anı da mı bılemedi kuzumBilgehatun bi bana tutturamadı sanırım :/
ben bu kesirayı anlamadım duvarda baktıgınız tüm fallar cıktı diyor kızın biri tel
anı da mı bılemedi kuzum
benimkini yarım saatte yorumlamıstı kuzum kesira..Of kızlar bu Bilge hatun ve kesira bi falı kaç saatte yorumluyor ıcıbıı çatladım beklemekten
peki gelecekle ilgili söyledikleri ne alemde? daha önce baktırdıgın kişilerle örtüşen yanları var mı?Bilgehatunun yorumu geldııı.bır konu var bılmesı garıp geldııı.bır konu var cuk oturtmuş, bı konu var nasıl bılmış dedırttı.Ikı secenek var kızlarrrrrr YA bildigim bırııııı yadaaa dunyanın en ıyı yorumcusuuuu cok fenayımmmmm nedır sizcee.bı konu bılmesık cokk garıppğl eger bana daha once bakan biriyse bılebılır bunu yadaaa medyum 1 numara yorumcuu
Binnaz bilgeyse sıkıcam artık kafama amaBilgehatunun yorumu geldııı.bır konu var bılmesı garıp geldııı.bır konu var cuk oturtmuş, bı konu var nasıl bılmış dedırttı.Ikı secenek var kızlarrrrrr YA bildigim bırııııı yadaaa dunyanın en ıyı yorumcusuuuu cok fenayımmmmm nedır sizcee.bı konu bılmesık cokk garıppğl eger bana daha once bakan biriyse bılebılır bunu yadaaa medyum 1 numara yorumcuu
Valla canım ben dediğim gibi ilk keşfeden kişiyim ve ben de ohaaa demiştim ama yazım tarzı aylin ve meryem gibi yani hisleriyle baktığı garanti ona bişey diyemiyorum çünkü ben tarotta baktırdım o berbat kartlardan doğru yorum çıkamazdı. aylin-meryem-fama bermuda şeytan üçgeni gibi :)) ama sonuç 5 krediye çok çok iyi :))Bilgehatunun yorumu geldııı.bır konu var bılmesı garıp geldııı.bır konu var cuk oturtmuş, bı konu var nasıl bılmış dedırttı.Ikı secenek var kızlarrrrrr YA bildigim bırııııı yadaaa dunyanın en ıyı yorumcusuuuu cok fenayımmmmm nedır sizcee.bı konu bılmesık cokk garıppğl eger bana daha once bakan biriyse bılebılır bunu yadaaa medyum 1 numara yorumcuu
Binnazdaki bilgeyle uzaktan yakındn alakası yok. o bi karış havadaki burnuyla tellweye uğramaz zaten anca kendi baktırmak için girebilirBinnaz bilgeyse sıkıcam artık kafama ama
kesira hemen yorumluyo da bilgehatun bekletiyo biraz canımOf kızlar bu Bilge hatun ve kesira bi falı kaç saatte yorumluyor ıcıbıı çatladım beklemekten
Of kızlar bu Bilge hatun ve kesira bi falı kaç saatte yorumluyor ıcıbıı çatladım beklemekten
evet çok geç gönderiyorlar,en çokta bu durum sinir bozuyor,Of kızlar bu Bilge hatun ve kesira bi falı kaç saatte yorumluyor ıcıbıı çatladım beklemekten
canım yaaa ne kadar teşekkür etsek az sana bizim için bu muhteşem keşfi yaptığın içinValla canım ben dediğim gibi ilk keşfeden kişiyim ve ben de ohaaa demiştim ama yazım tarzı aylin ve meryem gibi yani hisleriyle baktığı garanti ona bişey diyemiyorum çünkü ben tarotta baktırdım o berbat kartlardan doğru yorum çıkamazdı. aylin-meryem-fama bermuda şeytan üçgeni gibi :)) ama sonuç 5 krediye çok çok iyi :))
hahahahahaha bence kendi baktırmak için bile gelmez bize olumsuz olumsuz Söyler sonra gider binnazdaki Pembecilere baktırırBinnazdaki bilgeyle uzaktan yakındn alakası yok. o bi karış havadaki burnuyla tellweye uğramaz zaten anca kendi baktırmak için girebilir
kesiradaki falımı az önce Yanlışlıkla iptal ettim yakesira hemen yorumluyo da bilgehatun bekletiyo biraz canım
Kendimi feda edeyim dedim yeni biri gelmiş bakalım nasıl diyecanım yaaa ne kadar teşekkür etsek az sana bizim için bu muhteşem keşfi yaptığın için
inşallah canım benimevet çok geç gönderiyorlar,en çokta bu durum sinir bozuyor,
inşallah beklediğine değer öönemli olanda bu.
Birazcık beklemen gerekebilir ama değecektiryaaaaaaaaaa aklımmı çeldiniz kendimi bian tellwede bilgehatunun sayfasında buldummm
Baya kişi var ama yaaa ne kadar zamanda yorumlar aceppp çatlarımmmmm
Iki saattir tek bir kişi bile ilerlemedi benim sıram ama arada birine bakmış sanırım insanlar falcı Değiştiriyoryaaaaaaaaaa aklımmı çeldiniz kendimi bian tellwede bilgehatunun sayfasında buldummm
Baya kişi var ama yaaa ne kadar zamanda yorumlar aceppp çatlarımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?