Binnaz Abla

Ben de bu konuda cok kızgınım, fal attım çok yavaş ilerliyor. Bakma kardeşim günlük iki fal al o zaman.

selena ipi göğüslemiş bayrak meryemden selenaya geçti 2 gündür. tek dileğim fake kullanıcıların gelip
sırf oy kazandırmak için burda oy kullanmamaları

Selenadaki herkes buradan :) Bir de ben de açıkcası selenanın dediğinin çıkmayacağını düşünüyorum, cok olumluydu :) Ama selena iyi biri buradaki oylara gerçekten ihtiyacı yok :)

Ey kahvenin piri yemenli kahveci dede mübareği giriver şu fincana da fetheyle porselenimizi. gelecek aylar senin için çok ferah ve yenilikler dolu gibi gözüküyor. herkese hakettigi degeri verirseniz ortada canınızı sıkacak bir problem kalmazÇok bereketli bolluk mutluluk içerisinde olacağınız bir döneme adım atacaksınız. Bayraklı biryerden beklediğiniz bir haber var. Yakında bu haber gelecek sizi ve ailenizi çok memnun edecek. Bir kişi ile bir konuşma yada görüşmeniz var ve Tasayı bırak aydınlığı bak... kızlar artık fal atmayacağım için sorun yok falımda yok kımse de komedi gibi kesin copy pasta

ohaaa yaaa bu neeee ??? kuzum acilen iade iste.. bunlar dalga mı geçiyo bizle

bu kim yaaa

af edersiniz de ohaa Kim bu resmen dalga geçmiş, uğraştığımız insanlara bakın ya bizi bu hallere düşürenler de serçe parmağını masa kenarına çarpsın inşallah Başka beddua edemedim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…