Binnaz Abla

Yaz canim bekliyorum

tamam kuzum kadının adını da mı bilmiyorsun? bana yakın oralarda birkaç kişiden daha duydum.ne kadara bakıyor?

meryem ben de de çok iyiydi.ki bana baktığı falı ikinci kişi aynı şeyi söyledi.ben çok memnun kaldım.

canım katina mı attın

Bana olumsuz fallar patladı hep. Peitho hayatında biri var dedi, çocuk peşimden koşmaya başladı. Emine aramaz dedi, görüşmeye başladık Bana olumsuzlardan sonra hep güzel şeyler oluyor ama bu iş falla malla olmaz hissettiğini yapacakasın.

Kızlar bugün bir şey olmadı fal çıktı denemez ama ben bir şey anladım. Selena ilişki şansın olacak olduğunda eğer başlarsan sakın kendi çevreni ilişkine karıştırma demişti. Sen arkadaş çevreni ilişkinden uzak tutmalısın buna cok dikkat et demişti ve kelebek falında en cok bundan bahsetmişti. Ben biliyordum hak veriyordum ama ilk kez bugun selenayı anladım, cok cok haklı kızlar, Asıl olay cıkar mı bilmiyorum ama Selena boş biri değil bence bunu anladım. Hisleri var kadının.

Yaz canim bekliyorum

Canim sasirtici bi sekilde suan ben bile sok oldum, gizem steare ve hulya demir bu adamin sana duygulari var gelecek demisler. Bilmisler yani. Nese ozisik, gecmiste olan iliskin gecmiste kaldi artik geri donusu yok demis. Bilememis yani. Bilge ozdogrunun fali sesli dinlemek zor geldi ama allahtan altinda soru sormusum, bir an once unut gelmeyecek cok uzuleceksin demis, geciniz. Bide sude su diye bi kadin da bilmis gelecegini ama o da sacmalamis asiri suslemis yok herkes bizi cok yakistiriyormus bilmemne halbuki kuyumuzu kazan kazanaydi. Yazili olanlar bunlar simdilik kizlar affiniza siginarak sesli olanlari dinlemek cok zor geliyor ya :)

hadi bakalım ben de katına attım. Artık bağımlı olma yolunda hızla ılerlıyorum:)

Haberdar et canim mutlaka :) vallahi falci zengin etmekte ustumuze yok bi falci bu topikte konusulmaya dursun patlayip gidiyor artik internet falcilarinin yegane hedefi bizim topikte adini gecirebilmek olacak boyle giderse

Vayy ilginc oldu

canım çok şaşılacak durum değil pembeciler olur demiş bilge gibi olumsuzlarda olumsuz demiş ben şaşırmadım bu isimlerim çıkıp çıkmamasına. Benim durumumda olumsuz sonuçlandı ve bilen bu sefer bilge oldu

incesazım yaaa senin olumlu bir fal haberini inan 4 gözle bekliyorum

Yani olayin olumlu olacagi olmus, pembeciler sallayip tutturmus bence, bildiklerinden degil.

ay ben de atcam gaza geldim

kim meryem mi ?

Ya ben de meryeme atacağum ama Cherry geliyor aklıma: Cherry e emine tuttu subayı bildi ee meryem de tuttu o da bildi o zaman emine bana bilemedi enerjisel olarak meryem de bilemeyecek diye atamıyorum Evet kızlar bugün meryem yorumları gördüğümden beri düşündüğüm nokta bu

Enerji testim nasıl işliyor bilemiyorum ama düşüncem bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…