Binnaz Abla

[QUOT, post: 39418846, member: 659568"]Arkdslr meraba araniza yni geldim erkek arkdsm doncekmi diye fal a sardim :)[/QUOTE]
oooo hoşgeldın canısı ama ben 8 aydır o dedgm sey ıcın fal atıyorım donen monen olmaadı bence parana yazık etme hep döncek derler ama gelmez:)

Selenaya atdim en son :) burda cok ovulmus o nda fali cikan oldumu

Urmina baliktan mi bahsediyor cok enteresan ama bu guclu durusunu da takdir ediorum urminacim ya inslalah en iyisi olsun

Canimm hemen soyleyeyim iste basari is gorusmesi icin ben ya mukaddim okumani oneririm birde gitmeden once yasin ve vakia suresi oku geceden niyet edip insallah hayirlisi olur diye

Çok teşekkür ederim hayatım bunları yapıp gireceğim, hatta bugünden başlayacağım

Urmina baliktan mi bahsediyor cok enteresan ama bu guclu durusunu da takdir ediorum urminacim ya inslalah en iyisi olsun
evet aynen, balıktan bahsediyor, detay da vermiş, başkası değil yani, o salak !!

ben en geç mart ayına dek biriyle çıkıcam burdan, yetti artık canıma.. başı bağlı -sözlü gelinlik kızlar gibi dolandım kaç senedir, kimselere bakmadım.. kim için ne için?
artık bırakıyorum bu salak bağlılık oyununu!! beni eğlendirecek, ilgilenecek biri istiyorum. ciddi-middi de düşünmüyorum. evlilik filan derdinden de geçtim ya artık uzak mesafe ilişkisi de çekemem.

Valla takdir ettim ben de artık senin gibi düşünüyorum, yıllardır aşık değilim, içim kıpırdamadı diye hep kaçtım insanlardan şimdi kaçtığım adamlara bakıyorum bir de canımı sıkan dengesize yuh diyorum kendime. Belki ilişkiye başladıktan sonra cok severiz, aşk da olmayıversin. Yap be urminacan ben de yapıcam bu nedir ya biz çekip dururken hayat akıyor devam ediyor. En yakışıklı en ilgilisini al. Bir de biz mutlu olalım, o balıkta dolansın dursun, geç kaldın şekerim dersin

selenaya baktırdım en son, selena meryemi tamamen zıttını demiş.. çevremdeki 3 erkeği net olarak bilmiş ve tercih edeceğim kişiyi de tarif etmiş.. bilmiyorum içlerinde elbette ki en çakal ve piç görünümlü olan ilgimi çekiyor ama üzülmemek adına, efendi çocuğu tercih edebilirim de.. çünkü cidde içim şişti artık, sabahları birileri günümü güzelleştirmek için uyansın ya yeter artık..

vallahi baldankabağım, eğer ola ki bana öyle bir itiraf filan yazsın cümle aleme rezil etmezsem onu bana urminaa demesinler.. dengesiz, güçsüz herif!! yıllarımı çaldı elimden..

artık hatırladıkça sinirlendiyorum, hayıflanıyorum.. haftaya bu efendi olanın da olduğu bir yere davetliyim. orda biraz daha tanırım yakından diye umuyorum.. bakalım.. Meryem'in öngörülerini de okudum ve geçtim, o balık benim tırnağımı bile hak etmiyor..neyse sakinim

Selenanin dedikleri ciktimi sende cnm

Bence de artık hak eden insanlarla birlikle olalım, Urminaaa yaaa ben cok heyecanlandım, davetten sonra gelince hemen yaz. Vallahi cok heyecanlandım yaaaa inşallah tahmininden daha güzel şeyler yaşatacak biridir efendi olan. Öbür efendi olmayanı boşver zaten ne çektiysek efendi adamlara burun kıvırıp p.çlere gittiğimizden çektik. Ay valla ben heyecan yaptım

Umut Isık'a baktırdın mı hıcc??bınnazaablanın sıtesndenn

canım Selena eskidn beri bu heriften ne köy olur ne kasaba olur derdi, ne uğraşıyosun derdi. kadın haklıymış.. o bakımdan çıktı diyebilirim. bana köy vey kasaba olamayacak. seçimleri kaybetti o
Benimkide aynen ole dengszn teki falimi bekliyorum bunalim dayim 3 aydir

aynen, piç olan tahmin edeceğiniz gibi hareketler, etkilemeye çalışmalar, öpmeye çalışmalar, ten temasları filan .. efendi olanın ise hiç o taraklarda bezi yok, hep "urminaa şunu şöyle yapalım, urminaa sen başarırsın ben sana inanıyorum" şeklinde.. diğri nerde parti var nerde eglence var orda..
gelişmeleri aktarıcam an be an sizlere

kime yolladın canım ? bana sorarsan dengesizlikleriyle seni üzüyorsa yol ver gitsin başkasının başını yaksın.. gençliğine yazık
selenaya attim 3 gun oldu hala bakmadi ondan once baktirdiklarimda donecek dediler verdikleri tarihte hemn hemn ayni selena refaransmi istiyo hala bkmdi falima

Arkadaslar ilk basta hic hoslanmasigim birine sevgi besliyorum ask degil ama sevgi olustu ki hic olacagina ihtimal vermezdim ama aramiz bozulunca bir sevgi olduguna inandim... Bizi mutlu sona tasimaz belki ama ben anladim ki tanidikca da sevebilior insan nadir de olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…