- 10 Şubat 2015
- 580
- 712
- 358
- 40
dün gördüm ben bunu bir tellwe yorumcusunun altında sevgilisini çalanlara giydirmişYok canim bu kizcagiz tellwenin mudavimi yillardir nezipten cekiyo
şu kızın adına fal baktırcam valladün gördüm ben bunu bir tellwe yorumcusunun altında sevgilisini çalanlara giydirmiş
evet siparişleri alalımKizlar size prensesten mesaj var hahaahhahaah
nezipden ayrılabilecekmiyim?yoksa karşıma istediğim gibi sarışın renkli gözlü uzun boylu zayıf maddi durumu iyi sadık cömert tahsilli birimi karşıma çıkıcakda bende evlencem?vedat beyede mithata güvenim yok.bunlar eski aşklarımdı.beni işden çıkartmıcaklar dimi?adatepe polikliniğine geçiş yapabilcemmi mayıs ayında?o sıralar taşınacazda.karşıama nezaman istediğim gibi biri çıkıcak?
falcı başka fal alamamıştır bundan sonra.. zaten olayları anlayıp çözmesi bir gününü alırbitane de falimpir de vardı.suat ve burak..suat başkasıyla nisanlanmıs ama kızıı sevıomus diğer kızı ama burakta yüz vermiyormus.buragın yüz vermeme nedeni onu incitmemekmiş.suatın gitme nedeni de incitmemekmiş.ama suat geri dönermiymiş buraga gidince.buraga gitmemesi içinde suatın gelmesi gerekiyormus bu yüzden gelmesi ne zamanmıs
bende tarihleri bekliyorum saraylı meryem bunların daha tarihleri gelmedi,bakalım ne olacak,tarihleri beklediim için fazla fal baktırmamaya gayret ediyorum,en azında aynı konu için baktırmıyorum,sorularım farklı farklı oluyor ama içinde aynı konulara değiniliyor,bakallım patyanlardanmı bunlarda.Iste zaten bence bile bile tarihleri uzak uzak veriyorlar yakin tarih verenler de patir patir patliyor zaten, insallah alirsin canim terfini ya
valla ben bile okudugumda katil olacak kısma gelmiştim falcıyı düşünemiyorumfalcı başka fal alamamıştır bundan sonra.. zaten olayları anlayıp çözmesi bir gününü alır
artık kendi falımıza kendimiz bakar oldukvalla ben bile okudugumda katil olacak kısma gelmiştim falcıyı düşünemiyorum
ayy kahve içtim biraz önce eski sevgilimin memleketinin plakası yazıodu büyük harflerle rakam olarak dalga geçiyor fallar bile benimle galiba
valla orası dikkatimi çekti o kadarartık kendi falımıza kendimiz bakar olduk
saraylı neleri bildi canım sende?
Gün gecmiyor ki meryemin olur dedigi bir olayla daha karsilasmayalim.ben meryemin falina inanmistim aslinda baslarda ama boyle herkese olumluyu duyunca of ne bileyim ya
Bana da selena olumsuz dedi canimcanım saraylının da tarihlerine var daha, ufak gelişmeler için nisan gibi yada yaz başı
canım meryem bana öyle aman aman olumlu da değildi. zorlukları da yazmıştı, çok şey bekleme de dedi.
bana en sert selena gelmişti mesela, tokat gibi olmuştu.
kız selena da bana bekleme dedi beklemiyorum benm de umudum yoktu zatinnncanım saraylının da tarihlerine var daha, ufak gelişmeler için nisan gibi yada yaz başı dedi. beklemedeyim.
canım meryem bana öyle aman aman olumlu da değildi. zorlukları da yazmıştı, çok şey bekleme de dedi.
bana en sert selena gelmişti mesela, tokat gibi olmuştu.
Kizz nerdesin sen dun gece seni ruyamda gordum uyurken mi uyanikken mi anlamadim garipti yakız selena da bana bekleme dedi beklemiyorum benm de umudum yoktu zatinnn
kız selena da bana bekleme dedi beklemiyorum benm de umudum yoktu zatinnn
ahahah yerım seni dur ozelden yazcamKizz nerdesin sen dun gece seni ruyamda gordum uyurken mi uyanikken mi anlamadim garipti ya
ben baktırsam ölürüm herhalde çeksem mi falı yaKizlar telvede falimi sonunda efsunlukayin diye birine atmistim. Daha 4 yil okulum var ama adam bana 8 10 ay icerisinde alyans gormus. Bi saglik sorunun var ameliyat olabilir falan demis cok skr bildigim bi saglik sorunum yok ama onun disinda, benim ve karsi tarafin kisilik ozelliklerini iyi bilmis. Arkadaalariniza dikkat edin demis harf vermis direk her harften aklima biri geldi. Ve bekledigim sonucu soylemis, olsaydi evlilik olurmus ama bu saatten sonra konusmalardan oteye gitmz iliskiniz demis. Gayet dogru. Yani ne bana bu adamla gelinligi giydirip coxugu yamayacak kdr pembe ne de bitmis istemiyo sizi o cok mutlu vs diyecek kadar kapkaraydi. Baktirilabilir yani.
Ben bilgehatun ÷100 bilse yine atmam artık.8 gün beklemiştim kusura bakmasında saygısızlık çüş yani..Ayrica fallar bilgehatunun umrunda degil hala
Canim bilge demedi bunlari efsunlukayin dedi cekme bilgeden oyle bilgeyi cekecek kdr iyi bi fal degildi ama cenaze bile gordu. Yani hic korkmadi ilk defa bakiyorum olumsuz demiyim falan diyeben baktırsam ölürüm herhalde çeksem mi falı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?