- 12 Ekim 2009
- 1.937
- 4.723
- 163
İki falcının dediği aynı şeydi ve ikisininki çıktı derin2013 tam nokta atışıyla tarihle tuttu diğeri de 2 vade demişti tam 2. hafta da çıktı. aklımda bile yokken birden gelişti ve dedikleri gibi oldu. fala baktırırken aklımda da yoktu sorumda da yoktu :) o nedenle ben çıkan falım olunca fal oscar'ı dağıtıyorumiki fal oscar filan noluyo kızz :)))
kızlar derinin dediği birşe daha çıktı bugün ve çok sevindim, o zaman aklımda olan bişey değildi ama bana 3'lü bir günde bir işin hallolalacak ve çok sevineceksin demişti. bugün ayın 13'ü ve 3'lü bir gün veeee gerçekten de hiç aklımda olmayan bir işim halloldu. paylaşayım dedim kaderdaşlarım
Ne bilim ayrldgmz zmni fln bilmis o nasilsoru sordum zaten o tutmadı ben aylar önce yıldıname de baktırmıştım yine tutmadı ama enerji işi fal bana tutmaz size tutar şu anki favorim meryem :)
hmm cok sanlısın vallaİki falcının dediği aynı şeydi ve ikisininki çıktı derin2013 tam nokta atışıyla tarihle tuttu diğeri de 2 vade demişti tam 2. hafta da çıktı. aklımda bile yokken birden gelişti ve dedikleri gibi oldu. fala baktırırken aklımda da yoktu sorumda da yoktu :) o nedenle ben çıkan falım olunca fal oscar'ı dağıtıyorum
Amiiiin balım kabağım, baldankabağım, ballı kabağım, kaymaklı kabak tatlımmmdeeppp çok sevindim haydi darısı genel olarak tüm fallarının başına :)
Amiiiin balım kabağım, baldankabağım, ballı kabağım, kaymaklı kabak tatlımmmHepimizin falları çıksın daha halay çekecez
Şımar tabi hakkındırşimdi sen böyle baldanlar kabaklar ballar kaymaklar şımardım ben bi'
ben puanlarla bakıyorum yaa ne para ne de k.kartı var sen nasıl baktırıysn canm ya ben falsepetınden ilkay hanıma baktırmak ıstıyorum..hepimizin falları çıksın inşallah
kredi kartı ya da banka kartıylaben puanlarla bakıyorum yaa ne para ne de k.kartı var sen nasıl baktırıysn canm ya ben falsepetınden ilkay hanıma baktırmak ıstıyorum..
HahahhahaEki Görüntüle 1414448
VivianLeigh 'ım kutlayınca aklıma geldi. Çoğumuza uygun bir durum olan bu resimle ben de herkesin sevgililer günün kutlarım
yaa derinin söylediği çıktı diyenleri okudukça kötü oluyorum çıkmasın nolur benim moralimi çok bozmuştuKızlaaaaar bu arada aynı şeyi bana bilgehatun da demiş ve 2 vade demiş. en son kahve falımda söylemişti ben o zamanda çakmamıştım derin2013 de çakmadığım gibi ve bugün tam 2 hafta oluyo fala bakalı. yani iki fal oscar'ımın biri derin2013'e diğeri bilgehatun'a gdiyor
Öyle deme ama yaaaayaa derinin söylediği çıktı diyenleri okudukça kötü oluyorum çıkmasın nolur benim moralimi çok bozmuştu
huzur batmasıdün akşam sıcak bir duş aldım..sırayla duaları okudum yetmedi suyu okudum içtim ve bugün nispeten huzurlu bir gün geçirdim..şükürümü ettim..şimdi derdim ne bilmiyorum ben meryeme bakıyorum, Meryem bana bakıyor..
kesinlikle teşhis bu..bünye alışkın değil tabi yadırgıyoohuzur batması
Aynen bende de oluyo çünkükesinlikle teşhis bu..bünye alışkın değil tabi yadırgıyoo
Öyle deme ama yaaaabende herşeyi çok iyi bildi ve dediklerini yaşıyorum bu ilk çıkan şey değil dediklerinden ama sana iyiler çıksın kuzum çıkmasın deme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?