Ben daha once o sıteye hıc fal gondermemıstım. Sordugum soruları da hıc paylaşmadım. Bu arada kızlar hep yazıyorsunuz ama o falcılar buraları da takıp edıyor olmasın. Bız arkadaş ıcın attık adam facebook dan resmıne bakıp yasından gecn gosterıyorsun dedı yorum olarak:)kızlar meryem e fal atacaksanız her zaman kullandığınız isimi ve maili kullanmadan atın derim onun başka birileri olduğu üzerinde şüpheler ciddi
ne demıs pekı? bekledıgın gıbı mı?kızlar meryeme attığım falın cevabı geldii oley
kızlar meryeme attığım falın cevabı geldii oley
ne demıs pekı? bekledıgın gıbı mı?
Nasıl canım fal ? Bir de hangi falcılarla çelişiyor çelişiyorsa :) Bende yeminle ahiret soruları gibi bir sordum mu peş peşe
Canım aslıdan mı umıtlı degılsın??
olumlu konuşmuş bu sefer pek detay yok ama vermediğim bi bilgiyi bilmiş beğendim ama daha önce baktırdığım falda söylediklerinin tersini söylemiş değişik hesaptan atmıştım bu falı bilmiyorum hangisi doğru
canım beğendim ben bilmiş vermediğim bilgileri ama yukarda dediğim gibi önce baktığı faldan farklı konuşmuş bi de bu zamana kadar attığım fallarda sadece naazzın söylediği bişeyi o da söylemiş bu da dikkatimi çekti
Ama tersini soylemis olmasi cok sinir bozucu degil mi
Kizlar ben bu ayni falciya farkli hesaptan fal atma olayini hic anlamiyorum farkli isim soy isim dogum tarihi falan mi giriyorsunuz
dimi( böyle olunca insan güvenmek istese de güvenemiyo fal güzel de olsa ya bilemedim önceki falıyla karşılaştırıp bi tartışmak lazım
Of yacok uzuldum bak simdi. Ya kimsrnin gunahini almak istemiyorum ama meryeme daha once olumsuz fal atan arkadaslar simdi tekrar fal atsa onlara da olumlu diycekmis gibi geliyor. Bence fena pembe ciziyor bize ben size diyim
Canım ben meryeme bi normal hesaptan attım yani başkalarına da fal baktırdığım hesaptan bir tane de fake hesaptan attım hatta yine üzerime kayıtlı olan fakat farklı cep nosu üzerinden mobil ödeme yaparak attım. isim bilgiler vs farklı. sonuç tamamen tutarlı ve aynı fal gelmişti banaOf yacok uzuldum bak simdi. Ya kimsrnin gunahini almak istemiyorum ama meryeme daha once olumsuz fal atan arkadaslar simdi tekrar fal atsa onlara da olumlu diycekmis gibi geliyor. Bence fena pembe ciziyor bize ben size diyim
Canım ben meryeme bi normal hesaptan attım yani başkalarına da fal baktırdığım hesaptan bir tane de fake hesaptan attım hatta yine üzerime kayıtlı olan fakat farklı cep nosu üzerinden mobil ödeme yaparak attım. isim bilgiler vs farklı. sonuç tamamen tutarlı ve aynı fal gelmişti bana
Canım ben meryeme bi normal hesaptan attım yani başkalarına da fal baktırdığım hesaptan bir tane de fake hesaptan attım hatta yine üzerime kayıtlı olan fakat farklı cep nosu üzerinden mobil ödeme yaparak attım. isim bilgiler vs farklı. sonuç tamamen tutarlı ve aynı fal gelmişti bana
Yani bi insan ancak benim kadar hayatinda bi seylerin yoluna girecegine inanmaz herhalde :) sizin de akliniza kurt dusurucem neredeyse kuruntularimla karamsarligimla. Artik sadece olumsuz fallarima cikmayacak galiba diycem ya
O dediğin mümkün tabii. benimkinin hayatında kimse yok o nedenle bana tek sürpriz birinin olması olur ama değil. ex için baktırdığında o an hayatında biri vardır mutludur. bir ay sonra baktırırsın ayrılık aşamasındadır yani bizler yaşarken onlar da yaşıyor sonuçtaya bi de sonuçta kader devamlı değişen bir şey duygular değişiyor düşünceler değişiyor. belki o zaman baktırdığımda sorduğum kişinin hayatında olan kıza karşı duyguları kuvvetliydi o zamandan beri aralarında ne geçti ne yaşandı biliyo muyuz bilmiyoruz. farklılıklar olabilir diye düşünüyorum daha doğrusu umuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?