Binnaz Abla

tıkla beybi 3 ünede

tememdir tıklandı
benimde telwede kredim var, nazz ve ecem arasında kararsızım.
klothoyu bide kahve de denemek istiyorum.
bilemedim.
bu arada geçen biri tuğrul melihi sormuştu nasıl diye. çok net tarih veriyor.
1 ay içinde gelişme olacak dedi bana, 1 ay dolmak üzere hala bi gelişme yok.
1 yıl sonra ciddi adımlar var, 2 yıl sonra da olumlu sonuç dedi 2 yıl beklesem mi acabaaa

Canim meryem favorim demissin dedigi cikti mi hic

Canim meryem favorim demissin dedigi cikti mi hic

bende bunu merak ediyorum işte

meryeme ilk falımı 1 hafta önce attım daha bi gelişme yok. klotho ile tespitleri aynı. klothoyo da 1 ay önce atmıştım.
beni mutlu etti bu yorumlar, öyle olmasını istediğim için belkide.
zorlukları da yazmıştı ikiside aynı zorluklardan bahsetmiş. pembe tablocular kadar hayali değil ama mantıklı geldi bana.

saraylı neleri bildi canım sende?

Gün gecmiyor ki meryemin olur dedigi bir olayla daha karsilasmayalim. ben meryemin falina inanmistim aslinda baslarda ama boyle herkese olumluyu duyunca of ne bileyim ya

falı çıktı diyebileceğimiz hiç kimse yok sanırım.. en az 6 ay beklmemiz gerekiyor..sonra dönüp falı tekrar okumak veya dinlemek..kim bilmiş kim bilememiş görürüz o zaman.. tabi yakın zaman verenlerde var bana birtek mart için çok şeyler vaat edildi iş konusunda bu gidişle o da çıkmaz..hiç terfi edebilecek durumda dyilim

Iste zaten bence bile bile tarihleri uzak uzak veriyorlar yakin tarih verenler de patir patir patliyor zaten, insallah alirsin canim terfini ya

Belki simdi tekrar atsalar onlara da olumlu der duygusuz bide coook uzun tarihler veriyor o yuzden cikti ya da cikmadi da diyebiliyoruz inun verdigi zamanlara kadar ohooo kim öle kim kala
bana yakın tarihleri verdi tarihlerin aynısını fal sepeti alexte verdi.nesibe hazirana kadar ilişkin olmaz kusura bakma dedi

Kizlar size prensesten mesaj var hahaahhahaah

nezipden ayrılabilecekmiyim?yoksa karşıma istediğim gibi sarışın renkli gözlü uzun boylu zayıf maddi durumu iyi sadık cömert tahsilli birimi karşıma çıkıcakda bende evlencem?vedat beyede mithata güvenim yok.bunlar eski aşklarımdı.beni işden çıkartmıcaklar dimi?adatepe polikliniğine geçiş yapabilcemmi mayıs ayında?o sıralar taşınacazda.karşıama nezaman istediğim gibi biri çıkıcak?

ya bu kimm valla görüyorum görüyorum tanıdık birimi anlamadım durumu

Yok canim bu kizcagiz tellwenin mudavimi yillardir nezipten cekiyo
bitane de falimpir de vardı.suat ve burak..suat başkasıyla nisanlanmıs ama kızıı sevıomus diğer kızı ama burakta yüz vermiyormus.buragın yüz vermeme nedeni onu incitmemekmiş.suatın gitme nedeni de incitmemekmiş.ama suat geri dönermiymiş buraga gidince.buraga gitmemesi içinde suatın gelmesi gerekiyormus bu yüzden gelmesi ne zamanmıs

Ya bu kızın psikolojisinde insanların etrafta gezmesi beni korkutuyo kafayı çizmiş resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…