Binnaz Abla

Canım ben ecem'e aşk sonucu baktırdım ve çok beğendim fakat fal konumun henüz zamanı var. Derin2013 kendisine hem katina hem kahve baktırmıştım daha önce ve tellwe'de gerçekten gönlümü fethedenlerdendir, dediklerinden yaşıyorum zaten kahvede çıkmıştı yaşadıklarım gerisi zaten fal konum o da beklemede. Bilgehatuna da fal konumla alakalı en son kahve atmıştım o da fal konum haricinde buna değinmiş o yüzden oscar'larım bu ikisine gitti bugün bu ikisinin ki çıktı :))) yanlış anlama olmasın ben falımda birşey çıktığında bunu tutturana veriyorum o fal oscar'ını

nesibee dısında nesibe dısındaaaaa
Nesibe zaten bende ne anı bildi ne geçmişi bildi ne de gelecek hakkında bişey. Kendini tanıtma ve alakasız bi kaç cümleden ibaret fal Yani kendimi paralasam da alakasız olduğundan dolayı çıkma ihtimali yok zaten

o zaman benim için gelsinnnn bu durum : nesibe dısında nesibe dısında nesibe dısında p patlamaz ben de ya korktugum basıma gelecek korkmuyorum

Amin canım teşekkür ederiz. Evet valla tam da durumumuzu yansıtan bir resim diye düşündüm

sa

sağol beybim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…