- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
Burc onemli gelisme bekliorumaynen, piç olan tahmin edeceğiniz gibi hareketler, etkilemeye çalışmalar, öpmeye çalışmalar, ten temasları filan.. efendi olanın ise hiç o taraklarda bezi yok, hep "urminaa şunu şöyle yapalım, urminaa sen başarırsın ben sana inanıyorum" şeklinde.. diğri nerde parti var nerde eglence var orda..
gelişmeleri aktarıcam an be an sizlere
Unut isik gecinizyok canım hiç baktırmadım.. erkek falcılara önyargım var bi de binnaz abla sitesine.. ikisi birleşince hayatta baktırmam sanırım..
selenaya attim 3 gun oldu hala bakmadi ondan once baktirdiklarimda donecek dediler verdikleri tarihte hemn hemn ayni selena refaransmi istiyo hala bkmdi falima
Katina gonderdim cnm 2.sirayadayim bktrdnmi sen hic kendisineYok canım referans filan istemiyor diye biliyorum, çok sıra varsa ondan bakmamıştır. Ne falı attın ?
Arkadaslar ilk basta hic hoslanmasigim birine sevgi besliyorum ask degil ama sevgi olustu ki hic olacagina ihtimal vermezdim ama aramiz bozulunca bir sevgi olduguna inandim... Bizi mutlu sona tasimaz belki ama ben anladim ki tanidikca da sevebilior insan nadir de olsa
Katina gonderdim cnm 2.sirayadayim bktrdnmi sen hic kendisine
aynen bence de sevgi beslemek daha iyi, daha sağlam bir zemin gerçekten.. kaldı ki ben pat diye de aşık olan biri değilimdir, biraz tanımam gerekir öncesinde.. hatta bu ex-aşkımı ilk tanıdığım zaman "ipini koparan dünyaya gelmiş, srunlu mudur nedir? " demiştim.. ilk yargımda kalaydım 2-3 senem heba olmazdı.. bende bir sorunun kaynağına inme, çözme sorunu var. bi halt sanıyorum erkekler dengesizlik yapınca. halbuki düz vites adamlar, düşündüğüm kadar derin değil hiç biri.Arkadaslar ilk basta hic hoslanmasigim birine sevgi besliyorum ask degil ama sevgi olustu ki hic olacagina ihtimal vermezdim ama aramiz bozulunca bir sevgi olduguna inandim... Bizi mutlu sona tasimaz belki ama ben anladim ki tanidikca da sevebilior insan nadir de olsa
Gerceklri soylesin yetr kime bktrdysam doncek dediÖnce kelebek attım, geçen gün tarot attım. Güzeldi bir ablama yolladım, benim 7 aydır yaşadıklarımı biliyor. Ve inanamadım bilmiş diyor, çünkü ablamın bana verdiği tavsiyenin aynısını söylemiş. Ama ben çıkacağına nedense inanmıyorum, olumlu olanlara inanmamayı öğreniyoruz zamanla sanırım :)
aynen bence de sevgi beslemek daha iyi, daha sağlam bir zemin gerçekten.. kaldı ki ben pat diye de aşık olan biri değilimdir, biraz tanımam gerekir öncesinde.. hatta bu ex-aşkımı ilk tanıdığım zaman "ipini koparan dünyaya gelmiş, srunlu mudur nedir? " demiştim.. ilk yargımda kalaydım 2-3 senem heba olmazdı.. bende bir sorunun kaynağına inme, çözme sorunu var. bi halt sanıyorum erkekler dengesizlik yapınca. halbuki düz vites adamlar, düşündüğüm kadar derin değil hiç biri.
meryem ne dedi peki ?Gerceklri soylesin yetr kime bktrdysam doncek dedi
Gerceklri soylesin yetr kime bktrdysam doncek dedi
ben de ilk gördüğümde elalemin sınıfına kimler düşmüş bize de düşe düşe bu düşmüş demiştim. Bende de var kaynağa ineyim çözeyim, aslında içi başka ruhu başka derken olan oldu. Biraz da biz kaşınıyoruz galiba ya
Meryem nerde bakiyo ona baktirmadim hic telweden 4 kisiye binnazdanda 2 kisiyede baktirdimmeryem ne dedi peki ?
M
Meryem nerde bakiyo ona baktirmadim hic telweden 4 kisiye binnazdanda 2 kisiyede baktirdim
OLe demi oluyor :)Olumsuz gördüğü zaman çekinmiyor patır patır söylüyor ama olumlu görüyordur olumsuz olur onu bilemiyorum :)
Olumsuz gördüğü zaman çekinmiyor patır patır söylüyor ama olumlu görüyordur olumsuz olur onu bilemiyorum :)
M
Meryem nerde bakiyo ona baktirmadim hic telweden 4 kisiye binnazdanda 2 kisiyede baktirdim
iNnazdan zeynepe baktirdim durum ve kisilik analizleri iyiydi begendim geleck tutarmi bilmiyorumCanım şimdi öncelikle binnazı siliyoruz, orayı geç. Ve bence birine baktırmadan önce mutlaka bu konuda bir arat at paran boşa gitmesin umutların boşa sömürülmesin. Çünkü falcılardan çoğu pembe tablo çizer olumsuzu söylemez.
Meryem falalem de bakıyor.
Canım şimdi öncelikle binnazı siliyoruz, orayı geç. Ve bence birine baktırmadan önce mutlaka bu konuda bir arat at paran boşa gitmesin umutların boşa sömürülmesin. Çünkü falcılardan çoğu pembe tablo çizer olumsuzu söylemez.
Meryem falalem de bakıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?