- 18 Temmuz 2011
- 2.283
- 9.038
- 358
Cnm soru sor detaya indi bnde soru sorduktan sonraselena bende çok genel bakmıştı pek beğenmedim su falını tabi çıkanlar olmuş burada.
Selenaya bnde baktırmak istiyorum ama k.kartı fln kullanmıyorummmmmCnm soru sor detaya indi bnde soru sorduktan sonra
Bana olumsuz konusmustu ama olumlu konustugu konularda cikmadigi icin dikkate almadim pek...Baska yokmu bkrn cikan sanda donckmi demisti
Canim ben baktirmadim ama burda baktiran arkadaslar cikmadigini soylediler..hmm peki dedikleri çıkıyormu???
ben 3 4 kez bakırmıştım cunku falını anlatsını cok begenmıştım ama hıcbrzaman gelevek dedıklerı cıkmadı o tarohlerde sonrada dediği hicbrsey olmadıjun_m ost: 39419955 .!.:Umut Isık'a baktırdın mı hıcc??bınnazaablanın sıtesndenn
kesinlikle gecınızUnut isik geciniz
Cok sevindim kuzumkızlar derinin dediği birşe daha çıktı bugün ve çok sevindim, o zaman aklımda olan bişey değildi ama bana 3'lü bir günde bir işin hallolalacak ve çok sevineceksin demişti. bugün ayın 13'ü ve 3'lü bir gün veeee gerçekten de hiç aklımda olmayan bir işim halloldu. paylaşayım dedim kaderdaşlarım
hmm tamam canımm tarihlere bakıp görecez artıkk :)))))Bana olumsuz konusmustu ama olumlu konustugu konularda cikmadigi icin dikkate almadim pek...
Canim ben baktirmadim ama burda baktiran arkadaslar cikmadigini soylediler..
hmm :ben 3 4 kez bakırmıştım cunku falını anlatsını cok begenmıştım ama hıcbrzaman gelevek dedıklerı cıkmadı o tarohlerde sonrada dediği hicbrsey olmadı
soru sordum zaten o tutmadı ben aylar önce yıldıname de baktırmıştım yine tutmadı ama enerji işi fal bana tutmaz size tutar şu anki favorim meryem :)Cnm soru sor detaya indi bnde soru sorduktan sonra
Salla gitsin baktirma demeknasıl anlamdımm??
hmm tarihler vermis sevdigim kisi ile ilgili keske olsa kızz nasıl mutlu olurum varyaSalla gitsin baktirma demek
Tellwe'de mi bu kuzum?Medyum tunaya fal attim
iki fal oscar filan noluyo kızz :)))Kızlaaaaar bu arada aynı şeyi bana bilgehatun da demiş ve 2 vade demiş. en son kahve falımda söylemişti ben o zamanda çakmamıştım derin2013 de çakmadığım gibi ve bugün tam 2 hafta oluyo fala bakalı. yani iki fal oscar'ımın biri derin2013'e diğeri bilgehatun'a gdiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?