Binnaz Abla

An ile ilgili pek bi şey söylememiş. Erkek arkadaşımın tipini tarif etmiş ama yanlış. Gelecekle ilgili konuşmuş daha çok. Çıkarsa yazarım

Kızlar bana da böyleydi, gelecek odaklıydı, ve bence doğruydu ama kime yazsa olurdu belki, meryem olabilir mi propanal meryeme baktırmamıştı sanırım, siz meryeme baktırıp sorduysanız hop meryemden mi bakıyor acaba. Ay valla sigara yakasım geldi be ne ya

Söylediği şeyler için hisli olmaya gerek yoktu açıkçası. Mantıklı şeyler söylemişti. Benim enerjim tutmadı sanırım.
Şu meşhur meryemi merak ettim denicem en kısa zamanda

Söylediği şeyler için hisli olmaya gerek yoktu açıkçası. Mantıklı şeyler söylemişti. Benim enerjim tutmadı sanırım.
Meryem benim gözümde binnazdaki pembişçilerin araya azıcık sorun serpiştireni valla. Ama en Sevdiğim falcılar Arasında tatli ya

ben de şundan korktum acaba kızlar meryeme baktırdı,sonra bilgeye baktırdı o yüzden mi bilge her şeyi bildi Ay neyse bu kadar derslere kafa yorsak birincilikle bitirirdik

bi dene istersen canım ucuz zaten belki sana iyi bakar kim bilir belki beni de tutturmuştur ama ben karamsarım biraz inanamadım
Aynen canım belki de senin durum gerçekten pembedir. Ama hepimiz az çok içinde Bulunduğumuz durumum farkındayız canım ya pembelere de inanamıyor insan ister istemez

ben de şundan korktum acaba kızlar meryeme baktırdı,sonra bilgeye baktırdı o yüzden mi bilge her şeyi bildi Ay neyse bu kadar derslere kafa yorsak birincilikle bitirirdik

Dün biri meryem'in falından bi kısım kopyalamıştı. Bence bilgehatun ve meryem'in üslubunun alakası yok. Bilgehatun değişik yazmıştı bana "siz ne istediğini biliyorsun" gibi. Siz mi sen mi demesi gerektiğine karar verememiş bi türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…