- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
Yaz canim bekliyorumKizlar bu arada ben hep olumsuz yorum yapanlar icin biliyor iste yuzume soyledi herseyi diyordum olumlulari da pembeci diyip geciyordum ama bu binnaz ablaya uye olma olayi cikinca eski fallarimi gordum olumsuz fallar da patliyor baya. Ben 2.5 sene once bu kisi hayatima girdiginde bi aylik bi ayrilik sureci yasamistim bana bitmis gitmis unut gelmez diyenler mi istersiniz hayatina yeni biri girecek diyenler mi istersiniz ohoo hepsi patlamis cocuk dondu bi yil dvm etti sonra. Aksam tek tek isim de yazicam olumsuz diyip fali patlayanlari
tamam kuzum kadının adını da mı bilmiyorsun? bana yakın oralarda birkaç kişiden daha duydum.ne kadara bakıyor?hayatım kadının adını bende blmyrum arkadaşlaa dalgasın gıytık onun ablasına annesıne falan bakıyormuş ole bi beklentim yoktu ztn mekanda gayet cadde ustunde hanı ne byle otantıklık falan var :) dedım işte bseyler der vaakıt gecer cıkarz herbrımıze 45 dk baktı kahve tarot vsvs defalarca kart sectım amaa her dedgnde bemm moral brz daha dustu.. evlenecegm adama kdr anlattı ama benbryerden snra koptm ztn en basta ayrılcaksınız falan dedı benm kafam onlarda kaldı.. şimdi tekrar gdcem ozaman sıze daha net bılgler verebılırım ztn hersyın sorumlusu olarak o kadını görmeye başladım gdip hesaap sorcam(
meryem ben de de çok iyiydi.ki bana baktığı falı ikinci kişi aynı şeyi söyledi.ben çok memnun kaldım.Meryem açık açık yakın zamanda aramaz demiş senin hatalarından bitmiş demiş falan doğru.alex ÷100 berbat asla inanmam tavsiyede etmem.ben meryemde çok net öğrendim herseyi daha kimseye baktırmıcam.o kadar iyiydi
Kuzlaaaaaar ben şokkkkk bu ne yaaaa bu kadın efsane eski sevgilimin şimdi çıktığı kızın eskiden tanıdığını bizim neden ayrıldığımızı beni nerden takip ettiğini ne zaman arayacağını herseyi söylemiş ohaaapembe tablocu diil dymi??
Kizlar bu arada ben hep olumsuz yorum yapanlar icin biliyor iste yuzume soyledi herseyi diyordum olumlulari da pembeci diyip geciyordum ama bu binnaz ablaya uye olma olayi cikinca eski fallarimi gordum olumsuz fallar da patliyor baya. Ben 2.5 sene once bu kisi hayatima girdiginde bi aylik bi ayrilik sureci yasamistim bana bitmis gitmis unut gelmez diyenler mi istersiniz hayatina yeni biri girecek diyenler mi istersiniz ohoo hepsi patlamis cocuk dondu bi yil dvm etti sonra. Aksam tek tek isim de yazicam olumsuz diyip fali patlayanlari
ben katina atmıştımkızlar meryeme ne attınız?
Yaz canim bekliyorum
hadi bakalım ben de katına attım. Artık bağımlı olma yolunda hızla ılerlıyorum:)
Vayy ilginc olduCanim sasirtici bi sekilde suan ben bile sok oldum, gizem steare ve hulya demir bu adamin sana duygulari var gelecek demisler. Bilmisler yani. Nese ozisik, gecmiste olan iliskin gecmiste kaldi artik geri donusu yok demis. Bilememis yani. Bilge ozdogrunun fali sesli dinlemek zor geldi ama allahtan altinda soru sormusum, bir an once unut gelmeyecek cok uzuleceksin demis, geciniz. Bide sude su diye bi kadin da bilmis gelecegini ama o da sacmalamis asiri suslemis yok herkes bizi cok yakistiriyormus bilmemne halbuki kuyumuzu kazan kazanaydi. Yazili olanlar bunlar simdilik kizlar affiniza siginarak sesli olanlari dinlemek cok zor geliyor ya :)
Canim sasirtici bi sekilde suan ben bile sok oldum, gizem steare ve hulya demir bu adamin sana duygulari var gelecek demisler. Bilmisler yani. Nese ozisik, gecmiste olan iliskin gecmiste kaldi artik geri donusu yok demis. Bilememis yani. Bilge ozdogrunun fali sesli dinlemek zor geldi ama allahtan altinda soru sormusum, bir an once unut gelmeyecek cok uzuleceksin demis, geciniz. Bide sude su diye bi kadin da bilmis gelecegini ama o da sacmalamis asiri suslemis yok herkes bizi cok yakistiriyormus bilmemne halbuki kuyumuzu kazan kazanaydi. Yazili olanlar bunlar simdilik kizlar affiniza siginarak sesli olanlari dinlemek cok zor geliyor ya :)
incesazım yaaa senin olumlu bir fal haberini inan 4 gözle bekliyorumcanım çok şaşılacak durum değil pembeciler olur demiş bilge gibi olumsuzlarda olumsuz demiş ben şaşırmadım bu isimlerim çıkıp çıkmamasına. Benim durumumda olumsuz sonuçlandı ve bilen bu sefer bilge oldu
Canim sasirtici bi sekilde suan ben bile sok oldum, gizem steare ve hulya demir bu adamin sana duygulari var gelecek demisler. Bilmisler yani. Nese ozisik, gecmiste olan iliskin gecmiste kaldi artik geri donusu yok demis. Bilememis yani. Bilge ozdogrunun fali sesli dinlemek zor geldi ama allahtan altinda soru sormusum, bir an once unut gelmeyecek cok uzuleceksin demis, geciniz. Bide sude su diye bi kadin da bilmis gelecegini ama o da sacmalamis asiri suslemis yok herkes bizi cok yakistiriyormus bilmemne halbuki kuyumuzu kazan kazanaydi. Yazili olanlar bunlar simdilik kizlar affiniza siginarak sesli olanlari dinlemek cok zor geliyor ya :)
Kızlar kesınlıkle haklısınız. Tek soru sordum merak ettıgım ama sormadığım hıc bahsetmedıgım soruların cevaplarını verdi. Kesınlıkle bılıyor nasıl bılmıyorum ama aklımı okuyor. Tesekkur ederım. Bu kadına kahve falı da atılır
incesazım yaaa senin olumlu bir fal haberini inan 4 gözle bekliyorum
Kızlar kesınlıkle haklısınız. Tek soru sordum merak ettıgım ama sormadığım hıc bahsetmedıgım soruların cevaplarını verdi. Kesınlıkle bılıyor nasıl bılmıyorum ama aklımı okuyor. Tesekkur ederım. Bu kadına kahve falı da atılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?