- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
Arkadaşlar biliyorsunuz ben fazla yorum Yapmıyorum ancak burdaki yorumlardan dolayı tellwede de fal baktırdım .Bence tellwedeki yorumcular diğer sitelere oranla iyi olabilirler ancak saygılı değiller neden derseniz bir insan bir yorumu 6 günde gönderir mi? Protesto etmek Lazım bide oy veriyoruz prim yaptırıyoruz çok kızdım bide gelen yorum Saçma sapan tutarsız bence danışmana bir SAYGI göstermeliler biz on gün önce içtiğimiz kahvenın falımı gönderiyormuyız?Bide kahve sık sık değişir derler madem Değişiyor sorduğumuz sorunun bazen bir haftada cevabını buluyoruz Cok kızdım tellwedekilere bir daha atmayacağım
selena ipi göğüslemiş bayrak meryemden selenaya geçti 2 gündür. tek dileğim fake kullanıcıların gelip
sırf oy kazandırmak için burda oy kullanmamaları
nickini belli etme ve çok özel kısımları kes, ondan sonra yayınlayabilirsin.. bunları da falcılar kim olduğunu anlamasın diyeKızlar bana gelen falı burada yayınlasam bir sorun olur
meryem ne demişti canım? ya da emoş, aylin?evet aldıgım habere göre kızla eskisi ayrılmıs hatunlar bu durumda tekrar barışmazlara nesibenin falı patlamıs olacak çünkü onlar iki ay daha devam edecek demişti..
olmaz kuzummmKızlar bana gelen falı burada yayınlasam bir sorun olur
meryem kıza bahane uydurup ayrılacak ani olacak demişti kuzum kıza bahane uydurup ayrılmış..kız baya söz paylasıo..meryem ne demişti canım? ya da emoş, aylin?
evet aldıgım habere göre kızla eskisi ayrılmıs hatunlar bu durumda tekrar barışmazlara nesibenin falı patlamıs olacak çünkü onlar iki ay daha devam edecek demişti..
vay anasını sayın seyirciler :)olmaz kuzummm
meryem kıza bahane uydurup ayrılacak ani olacak demişti kuzum kıza bahane uydurup ayrılmış..kız baya söz paylasıo..
onlara baktırmadım canım ama bana nesibe 2 ay daha devam edecek dedi.meryem,fal sepeti alex dahil geri kalanlar bahaneyle ayrılacak dediler..peki ya selena ? nnaz ? ecem23 ?
ayyy dün demekki bütün arkadaşları bundan bana sardı gece gece..dün gece olmus..valla ben de dedim kabul günüm müvay anasını sayın seyirciler :)
ohaaa yaaa bu neeee ??? kuzum acilen iade iste.. bunlar dalga mı geçiyo bizleEy kahvenin piri yemenli kahveci dede mübareği giriver şu fincana da fetheyle porselenimizi. gelecek aylar senin için çok ferah ve yenilikler dolu gibi gözüküyor. herkese hakettigi degeri verirseniz ortada canınızı sıkacak bir problem kalmazÇok bereketli bolluk mutluluk içerisinde olacağınız bir döneme adım atacaksınız. Bayraklı biryerden beklediğiniz bir haber var. Yakında bu haber gelecek sizi ve ailenizi çok memnun edecek. Bir kişi ile bir konuşma yada görüşmeniz var ve Tasayı bırak aydınlığı bak... kızlar artık fal atmayacağım için sorun yok falımda yok kımse de komedi gibi kesin copy pasta
meryeme en son çevremdeki bütün çocukları saydım, tanıttım, bana bunlardan hiç biriyle olmayacak dedipess valla, ben artık beni isteyeni seçicem, illaki çıkarım bunlardan biriyle yahu
bu kim yaaaEy kahvenin piri yemenli kahveci dede mübareği giriver şu fincana da fetheyle porselenimizi. gelecek aylar senin için çok ferah ve yenilikler dolu gibi gözüküyor. herkese hakettigi degeri verirseniz ortada canınızı sıkacak bir problem kalmazÇok bereketli bolluk mutluluk içerisinde olacağınız bir döneme adım atacaksınız. Bayraklı biryerden beklediğiniz bir haber var. Yakında bu haber gelecek sizi ve ailenizi çok memnun edecek. Bir kişi ile bir konuşma yada görüşmeniz var ve Tasayı bırak aydınlığı bak... kızlar artık fal atmayacağım için sorun yok falımda yok kımse de komedi gibi kesin copy pasta
Ey kahvenin piri yemenli kahveci dede mübareği giriver şu fincana da fetheyle porselenimizi. gelecek aylar senin için çok ferah ve yenilikler dolu gibi gözüküyor. herkese hakettigi degeri verirseniz ortada canınızı sıkacak bir problem kalmazÇok bereketli bolluk mutluluk içerisinde olacağınız bir döneme adım atacaksınız. Bayraklı biryerden beklediğiniz bir haber var. Yakında bu haber gelecek sizi ve ailenizi çok memnun edecek. Bir kişi ile bir konuşma yada görüşmeniz var ve Tasayı bırak aydınlığı bak... kızlar artık fal atmayacağım için sorun yok falımda yok kımse de komedi gibi kesin copy pasta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?