Binnaz Abla

Burc onemli gelisme bekliorum

selenaya attim 3 gun oldu hala bakmadi ondan once baktirdiklarimda donecek dediler verdikleri tarihte hemn hemn ayni selena refaransmi istiyo hala bkmdi falima

Yok canım referans filan istemiyor diye biliyorum, çok sıra varsa ondan bakmamıştır. Ne falı attın ?

Ben de artık kendime şans vericem Marple, haklısın insan sevebilir, mutlu yaşamak değil mi önemli olan aşkla mutlu yaşanmıyor.

Katina gonderdim cnm 2.sirayadayim bktrdnmi sen hic kendisine

Önce kelebek attım, geçen gün tarot attım. Güzeldi bir ablama yolladım, benim 7 aydır yaşadıklarımı biliyor. Ve inanamadım bilmiş diyor, çünkü ablamın bana verdiği tavsiyenin aynısını söylemiş. Ama ben çıkacağına nedense inanmıyorum, olumlu olanlara inanmamayı öğreniyoruz zamanla sanırım :)

aynen bence de sevgi beslemek daha iyi, daha sağlam bir zemin gerçekten.. kaldı ki ben pat diye de aşık olan biri değilimdir, biraz tanımam gerekir öncesinde.. hatta bu ex-aşkımı ilk tanıdığım zaman "ipini koparan dünyaya gelmiş, srunlu mudur nedir? " demiştim.. ilk yargımda kalaydım 2-3 senem heba olmazdı.. bende bir sorunun kaynağına inme, çözme sorunu var. bi halt sanıyorum erkekler dengesizlik yapınca. halbuki düz vites adamlar, düşündüğüm kadar derin değil hiç biri.

Gerceklri soylesin yetr kime bktrdysam doncek dedi

ben de ilk gördüğümde elalemin sınıfına kimler düşmüş bize de düşe düşe bu düşmüş demiştim. Bende de var kaynağa ineyim çözeyim, aslında içi başka ruhu başka derken olan oldu. Biraz da biz kaşınıyoruz galiba ya

M

Meryem nerde bakiyo ona baktirmadim hic telweden 4 kisiye binnazdanda 2 kisiyede baktirdim

Canım şimdi öncelikle binnazı siliyoruz, orayı geç. Ve bence birine baktırmadan önce mutlaka bu konuda bir arat at paran boşa gitmesin umutların boşa sömürülmesin. Çünkü falcılardan çoğu pembe tablo çizer olumsuzu söylemez.

Meryem falalem de bakıyor.

ben kendimi bu uzuuuuun yalnız kalma sürecinde iyice çözümledim. iki tane de yazı astım odamın duvarına, beni tanımlıyorlar. her sabah bunları okuyup kendime geliyorum:

Sen uzattığın elini tutmayan ele mi dargınsın,tutmayacak bir ele uzattığın için kendine mi kızgınsın ? (Mevlana)

Bir daha asla sana bağlı olmayan şeyleri ciddiye alma! Aşk, dostluk, ün gibi.. (C. Pavese)

B
iNnazdan zeynepe baktirdim durum ve kisilik analizleri iyiydi begendim geleck tutarmi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…