- 12 Ekim 2009
- 1.937
- 4.723
- 163
Canım ben ecem'e aşk sonucu baktırdım ve çok beğendim fakat fal konumun henüz zamanı var. Derin2013 kendisine hem katina hem kahve baktırmıştım daha önce ve tellwe'de gerçekten gönlümü fethedenlerdendir, dediklerinden yaşıyorum zaten kahvede çıkmıştı yaşadıklarım gerisi zaten fal konum o da beklemede. Bilgehatuna da fal konumla alakalı en son kahve atmıştım o da fal konum haricinde buna değinmiş o yüzden oscar'larım bu ikisine gitti bugün bu ikisinin ki çıktı :))) yanlış anlama olmasın ben falımda birşey çıktığında bunu tutturana veriyorum o fal oscar'ınıyaa bende bu akşam kendime fal keyfi çekeyim diyordum. derin i görünce kafam karıştı. eceme atayım diyordum.
canım ya sen ecemi mi derini mi daha çok beğendin?
gerçi oscarları bilgehatunla derine vermişsin ama
güzel de kuzum bakalım neler bekliyor beni:)vayyy beee olanlara bakk güzel haber buu :))
nesibe bana ıkı ay daha devam edecek dedi canımmmNesibe ayrilacaklarmi dedi anlamadim ben neden patlamis olacak cnm nesibeye bende attimda simdi takipteyim ondan detay soruyorum
nesibee dısında nesibe dısındaaaaahepimizin falları çıksın inşallah
Nesibe zaten bende ne anı bildi ne geçmişi bildi ne de gelecek hakkında bişey. Kendini tanıtma ve alakasız bi kaç cümleden ibaret falnesibee dısında nesibe dısındaaaaa
ben de patladı oUmut Isık'a baktırdın mı hıcc??bınnazaablanın sıtesndenn
o zaman benim için gelsinnnn bu durum : nesibe dısında nesibe dısında nesibe dısındaNesibe zaten bende ne anı bildi ne geçmişi bildi ne de gelecek hakkında bişey. Kendini tanıtma ve alakasız bi kaç cümleden ibaret falYani kendimi paralasam da alakasız olduğundan dolayı çıkma ihtimali yok zaten
Amin canım teşekkür ederiz. Evet valla tam da durumumuzu yansıtan bir resim diye düşündümbitanelerimm cok özledimm sizi bi giremiyorummsevgililerr gününüzzz sizeee sevdiğinizii getirsinn inşallahhh sırf onunn için girdimm seviyorumm sizii deplumm bacımm paylaştığınaaa bayıldımm bulamadımm şimdii ama
komikk ama yok be bacımm yaaa yalnızlıktaa seçim vallahaa öle görüyomm benAmin canım teşekkür ederiz. Evet valla tam da durumumuzu yansıtan bir resim diye düşündüm
Canım ben ecem'e aşk sonucu baktırdım ve çok beğendim fakat fal konumun henüz zamanı var. Derin2013 kendisine hem katina hem kahve baktırmıştım daha önce ve tellwe'de gerçekten gönlümü fethedenlerdendir, dediklerinden yaşıyorum zaten kahvede çıkmıştı yaşadıklarım gerisi zaten fal konum o da beklemede. Bilgehatuna da fal konumla alakalı en son kahve atmıştım o da fal konum haricinde buna değinmiş o yüzden oscar'larım bu ikisine gitti bugün bu ikisinin ki çıktı :))) yanlış anlama olmasın ben falımda birşey çıktığında bunu tutturana veriyorum o fal oscar'ını
derin bizde bilemedii bide yazılıya o kadar para vermem bida ben ben yaa depluma cıkmışş amaderinin kahve falı 35 miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
derin bende de bilemedi zeziiderin bizde bilemedii bide yazılıya o kadar para vermem bida ben ben yaa depluma cıkmışş ama
bilge hatun'a ben de attım dün. hala bekleniyor. binnaz'da biri yok mu hiç:S
Ecem23 dağıttı valla beni:) esas oğlanı bekleme ne istediğini bilmiyor dedi yaa :)ecem23 gayet başarılı tatlım,lütfen haberdar et beni de... :))
bacımm sesliyse bendee atarımm sıkıldımm fiyatıdaa ucuzdurr inşallahhkızçeler, dayanamadım yeni birine attım.. tutarsa buradan paylaşırım, tutmazsa hiç yazmıycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?