Umudunu kirmak istemem ama selenanin katinasi bana cikmadigi gibi mevcut durumda bilememisti ama insallah sana cikar:)Katina att
Im donucek demis farkli noktalra vurgu yapmis bnmknn takmdgi konular
Selenada sana cikan seyler oldumu tarihteFal işi çok enteresan herkese uyan sana uymayabiliyor. Tekrar denemek istersen forumda şu sıralar en çok beğenilen falalem meryem tellwe bilgehatun. Bilgehatun geç bakıyor ama ucuz 5 lira, denemek istersen aklında bulunsun.
Baldan sen bilgeye baktirdinmi ciceeem baktirdiysan falini atarmisin ozelden?Fal işi çok enteresan herkese uyan sana uymayabiliyor. Tekrar denemek istersen forumda şu sıralar en çok beğenilen falalem meryem tellwe bilgehatun. Bilgehatun geç bakıyor ama ucuz 5 lira, denemek istersen aklında bulunsun.
Baldan sen bilgeye baktirdinmi ciceeem baktirdiysan falini atarmisin ozelden?
Mersi conem:)falı bulup atıyorum hayatım hemen
hee tamam evet kahve falı promosyonu var aynen ya hep aynıKahvede ama oda kopyla ypstr gibi :)
tolin binnazablada umut ısık nasıl???? biliyomusn yorum yaptırdm sorularmı cevaplamıs yakın tarihler vermis gerceklesme seyi ne yaniMersi conem:)
Ben binnazda hic baktirmadim ama oranin geneli pembe tablocu:)tolin binnazablada umut ısık nasıl???? biliyomusn yorum yaptırdm sorularmı cevaplamıs yakın tarihler vermis gerceklesme seyi ne yani
pembe tablo? :)Ben binnazda hic baktirmadim ama oranin geneli pembe tablocu:)
Cok oven vardi bana ckmdi sana cikmadi kime cikiyo anlmdim :)Umudunu kirmak istemem ama selenanin katinasi bana cikmadigi gibi mevcut durumda bilememisti ama insallah sana cikar:)
evlendirmiştir sizi, pembe panjurlu da bir ev :) yani dönecek, edecek,seni seviyor..vs. vs.pembe tablo? :)
Yani herseyi olumlu olacak seklinde soyluyolar:)pembe tablo? :)
Selenanin su fali iyiymis cikanlarda su fali baktiranlar:)Cok oven vardi bana ckmdi sana cikmadi kime cikiyo anlmdim :)
Hic bktrmadim ona cnm telede tutankammondan memnn klmstm zihnimi okudu sankihee tamam evet kahve falı promosyonu var aynen ya hep aynı
baska fal sıtesi varmi ucretsi bakan falımpirde baktirmıstım memnun kalmadm bir kereligne baktırılıo ucrtsiz simdi biinazablada umut ısık a baktırdm bazı tarıhler vermis yakın tarih peki umut bey nasıl bi bilgin varmi
bu falın benzeriEy kahvenin piri yemenli kahveci dede mübareği giriver şu fincana da fetheyle porselenimizi. gelecek aylar senin için çok ferah ve yenilikler dolu gibi gözüküyor. herkese hakettigi degeri verirseniz ortada canınızı sıkacak bir problem kalmazÇok bereketli bolluk mutluluk içerisinde olacağınız bir döneme adım atacaksınız. Bayraklı biryerden beklediğiniz bir haber var. Yakında bu haber gelecek sizi ve ailenizi çok memnun edecek. Bir kişi ile bir konuşma yada görüşmeniz var ve Tasayı bırak aydınlığı bak... kızlar artık fal atmayacağım için sorun yok falımda yok kımse de komedi gibi kesin copy pasta
hmmHic bktrmadim ona cnm telede tutankammondan memnn klmstm zihnimi okudu sanki
Baska yokmu bkrn cikan sanda donckmi demistiSelenanin su fali iyiymis cikanlarda su fali baktiranlar:)
hmm peki dedikleri çıkıyormu???Yani herseyi olumlu olacak seklinde soyluyolar:)
aynenevlendirmiştir sizi, pembe panjurlu da bir ev :) yani dönecek, edecek,seni seviyor..vs. vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?