Binnaz Abla

Ya tutarsa durumu var diyorsun yani bu binnaz cidden fiyasko ya

Canim bence eminede bi atma tutma olayi var

Cok sevindim ya sonucta para veriyoruz binbir sabirla bekliyoruz faldan memnun kalinca cok mutlu oluyorum

Canim bence eminede bi atma tutma olayi var

Valla o değil de o kadar takmışım ki zorla yapacağım başıma. Tövbe tövbe. Şaka bir yana kadın içten biri puan kaygısı filan yok öyle söylüyor içinden geleni. Bakalım belki de çıkar, aramaz dedi aradı ama belli olmaz ana konuyu bilir belki. Ama an ve geçmişimde başarısızdı ve hani öyle böyle değil netti. :)

Bence de Ben anca bir dahaki aya baktırabilirim ona. Ecemle kapadım tüm ayı yoksa babam beni öldürecek şu faturalar yüzünden.
valla şu ana kadar herkese farklı şeyler söylemiş görüldüğü üzere ki ben de sorumu iki kelimeyle sormustum ne olacak dedim.o da tüm hayatımı serdi.bozmazsa kuzum kendini baktırırsın

Kadıkoyde aslı'ya gittim bayıldım dedıklerınden cıkan olmuşmuydu??? Bırde kızlar sızı uzmek hıcc ıstemıyorum ama MERYEM bende ne yazıkkı ocak ayında patladı(( dedığı hiçççç biişey ne tarıhınde nede dedıgı sekılde oldu( pembe tablocu degıldı ıkı konum vardı birine olumlu bırıne olumsuz dedı.ne olumlu ne olumsuz çıkmadı(( başla bi isimde gene attım bu sefer ikiside olumlu cvpladı gene olmadı( umarm size çıkar

Insallah bende patlamaz ama, benim de cok umudumun oldugu soylenemez canim. Yani seni arayacak goruseceksiniz falan dese tamam amenna basimin ustune cikacak bu fal derim. Ama yeniden bi iliski bi de gelecek planlari yapilan bi iliski, bizim icin cok zor. Ama ben meryemi cok sevdim bana cok tatli yaklasmis insallah dedikleri de cikar hayirlisi:)

olumsuz düşünme :)

Canım aslıdan mı umıtlı degılsın??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…