Binnaz Abla

kızlar meryem e fal atacaksanız her zaman kullandığınız isimi ve maili kullanmadan atın derim onun başka birileri olduğu üzerinde şüpheler ciddi
Ben daha once o sıteye hıc fal gondermemıstım. Sordugum soruları da hıc paylaşmadım. Bu arada kızlar hep yazıyorsunuz ama o falcılar buraları da takıp edıyor olmasın. Bız arkadaş ıcın attık adam facebook dan resmıne bakıp yasından gecn gosterıyorsun dedı yorum olarak:)

ne demıs pekı? bekledıgın gıbı mı?

olumlu konuşmuş bu sefer pek detay yok ama vermediğim bi bilgiyi bilmiş beğendim ama daha önce baktırdığım falda söylediklerinin tersini söylemiş değişik hesaptan atmıştım bu falı bilmiyorum hangisi doğru

Nasıl canım fal ? Bir de hangi falcılarla çelişiyor çelişiyorsa :) Bende yeminle ahiret soruları gibi bir sordum mu peş peşe

canım beğendim ben bilmiş vermediğim bilgileri ama yukarda dediğim gibi önce baktığı faldan farklı konuşmuş bi de bu zamana kadar attığım fallarda sadece naazzın söylediği bişeyi o da söylemiş bu da dikkatimi çekti

Ama tersini soylemis olmasi cok sinir bozucu degil mi

Kadını denemek ıcın 15 lıraya kıyıyorsun yanı:) Ben falcıya "futureteller" yanı "kahın" degıl "terapıst" gözüyle bakıyorum. Hayatınızın tamamını rahatça anlattığınız en gızlı sırlarınızı bılen ve sıze tavsıye veren kışı gıbı. Sıze olumlu telkınlerde bulunup enerjınızı ve yasam ıstegınızı arttıran kışı. Yalan da olsa sızı mutlu edıyorsa bır sure mutlu etmesıne ızın vermek lazım. O falcıların hıcbırı kralı da gelse gelecegı bılemez. Bılse pc basında oturup bızım gıbı tuhaf tıplerle uğraşır mı sızce:) Bunların hepsını ıyı bır dılek olarak kabul edıp pembıs olanlarına ınanmak gerek. Ya tutarsa:)

dimi ( böyle olunca insan güvenmek istese de güvenemiyo fal güzel de olsa ya bilemedim önceki falıyla karşılaştırıp bi tartışmak lazım

Of ya cok uzuldum bak simdi. Ya kimsenin gunahini almak istemiyorum ama meryeme daha once olumsuz fal atan arkadaslar simdi tekrar fal atsa onlara da olumlu diycekmis gibi geliyor. Bence fena pembe ciziyor bize ben size diyim

Of ya cok uzuldum bak simdi. Ya kimsrnin gunahini almak istemiyorum ama meryeme daha once olumsuz fal atan arkadaslar simdi tekrar fal atsa onlara da olumlu diycekmis gibi geliyor. Bence fena pembe ciziyor bize ben size diyim

bekleyip görcez canım. epey fazla kişiyle aynı tarihleri verdi bakalım önceki falı diğer baktırdıklarımdan çok farklıydı çünkü

Of ya cok uzuldum bak simdi. Ya kimsrnin gunahini almak istemiyorum ama meryeme daha once olumsuz fal atan arkadaslar simdi tekrar fal atsa onlara da olumlu diycekmis gibi geliyor. Bence fena pembe ciziyor bize ben size diyim
Canım ben meryeme bi normal hesaptan attım yani başkalarına da fal baktırdığım hesaptan bir tane de fake hesaptan attım hatta yine üzerime kayıtlı olan fakat farklı cep nosu üzerinden mobil ödeme yaparak attım. isim bilgiler vs farklı. sonuç tamamen tutarlı ve aynı fal gelmişti bana

Yani bi insan ancak benim kadar hayatinda bi seylerin yoluna girecegine inanmaz herhalde :) sizin de akliniza kurt dusurucem neredeyse kuruntularimla karamsarligimla. Artik sadece olumsuz fallarima cikmayacak galiba diycem ya

ya bi de sonuçta kader devamlı değişen bir şey duygular değişiyor düşünceler değişiyor. belki o zaman baktırdığımda sorduğum kişinin hayatında olan kıza karşı duyguları kuvvetliydi o zamandan beri aralarında ne geçti ne yaşandı biliyo muyuz bilmiyoruz. farklılıklar olabilir diye düşünüyorum daha doğrusu umuyorum

Yani bi insan ancak benim kadar hayatinda bi seylerin yoluna girecegine inanmaz herhalde :) sizin de akliniza kurt dusurucem neredeyse kuruntularimla karamsarligimla. Artik sadece olumsuz fallarima cikmayacak galiba diycem ya
sanırım biraz öyle. ama dediğim gibi benim falda en ufak sapma yoktu yani fake olarak attığım falda. bire bir örtüştü hepsi

O dediğin mümkün tabii. benimkinin hayatında kimse yok o nedenle bana tek sürpriz birinin olması olur ama değil. ex için baktırdığında o an hayatında biri vardır mutludur. bir ay sonra baktırırsın ayrılık aşamasındadır yani bizler yaşarken onlar da yaşıyor sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…