- 19 Mayıs 2010
- 1.686
- 3.084
- 733
Aynen canim ya..biz kadinlar duygusal varliklariz,onlar gibi odun degiliz..ama su bir gercekki odun kadin olunca,cok guzel surunuyorlarIstedigim insanda bu kalibi koymaya calisiyorum canim senin yazdigin gibi istemedigimle neden ugrasayim ama iste bir yerde insanin o direnci kayboluyor ve sikinti orada basliyor istedigin insanla ilgili
ne attin canim,kahve mi katinami?bende kahvede verdi zaman,katinada veriyormu bilmiyorumİnanmıyorummm zamandamı veriyo bakalım bna ne diycek yaa
Keske odun olabilsek selena birazcik ama cidden favori haretekin ne dersen mesgule vermek ve kavga sirasinda suratina tel kapatmakAynen canim ya..biz kadinlar duygusal varliklariz,onlar gibi odun degiliz..ama su bir gercekki odun kadin olunca,cok guzel surunuyorlar
Kuzlaaaaaar ben şokkkkk bu ne yaaaa bu kadın efsane eski sevgilimin şimdi çıktığı kızın eskiden tanıdığını bizim neden ayrıldığımızı beni nerden takip ettiğini ne zaman arayacağını herseyi söylemiş ohaaaİnanmıyorummm zamandamı veriyo bakalım bna ne diycek yaa
Canım katina attımda şöyle geldi katina kahve bahane öngörü şahaneeee :)))) bayıldımne attin canim,kahve mi katinami?bende kahvede verdi zaman,katinada veriyormu bilmiyorum
Ben meryemi neden begendim cunku sorumda zerre aciklama yoktu tek cumleydi beni seviyormu bu kadar ve bunun uzerine yazdiklari acayiptiCanım katina attımda şöyle geldi katina kahve bahane öngörü şahaneeee :)))) bayıldım
bende seye cok sastim,hem durumunu oldugu gibi bilmis,hemde benim odun benden 2 yas kucuk,cok az bir yas farki var aranizda demisti..birde ben yazmadigim halde cocugum oldugunu ve eski esimle onun yuzunden tartisma ve gerginlik yasayacagimi yazmisti,ve oldu ciddenBen meryemi neden begendim cunku sorumda zerre aciklama yoktu tek cumleydi beni seviyormu bu kadar ve bunun uzerine yazdiklari acayipti
KimeeeKuzlaaaaaar ben şokkkkk bu ne yaaaa bu kadın efsane eski sevgilimin şimdi çıktığı kızın eskiden tanıdığını bizim neden ayrıldığımızı beni nerden takip ettiğini ne zaman arayacağını herseyi söylemiş ohaaapembe tablocu diil dymi??
ayy tuh ya canım hı ıstnbldaym ben okdana da tek gitmem buyuk cesaret duygylarımı yerden toplyyorum kadından snra ama olsun blyo yanı napayım s bılene param helal olsnben senle gelirdimde sehirler farkli canim ya ben corumdayim sen istanbuldasin heralde
Daha ne desin canim ya masallah meryem baya iyibende seye cok sastim,hem durumunu oldugu gibi bilmis,hemde benim odun benden 2 yas kucuk,cok az bir yas farki var aranizda demisti..birde ben yazmadigim halde cocugum oldugunu ve eski esimle onun yuzunden tartisma ve gerginlik yasayacagimi yazmisti,ve oldu cidden
Kardesim baktirdi hic pembe degildi canimKizlar meryem hakkinda yazdiklariniz beni sok ediyor ya. Yani meryem biliyorsa bana bilge venus alexin ilk fali vs yani butun olumsuz fallar cikmamis olacak. Ama su pdmbe tablocu mu acaba sorusu benim hala kafami kurcaliyor. Bana pembe degildi diyenler de var ama ne bileyim yacogumuza pembe. Korkuyorum acikcasi
Meryem açık açık yakın zamanda aramaz demiş senin hatalarından bitmiş demiş falan doğru.alex ÷100 berbat asla inanmam tavsiyede etmem.ben meryemde çok net öğrendim herseyi daha kimseye baktırmıcam.o kadar iyiydiKizlar meryem hakkinda yazdiklariniz beni sok ediyor ya. Yani meryem biliyorsa bana bilge venus alexin ilk fali vs yani butun olumsuz fallar cikmamis olacak. Ama su pdmbe tablocu mu acaba sorusu benim hala kafami kurcaliyor. Bana pembe degildi diyenler de var ama ne bileyim yacogumuza pembe. Korkuyorum acikcasi
Kardesim baktirdi hic pembe degildi canim
Var canimmm o da isle ilgili atti yakin zamanda yok demis vsAa senin kardesin de mi var öpüyorum yanaklarindan :)) :)) zaten benimkiyle gorusursem yapacagim ilk is ecemle neryemin falini ona okutmak hahah
Canım alemsin yaa :)))Aa senin kardesin de mi var öpüyorum yanaklarindan :)) :)) zaten benimkiyle gorusursem yapacagim ilk is ecemle neryemin falini ona okutmak hahah
Meryem açık açık yakın zamanda aramaz demiş senin hatalarından bitmiş demiş falan doğru.alex ÷100 berbat asla inanmam tavsiyede etmem.ben meryemde çok net öğrendim herseyi daha kimseye baktırmıcam.o kadar iyiydi
Var canimmm o da isle ilgili atti yakin zamanda yok demis vs
Ecemi de denedim ama meryem kadar begenmedimAlex oyle ya ama iyi birine benziyordu o yuzden cok kanima dokunmadi mantikli aciklamasini da yapti ama kimsenin hakkina girmek ekmegine mani olmak istedigimden uc bes falciya burdan fena yardirasim var ama amaan sus diyorum kendi kendimecanim srn ecemi denemis miydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?