- 10 Şubat 2015
- 580
- 712
- 358
- 40
sağol canım inşallah..öyle böyle değil durumum bu kadar karamsar olduğum bir dönem olmamıştı hiç..hayatım kıyamam inşallahbi an önce düzelir o ruh halın.bende denizi cok begenmıstım ama dedımlerı cıkmadı malesefnokta atışlaryla dolu bır faldı yazık oldu
Evet canimkızlar bu lıstedekı ecem, ecem23 degıl mi?
çok fal baktırmaktan,falcıların ağırlığı bize geçiyor,hemen suya girmelisin,nas felak oku suyada iç,kızlar yoğun bi baş ağrım başladı ağırlık çöktü
kızlarrkızlar bu lıstedekı ecem, ecem23 degıl mi?
hadi gözün aydın canım,rahatladınmı birazNeyse Allahtan kredimi verdiler
öyle oluyorr tatlım:)))))çok fal baktırmaktan,falcıların ağırlığı bize geçiyor,hemen suya girmelisin,nas felak oku suyada iç,
merak edip baktım direk Allah razı olsun güldüm sayendeREALFALCI ya yolla profil fotoğrafından çok etikilendim
Bot falcı muhabbetine çok sinirlendim ya terbiyesizlik resmenhadi gözün aydın canım,rahatladınmı biraz
nedense falcılar 1 yıldız verenlerin bida falına bakmıyorlar,ben 1 yıldız verdim geçen yıl, iade etti:)))))
öyle oluyor.. kalayci, REALFALCİ ve sellinus a baktırıp vermiştim:)))nedense falcılar 1 yıldız verenlerin bida falına bakmıyorlar,
hep aşk şeysi mı attınız eceme? ben karar verene dekk hatun gıttıkızlarrecem bana da bakmıştı.. dediği gibi oldu.. ilerleyen aylarda da gelişmeler olacak demişti bekliyorumm
alakasızdı tamamen ne bileyim evli olduğumdan çocuklarımdan bahsetmiş... realfalcı ve sellinus.. halbuki ben 18 yaşındayım.. ayrıca kalaycı da soğuk ve olumsuzduöyle oluyor.. kalayci, REALFALCİ ve sellinus a baktırıp vermiştim:)))
sanal atmıştım.. kahinkadin i da dene canım.. o da bilmişti.. glişmeleri bekliyorum.. iletişimden sonra tanımlayamadığın zamana gireceksin demişti.. gelişmeler olacak inşallah.. temmuzun sonu da iletişimimiz oldu dediği gibi.. doğum günüydü kutladım falanhep aşk şeysi mı attınız eceme? ben karar verene dekk hatun gıttı
canım bot değil ama bi tane de almula925 var.. havuzdaki her fala atlıyordu ve aynı şeyleri yazıp durdu 2 satırdı.. en azından promosyon bakanlar bile 4-5 satır döşüyorrr:))))))Bot falcı muhabbetine çok sinirlendim ya terbiyesizlik resmen
bana meryem in falı patlacak olması imkansız zaten olmasında artık
verdiği tarih mart gibi tüm martı da sayabiliriz
bayanlar anketimiz olmuş bide hayırlı olsun.
şimdi oyumu nasıl vereyim, bu falciların içinde en beğendiğime tek oy olarak mı
yoksa tüm beğendiklerime mi.
topu topu 3 kişi var zaten favorim saraylı, meryem ve klotho üçüne de tıklayayım mı?
Simdi behrem diye birine attim bakalim canim :) ya fotograf fake olmayinca ben nedense daha bi guveniyorum falcilaracanım bot değil ama bi tane de almula925 var.. havuzdaki her fala atlıyordu ve aynı şeyleri yazıp durdu 2 satırdı.. en azından promosyon bakanlar bile 4-5 satır döşüyorrr:))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?