sen meryemle aylinden memnun kalmış mıydın şekerKılzar bilge hatunun falını atabilir mi biri bana da baktı ama cok şoka girmedim. Acaba siz meryem ayline baktırdığınız için mi biliyor şüphesi doğdu bende
An ile ilgili pek bi şey söylememiş. Erkek arkadaşımın tipini tarif etmiş ama yanlış. Gelecekle ilgili konuşmuş daha çok. Çıkarsa yazarım
kesira çok kötü baktı bana yine de istiyo musunkızlar ben de kesirayı merak ettim ya biri atabilir mi özel değilse
sen meryemle aylinden memnun kalmış mıydın şeker
Alakasız mı olumsuz mu canımkesira çok kötü baktı bana yine de istiyo musun
fazla olumluAlakasız mı olumsuz mu canım
Kızlar bana da böyleydi, gelecek odaklıydı, ve bence doğruydu ama kime yazsa olurdu belki, meryem olabilir mi propanal meryeme baktırmamıştı sanırım, siz meryeme baktırıp sorduysanız hop meryemden mi bakıyor acaba. Ay valla sigara yakasım geldi be ne ya
Zamanlar farklı işle ılgılı sonuç farklı, ama aşk aynıpeki gelecekle ilgili söyledikleri ne alemde? daha önce baktırdıgın kişilerle örtüşen yanları var mı?
Ayyy en nefret ettiğim yafazla olumlu
Meryem benim gözümde binnazdaki pembişçilerin araya azıcık sorun serpiştireni valla. Ama en Sevdiğim falcılar Arasında tatli yaSöylediği şeyler için hisli olmaya gerek yoktu açıkçası. Mantıklı şeyler söylemişti. Benim enerjim tutmadı sanırım.
Şu meşhur meryemi merak ettim denicem en kısa zamanda
Söylediği şeyler için hisli olmaya gerek yoktu açıkçası. Mantıklı şeyler söylemişti. Benim enerjim tutmadı sanırım.
Şu meşhur meryemi merak ettim denicem en kısa zamanda
bi dene istersen canım ucuz zaten belki sana iyi bakar kim bilir belki beni de tutturmuştur ama ben karamsarım biraz inanamadımAyyy en nefret ettiğim yabak çok üzüldüm şimdi geri mi çeksem acaba ya
Aynen canım belki de senin durum gerçekten pembedir. Ama hepimiz az çok içinde Bulunduğumuz durumum farkındayız canım ya pembelere de inanamıyor insan ister istemezbi dene istersen canım ucuz zaten belki sana iyi bakar kim bilir belki beni de tutturmuştur ama ben karamsarım biraz inanamadım
bana dediklerinden biri çıktı bugün kesiranınkesira çok kötü baktı bana yine de istiyo musun
iyi bişey miydi çıkan? ay keşke bana da çıksabana dediklerinden biri çıktı bugün kesiranın
ben de şundan korktum acaba kızlar meryeme baktırdı,sonra bilgeye baktırdı o yüzden mi bilge her şeyi bildiAy neyse bu kadar derslere kafa yorsak birincilikle bitirirdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?