Binnaz Abla

Ohaaaa kim bu cok mrk ettim ahahaha yani kime atmis fali

ben de kopyalamıştım bu mesajı. karanlıklareprensesi'nin duvarındaydı yanılmıyosam

benim prensesi bulmam lazım kime fal attı acaba en son

Geleceginihisset e fal attım bu da bana iki kişi arasında kalacaksn dedi bu iki kişinin biri geçmişten miş kalp ve mantık arasında kalacakmısım ben mantık kadını değilimki kardeşim

Ay hazir tellwe konusu geciyorken medyumserkanhocaya ah keske dediginiz gibi olsa ama bi an olsun olsa ne guzel olurdu diye dusunmek bile yetti sagolun yazmistim o pembis fala. Ben hissettigimi soyledim kizim bekle ve gor demis bana kizlar bu ne iddia

var biryolunvarda butun fallar 7,5 tl ymiş yarın mail attılar bugun bana

deme be tolincan sevgileler gününde de fal atcez desenize Orada kim vardı aylin nasıldı kızlar ? Emineye öldürseler atmam daha o hatayı bir kere yaptım, ömrümden 3 gün çaldı Başka beğendiğimiz var mı oradan ?

Geleceginihisset e fal attım bu da bana iki kişi arasında kalacaksn dedi bu iki kişinin biri geçmişten miş kalp ve mantık arasında kalacakmısım ben mantık kadını değilimki kardeşim
keşke duvarını okusaymışsın be kuzum

senya

Merak ettigim ayrıldığım sevgilim *** doğumlu onla ilgili gelişme ona nasıl davranmalıyım yada önemsemeliyim artık ? Ve bi iş istyrm bnm için hayırlımı olcak
+ Devamı

senya

Yahu affedersiniz de adam gözünün içine bakıo diosunz ağzıma sıctı gitti duymadığım hakaret kalmadı biraz güzel atın rica edicem ya bu nedir

7 saat önce

senya

Gitmek zorunda olan o degildi bendim brn ayrılmak zorunda hissettim çnkü özgür yaşamak isteyen sorumluluk almak istemeyen kendisi o buna kızdı ve edepszce gtti gördüğünüz herneyse Hayatımla alakası yok ve hayatında bi başkaları oldugunu öğreniyorum resmen bana hayatımı anlattırdnz sizin bilmeniz gerekirken lütfen işi faldan anlayanlara bırakın

adam kendine güveniooo

ayykuzum valla iki kişiye okumadan attım maksat bitsin bi daha atmim diye param kalmadı yaa ben mantık kadını olsaam zaten fala gerek yok alırım birini oh mis ama iğreniom diğer türlü kalbim var kalbimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…