Ohaaaa kim bu cok mrk ettim ahahaha yani kime atmis faliayyy premmmsese rastladım belki dedim amaaa başka bir şey buldum.. çok fena bir karışıklık olmuş anlaşılan :
''kusura bakmayın ama hayatınıza erkek gırecek sızı mutlu edecek ask yasayacaksınız bunlar nedır anlayamadım madem falda goremedınız profılıme baksaydınız erkek oldugumu ve de tercıhımın bu yonde olmadıgını evlı olmamdan anlardınız ya falları karıstırdınız ya da cok pıs salladınız cok ozur dılerım ama cok cıddıyetsız bır fal degerlendırmesı ya da talıhsızlık falları karıstırmanız nedır kı bu sımdı''
bilgeden cekıcem falımı ya mundar ettio benimde dikkatimi çektii
ben de kopyalamıştım bu mesajı. karanlıklareprensesi'nin duvarındaydı yanılmıyosamayyy premmmsese rastladım belki dedim amaaa başka bir şey buldum.. çok fena bir karışıklık olmuş anlaşılan :
''kusura bakmayın ama hayatınıza erkek gırecek sızı mutlu edecek ask yasayacaksınız bunlar nedır anlayamadım madem falda goremedınız profılıme baksaydınız erkek oldugumu ve de tercıhımın bu yonde olmadıgını evlı olmamdan anlardınız ya falları karıstırdınız ya da cok pıs salladınız cok ozur dılerım ama cok cıddıyetsız bır fal degerlendırmesı ya da talıhsızlık falları karıstırmanız nedır kı bu sımdı''
ben çektim bilee olay üzerine olay eklendi kadın ortada yok cok ayıppbilgeden cekıcem falımı ya mundar etti
benim prensesi bulmam lazımayyy premmmsese rastladım belki dedim amaaa başka bir şey buldum.. çok fena bir karışıklık olmuş anlaşılan :
var biryolunvarda butun fallar 7,5 tl ymiş yarın mail attılar bugun banaArkadaşlar merhaba Sevgililer günü için kampanya yapan site var mı?
bacım ne ettin sen yawArkadaşlar merhaba Sevgililer günü için kampanya yapan site var mı?
evetttttt...karanlıklar prensesiOhaaaa kim bu cok mrk ettim ahahaha yani kime atmis fali
var biryolunvarda butun fallar 7,5 tl ymiş yarın mail attılar bugun bana
Hahahha alemsinGeleceginihisset e fal attım bu da bana iki kişi arasında kalacaksn dedi bu iki kişinin biri geçmişten miş kalp ve mantık arasında kalacakmısım ben mantık kadını değilimki kardeşim
öyle amaaa aaaaaHahahha alemsin
keşke duvarını okusaymışsın be kuzumGeleceginihisset e fal attım bu da bana iki kişi arasında kalacaksn dedi bu iki kişinin biri geçmişten miş kalp ve mantık arasında kalacakmısım ben mantık kadını değilimki kardeşim
adam kendine güvenioooAy hazir tellwe konusu geciyorken medyumserkanhocaya ah keske dediginiz gibi olsa ama bi an olsun olsa ne guzel olurdu diye dusunmek bile yetti sagolun yazmistim o pembis fala. Ben hissettigimi soyledim kizim bekle ve gor demis bana kizlar bu ne iddia
ayykuzum valla iki kişiye okumadan attım maksat bitsin bi daha atmim diye param kalmadıkeşke duvarını okusaymışsın be kuzum
senya
Merak ettigim ayrıldığım sevgilim *** doğumlu onla ilgili gelişme ona nasıl davranmalıyım yada önemsemeliyim artık ? Ve bi iş istyrm bnm için hayırlımı olcak
+ Devamı
senya
Yahu affedersiniz de adam gözünün içine bakıo diosunz ağzıma sıctı gitti duymadığım hakaret kalmadı biraz güzel atın rica edicem ya bu nedir
7 saat önce
senya
Gitmek zorunda olan o degildi bendim brn ayrılmak zorunda hissettim çnkü özgür yaşamak isteyen sorumluluk almak istemeyen kendisi o buna kızdı ve edepszce gtti gördüğünüz herneyse Hayatımla alakası yok ve hayatında bi başkaları oldugunu öğreniyorum resmen bana hayatımı anlattırdnz sizin bilmeniz gerekirken lütfen işi faldan anlayanlara bırakın
ayykuzum valla iki kişiye okumadan attım maksat bitsin bi daha atmim diye param kalmadıyaa ben mantık kadını olsaam zaten fala gerek yok alırım birini oh mis ama iğreniom diğer türlü kalbim var kalbimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?