Binnaz Abla

iki fal oscar filan noluyo kızz :)))
İki falcının dediği aynı şeydi ve ikisininki çıktı derin2013 tam nokta atışıyla tarihle tuttu diğeri de 2 vade demişti tam 2. hafta da çıktı. aklımda bile yokken birden gelişti ve dedikleri gibi oldu. fala baktırırken aklımda da yoktu sorumda da yoktu :) o nedenle ben çıkan falım olunca fal oscar'ı dağıtıyorum

deeppp çok sevindim haydi darısı genel olarak tüm fallarının başına :)

hmm cok sanlısın valla

yaa derinin söylediği çıktı diyenleri okudukça kötü oluyorum çıkmasın nolur benim moralimi çok bozmuştu

yaa derinin söylediği çıktı diyenleri okudukça kötü oluyorum çıkmasın nolur benim moralimi çok bozmuştu
Öyle deme ama yaaaa bende herşeyi çok iyi bildi ve dediklerini yaşıyorum bu ilk çıkan şey değil dediklerinden ama sana iyiler çıksın kuzum çıkmasın deme

huzur batması

Öyle deme ama yaaaa bende herşeyi çok iyi bildi ve dediklerini yaşıyorum bu ilk çıkan şey değil dediklerinden ama sana iyiler çıksın kuzum çıkmasın deme

yaa bende bu akşam kendime fal keyfi çekeyim diyordum. derin i görünce kafam karıştı. eceme atayım diyordum.
canım ya sen ecemi mi derini mi daha çok beğendin?
gerçi oscarları bilgehatunla derine vermişsin ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…