Binnaz Abla

meryeme en son çevremdeki bütün çocukları saydım, tanıttım, bana bunlardan hiç biriyle olmayacak dedi pess valla, ben artık beni isteyeni seçicem, illaki çıkarım bunlardan biriyle yahu
kaderi insanların kendi elinde malum kuzum her şey sen de bitiyor :)

bu ne biçim fal ya... kim baktı böyle? ay çok ayıp ya.

bu paralı fal degıl dimi. s. s. s şaka gbi

Selenadaki herkes buradan :) Bir de ben açıkcası selenanın dediğinin çıkmayacağını düşünüyorum, cok olumluydu :) Ama selena iyi biri buradaki oylara gerçekten ihtiyacı yok :)
kızım srlrna olunlu knuşmuşsa öp başına koy ınsallah da cıkar cnaısı bana öle koyu knustukı kendımı balkondan atasım geldi

kızım srlrna olunlu knuşmuşsa öp başına koy ınsallah da cıkar cnaısı bana öle koyu knustukı kendımı balkondan atasım geldi

falı atabilir msiin cok özel değilse selena nasıl olumsuz konuşuyor cidden merak ettiğim için istiyorum, Çünkü çok tatlı biri gibi geliyor bana. Çıkacağını düşünmüyorum canım, umarım çıkar tabi. Tarot attım ve su falını sordum bana muhtemelen su atsan da aynı seyleri görecektim inşallah cıkar kimine cıkar kimine hiç çıkmaz dedi :)

Urmina merak icindeyim meryemin fali nasildi sende

Marple yaa sana bilmem kaçıncı kez bir şey soracağım Haftaya çok istediğim bir yerle iş görüşmesine gideceğim bunun için en iyi ya Fettah mı olur, tavsiye edebileceğim bir sey var mı, mesela iş görüşmesinde de söylesem içimden filan

bu ne yaa resmen dalga geçiyorlar.

Canimm hemen soyleyeyim iste basari is gorusmesi icin ben ya mukaddim okumani oneririm birde gitmeden once yasin ve vakia suresi oku geceden niyet edip insallah hayirlisi olur diye

Bu kerem avsarda ne buldular anlamadim adam yuzde 99 olmus bana baktigi fal igrencti ve olmadik adamla beni iki ayda rvlendirmisti net kesin cumleler pespembe bir faldi.demek ne kadar pembe o kadar yuksek puan cidden inanilmaz

kızlar bu meryem dediginiz hangi sitede:))))

Bu kerem avsarda ne buldular anlamadim adam yuzde 99 olmus bana baktigi fal igrencti ve olmadik adamla beni iki ayda rvlendirmisti net kesin cumleler pespembe bir faldi.demek ne kadar pembe o kadar yuksek puan cidden inanilmaz
bende şim binnaz ablada takılırken ona bKtım.. gecenlerde puan%97 e dusmustu sımdıyne yukselmiş adam size hayatınızı anlattryo ordan yorum yapıyo canlı fal dısındada almammış.. benım suremı yemıştı ya bıraz skıştrnca girip girip cıkıyodu cok terbyesz bırı...

yok kız atayım

Urmina merak icindeyim meryemin fali nasildi sende
seker, ben meryeme 2 defa attım. ilkinde acayip bir nokta atışı yapmıştı. ikincide de çevremde ne kadar potansiyel adaysa varsa yazdım. bana hepsine bişey demiş ve ex sevdiğin sana bir itirafta buluncak önümüzdeki dönemde ve dönüşte onla bir görüşmeniz var demis..
ben onu sormamıştım bile.. bu falı imkansız çünkü ben yakın zamanda bu potansiyellerden en çok ilgilenen ve hoşuma gidenle çıkıcam çünkü.. sıkıldım kaç senedir bi dengesizin oyuncağı olduk, yeter artık..

Arkdslr meraba araniza yni geldim erkek arkdsm doncekmi diye fal a sardim :)

HELAL BE:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…