- 12 Ekim 2009
- 1.937
- 4.723
- 163
kesme umudunu kuzum, hayatın sürprizlerini yabana atmayok ben kestim umudu
canım çok şaşılacak durum değil pembeciler olur demiş bilge gibi olumsuzlarda olumsuz demiş ben şaşırmadım bu isimlerim çıkıp çıkmamasına. Benim durumumda olumsuz sonuçlandı ve bilen bu sefer bilge oldu
Yani olayin olumlu olacagi olmus, pembeciler sallayip tutturmus bence, bildiklerinden degil.
Ya ben de meryeme atacağum ama Cherry geliyor aklıma: Cherry e emine tuttu subayı bildi ee meryem de tuttu o da bildi o zaman emine bana bilemedi enerjisel olarak meryem de bilemeyecek diye atamıyorumEvet kızlar bugün meryem yorumları gördüğümden beri düşündüğüm nokta bu
Enerji testim nasıl işliyor bilemiyorum ama düşüncem bu
Kızlar kesınlıkle haklısınız. Tek soru sordum merak ettıgım ama sormadığım hıc bahsetmedıgım soruların cevaplarını verdi. Kesınlıkle bılıyor nasıl bılmıyorum ama aklımı okuyor. Tesekkur ederım. Bu kadına kahve falı da atılır
evet Meryem:)kim meryem mi ?
Evet canim sanirim oyle ama hulya demir digerlerine gore daha bakilabilir sanki
yok ben kestim umudu
Canim bence eminede bi atma tutma olayi var
hülya demir bende patladı kuzum..Evet canim sanirim oyle ama hulya demir digerlerine gore daha bakilabilir sanki
Gaza geldim bende yolladım hayırlısıevet Meryem:)
Meryemin ücret ucacak
valla şu ana kadar herkese farklı şeyler söylemiş görüldüğü üzere ki ben de sorumu iki kelimeyle sormustum ne olacak dedim.o da tüm hayatımı serdi.bozmazsa kuzum kendini baktırırsınBence deBen anca bir dahaki aya baktırabilirim ona. Ecemle kapadım tüm ayı yoksa babam beni öldürecek şu faturalar yüzünden.
Kadıkoyde aslı'ya gittim bayıldım dedıklerınden cıkan olmuşmuydu??? Bırde kızlar sızı uzmek hıcc ıstemıyorum ama MERYEM bende ne yazıkkı ocak ayında patladı(( dedığı hiçççç biişey ne tarıhınde nede dedıgı sekılde oldu ( pembe tablocu degıldı ıkı konum vardı birine olumlu bırıne olumsuz dedı.ne olumlu ne olumsuz çıkmadı (( başla bi isimde gene attım bu sefer ikiside olumlu cvpladı gene olmadı ( umarm size çıkar
Evet canım katina attımcanım katina mı attın
Insallah bende patlamaz ama, benim de cok umudumun oldugu soylenemez canim. Yani seni arayacak goruseceksiniz falan dese tamam amenna basimin ustune cikacak bu fal derim. Ama yeniden bi iliski bi de gelecek planlari yapilan bi iliski, bizim icin cok zor. Ama ben meryemi cok sevdim bana cok tatli yaklasmis insallah dedikleri de cikar hayirlisi:)
olumsuz düşünme :)
Canım aslıdan mı umıtlı degılsın??Insallah bende patlamaz ama, benim de cok umudumun oldugu soylenemez canim. Yani seni arayacak goruseceksiniz falan dese tamam amenna basimin ustune cikacak bu fal derim. Ama yeniden bi iliski bi de gelecek planlari yapilan bi iliski, bizim icin cok zor. Ama ben meryemi cok sevdim bana cok tatli yaklasmis insallah dedikleri de cikar hayirlisi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?