Binnaz Abla

Kızlar binnazdaki Müge nasıl pembeci mi ya şimdi falını okudum da merak ettim
pembeciii kuzum..
Teller kesira mı ne atmıştın canım ay şu kahvemi ona da sallıyım oooffff
evet yavrum yok falan dedim de dogru cıktı..

selena bana baktı ama sadece açılacak dedi.. zaman vermedi.. sadece analiz yapmış ruhsal durumla alakalı
gece yine bir rüya gördüm fal baktırmıcaam bi süre artık biri bir şeyler gösterdi bana çok fenaydı etkisinden çıkamıcam galiba :/

hayır olsun inşallah, canım hayra yorda hayırlı olsun
ay valla hayır olsun kuzum tüm hatalarımı ne yapmam gerektiğini böyle her şeyi tek tek anlattı..böyle yaparsam böyle olacak dedim..o da bana şey dedi böyle yaparsan yine aynısı olacak kaçamazsın ki dedi..

hayır olsun canım,ne yaparsan yap demekki her şey olacağına varıyor,yazgımı desek ne desek,
onun içinde senin içinden ne geliyorsa neye inanıyorsan onu yap canım.

hayır olsun canım,ne yaparsan yap demekki her şey olacağına varıyor,yazgımı desek ne desek,
onun içinde senin içinden ne geliyorsa neye inanıyorsan onu yap canım.
kuzum valla fallarda bulamadıgım cevabı buldum bana dediki seçim yapacaksın herkes dio bunu..bunu secemem dedım diğerini seçicem bundan korkuyorum dedim o da diğerini seçersen de aynı şeyler olacak ruhun duymayacak belki de dedi..ikisini de seçersen mutlu olacaksın dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…