ya bi de sonuçta kader devamlı değişen bir şey duygular değişiyor düşünceler değişiyor. belki o zaman baktırdığımda sorduğum kişinin hayatında olan kıza karşı duyguları kuvvetliydi o zamandan beri aralarında ne geçti ne yaşandı biliyo muyuz bilmiyoruz. farklılıklar olabilir diye düşünüyorum daha doğrusu umuyorum
İçime su serptin..banada meryem ecem zeus 3üde aynı şeyleri söyledi net.sanırım biraz öyle. ama dediğim gibi benim falda en ufak sapma yoktu yani fake olarak attığım falda. bire bir örtüştü hepsi
Benim bütün fallarım brbirinin aynısı hepsi ağız birliği yapmış şekilde aynı şeyi söylüyor o yüzden en son naazz'a baktırdım ve artık kendime dur dedim. gelişme olana kadar beklemedeyim :))İçime su serptin..banada meryem ecem zeus 3üde aynı şeyleri söyledi net.
canım hülya demir pembecilerin kraliçesi giyebilirim,bu kadarmı olur yaaEvet canim sanirim oyle ama hulya demir digerlerine gore daha bakilabilir sanki
Meryem faldan sonra sordugum soruda bana dedi ki sen secimlerin duygularin kaderini degistiriyor sanirsin ama neyi sececegin zaten bellidir kader degismez dedi o yuzden fallarsa bir seyler goruleblr dedi. Hani ben demistm ya meryeme fala inanmiyorum falan dedim diye ona cvp olarak. Ama sevgisi azalmis olabilir bitmis olabilir gercekten de. Sana seviyor bu kizi mutlu olacak falan mi demisti ilk falda. Cok ozele girdim belki ama cidden cok mrk ettim canim.
Aynen canım bende 3 kişide tıpatıp aynı konusunca meryemle bitirdim bu olayı.baktırmıyorum daha.ecem23 zaten çok sık baktırma kendini fala hapsetme aralıklarla baktırki farklı şeyler duyabilesin dedi.haklı..Benim bütün fallarım brbirinin aynısı hepsi ağız birliği yapmış şekilde aynı şeyi söylüyor o yüzden en son naazz'a baktırdım ve artık kendime dur dedim. gelişme olana kadar beklemedeyim :))
Benim sadece üç kişi değilki canım. 50 işiye baktırdıysam ellisi de aynı :/ artık saçma geliyo baktırmak. bekemem gerek artıkAynen canım bende 3 kişide tıpatıp aynı konusunca meryemle bitirdim bu olayı.baktırmıyorum daha.ecem23 zaten çok sık baktırma kendini fala hapsetme aralıklarla baktırki farklı şeyler duyabilesin dedi.haklı..
şuanda huzurlu mutlu ama ilerde ahın çıkıcak o da mutsuz olucak ayrılıcak tarzı şeyler söylemişti ilkinde ama benimle bi daha bi iletişimi ilişkisi olmıycaktı şimdi baktığında bi iletişimimiz olucağını söyledi ayrılıcaklarını söyledi ay bilmiyorum ya ben ikinci falına inanmak istediğim için inanıyorum sanırım bilmiyorum
ben çok merak ediyorum,acaba bununda başka profili varmı diyeNasıl canım fal ? Bir de hangi falcılarla çelişiyor çelişiyorsa :) Bende yeminle ahiret soruları gibi bir sordum mu peş peşe
kızlar bana ecem 23 dışında baktırdığım tum falcılar aynı seyı soyledı desem:) ama sorduğum ve sormadığım tum sorulara mantıklı cevaplar veren derın 2013 ve sızın Meryem:)
bende bakla ve tesbih atıyorumYakın zamanda ben de yeni fal türüyle karşınızda olacağım uygun bir fiyatla. Beni destekleyin.
-reklam diye şikayet edene kırılırım asdfghj.-
O zaman sen de bekle canım üst üste fal atmakızlar bana ecem 23 dışında baktırdığım tum falcılar aynı seyı soyledı desem:) ama sorduğum ve sormadığım tum sorulara mantıklı cevaplar veren derın 2013 ve sızın Meryem:)
foruma gırme sebebımı unutup fallara daldım desem:) Aslında cok başka bır konuda yazılanları okumak ıcın gırmıstım ben. Ama bıraktım Meryemle jubıle yaptım Mart a kadar baktırmam:)O zaman sen de bekle canım üst üste fal atma
bunu yaptığın zaman tamamen fal farklı çıkar,çünkü isim falda çok önemli soyisimde,insanın enerjisi isminde taşınıyor.Kizlar ben bu ayni falciya farkli hesaptan fal atma olayini hic anlamiyorum farkli isim soy isim dogum tarihi falan mi giriyorsunuz
bunu yaptığın zaman tamamen fal farklı çıkar,çünkü isim falda çok önemli soyisimde,insanın enerjisi isminde taşınıyor.
bende bakla ve tesbih atıyorum
bende bakla ve tesbih atıyorum
O zaman sen de bekle canım üst üste fal atma
Ben daha once o sıteye hıc fal gondermemıstım. Sordugum soruları da hıc paylaşmadım. Bu arada kızlar hep yazıyorsunuz ama o falcılar buraları da takıp edıyor olmasın. Bız arkadaş ıcın attık adam facebook dan resmıne bakıp yasından gecn gosterıyorsun dedı yorum olarak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?