Binnaz Abla

Istedigim insanda bu kalibi koymaya calisiyorum canim senin yazdigin gibi istemedigimle neden ugrasayim ama iste bir yerde insanin o direnci kayboluyor ve sikinti orada basliyor istedigin insanla ilgili
Aynen canim ya..biz kadinlar duygusal varliklariz,onlar gibi odun degiliz..ama su bir gercekki odun kadin olunca,cok guzel surunuyorlar

Aynen canim ya..biz kadinlar duygusal varliklariz,onlar gibi odun degiliz..ama su bir gercekki odun kadin olunca,cok guzel surunuyorlar
Keske odun olabilsek selena birazcik ama cidden favori haretekin ne dersen mesgule vermek ve kavga sirasinda suratina tel kapatmak) sonra o telin yine calmasi

İnanmıyorummm zamandamı veriyo bakalım bna ne diycek yaa
Kuzlaaaaaar ben şokkkkk bu ne yaaaa bu kadın efsane eski sevgilimin şimdi çıktığı kızın eskiden tanıdığını bizim neden ayrıldığımızı beni nerden takip ettiğini ne zaman arayacağını herseyi söylemiş ohaaa pembe tablocu diil dymi??

Ben meryemi neden begendim cunku sorumda zerre aciklama yoktu tek cumleydi beni seviyormu bu kadar ve bunun uzerine yazdiklari acayipti
bende seye cok sastim,hem durumunu oldugu gibi bilmis,hemde benim odun benden 2 yas kucuk,cok az bir yas farki var aranizda demisti..birde ben yazmadigim halde cocugum oldugunu ve eski esimle onun yuzunden tartisma ve gerginlik yasayacagimi yazmisti,ve oldu cidden

Kimeee

Kizlar meryem hakkinda yazdiklariniz beni sok ediyor ya. Yani meryem biliyorsa bana bilge venus alexin ilk fali vs yani butun olumsuz fallar cikmamis olacak. Ama su pdmbe tablocu mu acaba sorusu benim hala kafami kurcaliyor. Bana pembe degildi diyenler de var ama ne bileyim ya cogumuza pembe. Korkuyorum acikcasi

Yani benimki benimle bakkala gitmez gelecek plani yapmasi asiri ucuk ya he kadini cok cok sevdim o ayri ama ne bileyim fali icin cok supheliyim ben

ben senle gelirdimde sehirler farkli canim ya ben corumdayim sen istanbuldasin heralde
ayy tuh ya canım hı ıstnbldaym ben okdana da tek gitmem buyuk cesaret duygylarımı yerden toplyyorum kadından snra ama olsun blyo yanı napayım s bılene param helal olsn

Daha ne desin canim ya masallah meryem baya iyi

Kardesim baktirdi hic pembe degildi canim

Meryem açık açık yakın zamanda aramaz demiş senin hatalarından bitmiş demiş falan doğru.alex ÷100 berbat asla inanmam tavsiyede etmem.ben meryemde çok net öğrendim herseyi daha kimseye baktırmıcam.o kadar iyiydi

Alex oyle ya ama iyi birine benziyordu o yuzden cok kanima dokunmadi mantikli aciklamasini da yapti ama kimsenin hakkina girmek ekmegine mani olmak istedigimden uc bes falciya burdan fena yardirasim var ama amaan sus diyorum kendi kendime canim srn ecemi denemis miydin

Ecemi de denedim ama meryem kadar begenmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…