Binnaz Abla

hayatım kıyamam inşallahbi an önce düzelir o ruh halın.bende denizi cok begenmıstım ama dedımlerı cıkmadı malesefnokta atışlaryla dolu bır faldı yazık oldu
sağol canım inşallah..öyle böyle değil durumum bu kadar karamsar olduğum bir dönem olmamıştı hiç.. anda çok iyi yada ruh hali ve kişilik analizi dinlerken bu kadar olur diyosun..gelecek anlamında burada en fazla tutturan isim kim? mesela sende oldumu çıkan gelecekte ???

hep aşk şeysi mı attınız eceme? ben karar verene dekk hatun gıttı
sanal atmıştım.. kahinkadin i da dene canım.. o da bilmişti.. glişmeleri bekliyorum.. iletişimden sonra tanımlayamadığın zamana gireceksin demişti.. gelişmeler olacak inşallah.. temmuzun sonu da iletişimimiz oldu dediği gibi.. doğum günüydü kutladım falan konuştuk uzuuuunca

bayanlar anketimiz olmuş bide hayırlı olsun.
şimdi oyumu nasıl vereyim, bu falciların içinde en beğendiğime tek oy olarak mı
yoksa tüm beğendiklerime mi.
topu topu 3 kişi var zaten favorim saraylı, meryem ve klotho üçüne de tıklayayım mı?

canım bot değil ama bi tane de almula925 var.. havuzdaki her fala atlıyordu ve aynı şeyleri yazıp durdu 2 satırdı.. en azından promosyon bakanlar bile 4-5 satır döşüyorrr:))))))
Simdi behrem diye birine attim bakalim canim :) ya fotograf fake olmayinca ben nedense daha bi guveniyorum falcilara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…