Binnaz Abla

ben bu kesirayı anlamadım duvarda baktıgınız tüm fallar cıktı diyor kızın biri tel

anı da mı bılemedi kuzum

An ile ilgili pek bi şey söylememiş. Erkek arkadaşımın tipini tarif etmiş ama yanlış. Gelecekle ilgili konuşmuş daha çok. Çıkarsa yazarım

Bilgehatunun yorumu geldııı.bır konu var bılmesı garıp geldııı.bır konu var cuk oturtmuş, bı konu var nasıl bılmış dedırttı.Ikı secenek var kızlarrrrrr YA bildigim bırııııı yadaaa dunyanın en ıyı yorumcusuuuu cok fenayımmmmm nedır sizcee.bı konu bılmesık cokk garıppğl eger bana daha once bakan biriyse bılebılır bunu yadaaa medyum 1 numara yorumcuu

peki gelecekle ilgili söyledikleri ne alemde? daha önce baktırdıgın kişilerle örtüşen yanları var mı?

Binnaz bilgeyse sıkıcam artık kafama ama

Valla canım ben dediğim gibi ilk keşfeden kişiyim ve ben de ohaaa demiştim ama yazım tarzı aylin ve meryem gibi yani hisleriyle baktığı garanti ona bişey diyemiyorum çünkü ben tarotta baktırdım o berbat kartlardan doğru yorum çıkamazdı. aylin-meryem-fama bermuda şeytan üçgeni gibi :)) ama sonuç 5 krediye çok çok iyi :))

canım yaaa ne kadar teşekkür etsek az sana bizim için bu muhteşem keşfi yaptığın için

Binnazdaki bilgeyle uzaktan yakındn alakası yok. o bi karış havadaki burnuyla tellweye uğramaz zaten anca kendi baktırmak için girebilir
hahahahahaha bence kendi baktırmak için bile gelmez bize olumsuz olumsuz Söyler sonra gider binnazdaki Pembecilere baktırır Bilge ablacığımı seviyorum ama napıyım bunlar da gerçekler bu arada tellweye fal baktırmaya girerse şayet ona bundan Meryem'i ve ecemi öneriyorum

kesira hemen yorumluyo da bilgehatun bekletiyo biraz canım
kesiradaki falımı az önce Yanlışlıkla iptal ettim ya sonra hemen tekrar attım çok şükür sıram değişmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…