ama allah askina brnim 2.5 yilda icimde buyuttugm atamadigm sevgimin yanina bile yaklasamaz iki gunluk kiz. Aynisi senin durumun icin de gecerli. Amaan neyse bu kizlari cok anmayalim ki tez zamanda gitsinler canim

Aynen canim gelecekle ilgili hic atip tutmuyor. Gecmis hakkinda soyledikleri cok sasirticiydi. Gelecek icin soyledigi tek bir sey vardi benim falimda onun da cikacagina bu kdr inanmamin sebebi, haberi alacagim ortami ve haberin gelis saatini falan soyledi ve sok oldum zaten baykus gibiydi benimki hep gece gelir ve yalniz yasiyorum bana bi hanede tekken alacaksin bu haberi dedi. Bi de bizim sozlesip ertesi gune ya da baska bi gune gorusme gibi huylarimiz yok benimki arar 5 dk ya ya da 10 dkya geliyorm der inerim asagi ve ecem de bana telefon gelr gelmez hemn o gece gorusme goruyorum dedi. Yani bu kdr tesadufte fazla cidden.

ben senle gelirdimde sehirler farkli canim ya ben corumdayim sen istanbuldasin heralde

ona da kisasa kisas yapacaksin, kendi cevrene oyle bir kac erkek toplayacaksin,eger toplayamiyorsan vamris gibi yalan at..kiskandiran erkegi kisakandirmak gerek ki,onu unutup senin derdine dussun..hem o zaman o sana yakin davrannma herife derse,sende o zaman o kiza mesafe koy diye diretme sansin olur

Ben ne zaman bunu yaparsam ters tepiyor Doğru formülü nedir bu olayın

Dün konuştum bu günde aradım meşgule attı ben de rahatsız etmemek için aramadım tekrar işte. Yarın arıycam tekrardan en kötü ihtimalle telden baktırırım diyorum
Baktirda memnun kalirsan bizide sor canim iyiyse bizde baktiralim:)

Bu bendekinin suçu var kuzum.Benleyken de ayartmaya çalıştı bu.Ben safım sallamadım kız babaannemle eşdeğer diye.Ama aldıgım duyumlara göre bu kız ne kadar çirkin olsa da Allah yaratmıs o ayrı bizim eski bey sevmiyorum zaten amacım belli diyormuş.Bir kız için kötü durum bunu biliyorum ama kız beni bile bile ona gitti unutturacagım diye.şimdi kendi çekiyor sevdiceği beni koruması için bir sürü kişiyi görevlendirmiş ben de havalardayım dibe düşücem ama neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…