- 30 Ocak 2014
- 4.925
- 10.623
- 408
iyi yapmışsın,haber ver bize yorumlanınca:))Simdi behrem diye birine attim bakalim canim :) ya fotograf fake olmayinca ben nedense daha bi guveniyorum falcilara
tıkla beybi 3 ünede
bayanlar anketimiz olmuş bide hayırlı olsun.
şimdi oyumu nasıl vereyim, bu falciların içinde en beğendiğime tek oy olarak mı
yoksa tüm beğendiklerime mi.
topu topu 3 kişi var zaten favorim saraylı, meryem ve klotho üçüne de tıklayayım mı?
bende bunu merak ediyorum işteCanim meryem favorim demissin dedigi cikti mi hic
Canim meryem favorim demissin dedigi cikti mi hic
bende bunu merak ediyorum işte
saraylı neleri bildi canım sende?meryeme ilk falımı 1 hafta önce attım daha bi gelişme yok. klotho ile tespitleri aynı. klothoyo da 1 ay önce atmıştım.
beni mutlu etti bu yorumlar, öyle olmasını istediğim için belkide.
zorlukları da yazmıştı ikiside aynı zorluklardan bahsetmiş. pembe tablocular kadar hayali değil ama mantıklı geldi bana.
Gün gecmiyor ki meryemin olur dedigi bir olayla daha karsilasmayalim.meryeme ilk falımı 1 hafta önce attım daha bi gelişme yok. klotho ile tespitleri aynı. klothoyo da 1 ay önce atmıştım.
beni mutlu etti bu yorumlar, öyle olmasını istediğim için belkide.
zorlukları da yazmıştı ikiside aynı zorluklardan bahsetmiş. pembe tablocular kadar hayali değil ama mantıklı geldi bana.
herkese olumlu konusmuyorki kuzum..Gün gecmiyor ki meryemin olur dedigi bir olayla daha karsilasmayalim.ben meryemin falina inanmistim aslinda baslarda ama boyle herkese olumluyu duyunca of ne bileyim ya
Belki simdi tekrar atsalar onlara da olumlu der duygusuzherkese olumlu konusmuyorki kuzum..
falı çıktı diyebileceğimiz hiç kimse yok sanırım.. en az 6 ay beklmemiz gerekiyor..sonra dönüp falı tekrar okumak veya dinlemek..kim bilmiş kim bilememiş görürüz o zaman.. tabi yakın zaman verenlerde var bana birtek mart için çok şeyler vaat edildi iş konusunda bu gidişle o da çıkmaz..hiç terfi edebilecek durumda dyilim
bana yakın tarihleri verdi tarihlerin aynısını fal sepeti alexte verdi.nesibe hazirana kadar ilişkin olmaz kusura bakma dediBelki simdi tekrar atsalar onlara da olumlu der duygusuzbide coook uzun tarihler veriyor o yuzden cikti ya da cikmadi da diyebiliyoruz inun verdigi zamanlara kadar ohooo kim öle kim kala
sağol canım benim..inşallahIste zaten bence bile bile tarihleri uzak uzak veriyorlar yakin tarih verenler de patir patir patliyor zaten, insallah alirsin canim terfini ya
ya bu kimm valla görüyorum görüyorum tanıdık birimi anlamadım durumuKizlar size prensesten mesaj var hahaahhahaah
nezipden ayrılabilecekmiyim?yoksa karşıma istediğim gibi sarışın renkli gözlü uzun boylu zayıf maddi durumu iyi sadık cömert tahsilli birimi karşıma çıkıcakda bende evlencem?vedat beyede mithata güvenim yok.bunlar eski aşklarımdı.beni işden çıkartmıcaklar dimi?adatepe polikliniğine geçiş yapabilcemmi mayıs ayında?o sıralar taşınacazda.karşıama nezaman istediğim gibi biri çıkıcak?
Yok canim bu kizcagiz tellwenin mudavimi yillardir nezipten cekiyoya bu kimm valla görüyorum görüyorum tanıdık birimi anlamadım durumu
bitane de falimpir de vardı.suat ve burak..suat başkasıyla nisanlanmıs ama kızıı sevıomus diğer kızı ama burakta yüz vermiyormus.buragın yüz vermeme nedeni onu incitmemekmiş.suatın gitme nedeni de incitmemekmiş.ama suat geri dönermiymiş buraga gidince.buraga gitmemesi içinde suatın gelmesi gerekiyormus bu yüzden gelmesi ne zamanmısYok canim bu kizcagiz tellwenin mudavimi yillardir nezipten cekiyo
Ya bu kızın psikolojisinde insanların etrafta gezmesi beni korkutuyo kafayı çizmiş resmenKizlar size prensesten mesaj var hahaahhahaah
nezipden ayrılabilecekmiyim?yoksa karşıma istediğim gibi sarışın renkli gözlü uzun boylu zayıf maddi durumu iyi sadık cömert tahsilli birimi karşıma çıkıcakda bende evlencem?vedat beyede mithata güvenim yok.bunlar eski aşklarımdı.beni işden çıkartmıcaklar dimi?adatepe polikliniğine geçiş yapabilcemmi mayıs ayında?o sıralar taşınacazda.karşıama nezaman istediğim gibi biri çıkıcak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?