Urmina baliktan mi bahsediyor cok enteresan ama bu guclu durusunu da takdir ediorum urminacim ya inslalah en iyisi olsunseker, ben meryeme 2 defa attım. ilkinde acayip bir nokta atışı yapmıştı. ikincide de çevremde ne kadar potansiyel adaysa varsa yazdım. bana hepsine bişey demiş ve ex sevdiğin sana bir itirafta buluncak önümüzdeki dönemde ve dönüşte onla bir görüşmeniz var demis..
ben onu sormamıştım bile.. bu falı imkansız çünkü ben yakın zamanda bu potansiyellerden en çok ilgilenen ve hoşuma gidenle çıkıcam çünkü.. sıkıldım kaç senedir bi dengesizin oyuncağı olduk, yeter artık..
Canimm hemen soyleyeyim iste basari is gorusmesi icin ben ya mukaddim okumani oneririm birde gitmeden once yasin ve vakia suresi oku geceden niyet edip insallah hayirlisi olur diye
evet aynen, balıktan bahsediyor, detay da vermiş, başkası değil yani, o salak !!Urmina baliktan mi bahsediyor cok enteresan ama bu guclu durusunu da takdir ediorum urminacim ya inslalah en iyisi olsun
evet aynen, balıktan bahsediyor, detay da vermiş, başkası değil yani, o salak !!
ben en geç mart ayına dek biriyle çıkıcam burdan, yetti artık canıma.. başı bağlı -sözlü gelinlik kızlar gibi dolandım kaç senedir, kimselere bakmadım.. kim için ne için?
artık bırakıyorum bu salak bağlılık oyununu!! beni eğlendirecek, ilgilenecek biri istiyorum. ciddi-middi de düşünmüyorum. evlilik filan derdinden de geçtim ya artıkuzak mesafe ilişkisi de çekemem.
vallahi baldankabağım, eğer ola ki bana öyle bir itiraf filan yazsın cümle aleme rezil etmezsem onu bana urminaa demesinler.. dengesiz, güçsüz herif!! yıllarımı çaldı elimden..Valla takdir ettim ben de artık senin gibi düşünüyorum, yıllardır aşık değilim, içim kıpırdamadı diye hep kaçtım insanlardan şimdi kaçtığım adamlara bakıyorum bir de canımı sıkan dengesize yuh diyorum kendime. Belki ilişkiye başladıktan sonra cok severiz, aşk da olmayıversin. Yap be urminacan ben de yapıcam bu nedir ya biz çekip dururken hayat akıyor devam ediyor. En yakışıklı en ilgilisini al. Bir de biz mutlu olalım, o balıkta dolansın dursun, geç kaldın şekerim dersin
Selenanin dedikleri ciktimi sende cnmvallahi baldankabağım, eğer ola ki bana öyle bir itiraf filan yazsın cümle aleme rezil etmezsem onu bana urminaa demesinler.. dengesiz, güçsüz herif!! yıllarımı çaldı elimden..
artık hatırladıkça sinirlendiyorum, hayıflanıyorum.. haftaya bu efendi olanın da olduğu bir yere davetliyim. orda biraz daha tanırım yakından diye umuyorum.. bakalım.. Meryem'in öngörülerini de okudum ve geçtim, o balık benim tırnağımı bile hak etmiyor..neyse sakinim
vallahi baldankabağım, eğer ola ki bana öyle bir itiraf filan yazsın cümle aleme rezil etmezsem onu bana urminaa demesinler.. dengesiz, güçsüz herif!! yıllarımı çaldı elimden..
artık hatırladıkça sinirlendiyorum, hayıflanıyorum.. haftaya bu efendi olanın da olduğu bir yere davetliyim. orda biraz daha tanırım yakından diye umuyorum.. bakalım.. Meryem'in öngörülerini de okudum ve geçtim, o balık benim tırnağımı bile hak etmiyor..neyse sakinim
Umut Isık'a baktırdın mı hıcc??bınnazaablanın sıtesndennvallahi baldankabağım, eğer ola ki bana öyle bir itiraf filan yazsın cümle aleme rezil etmezsem onu bana urminaa demesinler.. dengesiz, güçsüz herif!! yıllarımı çaldı elimden..
canım Selena eskidn beri bu heriften ne köy olur ne kasaba olur derdi, ne uğraşıyosun derdi. kadın haklıymış.. o bakımdan çıktı diyebilirim. bana köy vey kasaba olamayacak. seçimleri kaybetti oSelenanin dedikleri ciktimi sende cnm
Benimkide aynen ole dengszn teki falimi bekliyorum bunalim dayim 3 aydircanım Selena eskidn beri bu heriften ne köy olur ne kasaba olur derdi, ne uğraşıyosun derdi. kadın haklıymış.. o bakımdan çıktı diyebilirim. bana köy vey kasaba olamayacak. seçimleri kaybetti o
aynen, piç olan tahmin edeceğiniz gibi hareketler, etkilemeye çalışmalar, öpmeye çalışmalar, ten temasları filanBence de artık hak eden insanlarla birlikle olalım, Urminaaa yaaa ben cok heyecanlandım, davetten sonra gelince hemen yaz. Vallahi cok heyecanlandım yaaaa inşallah tahmininden daha güzel şeyler yaşatacak biridir efendi olan. Öbür efendi olmayanı boşver zaten ne çektiysek efendi adamlara burun kıvırıp p.çlere gittiğimizden çektik. Ay valla ben heyecan yaptım
yok canım hiç baktırmadım.. erkek falcılara önyargım var bi de binnaz abla sitesine.. ikisi birleşince hayatta baktırmam sanırım..Umut Isık'a baktırdın mı hıcc??bınnazaablanın sıtesndenn
kime yolladın canım ? bana sorarsan dengesizlikleriyle seni üzüyorsa yol ver gitsin başkasının başını yaksın.. gençliğine yazıkBenimkide aynen ole dengszn teki falimi bekliyorum bunalim dayim 3 aydir
selenaya attim 3 gun oldu hala bakmadi ondan once baktirdiklarimda donecek dediler verdikleri tarihte hemn hemn ayni selena refaransmi istiyo hala bkmdi falimakime yolladın canım ? bana sorarsan dengesizlikleriyle seni üzüyorsa yol ver gitsin başkasının başını yaksın.. gençliğine yazık
Arkadaslar ilk basta hic hoslanmasigim birine sevgi besliyorum ask degil ama sevgi olustu ki hic olacagina ihtimal vermezdim ama aramiz bozulunca bir sevgi olduguna inandim... Bizi mutlu sona tasimaz belki ama ben anladim ki tanidikca da sevebilior insan nadir de olsaValla takdir ettim ben de artık senin gibi düşünüyorum, yıllardır aşık değilim, içim kıpırdamadı diye hep kaçtım insanlardan şimdi kaçtığım adamlara bakıyorum bir de canımı sıkan dengesize yuh diyorum kendime. Belki ilişkiye başladıktan sonra cok severiz, aşk da olmayıversin. Yap be urminacan ben de yapıcam bu nedir ya biz çekip dururken hayat akıyor devam ediyor. En yakışıklı en ilgilisini al. Bir de biz mutlu olalım, o balıkta dolansın dursun, geç kaldın şekerim dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?