Binnaz Abla

Yaklaşık 10 yıldır fal bakıyorum. Rahmetli halamdan kalan bir yetek. İlk o keşfetmişti. Bununla ilgili eğitim ve seminerlere katıldım. Aynı zamanda yaşam koçluğu yapıyorum. Antalyada kendime ait cafe'mde de hizmet vermekteyim. Lütfen iade istemeyin. Bunca emek veriyoruz biraz emeğe saygı lütfen..

ooo direkt iade isticem

attığım fallara göre gelecekte hayatıma girecek erkek:
falcı 1: ateş grubu olacak
falcı 2:su gurubundan biri
falcı 3:hava grubu
falcı 4: toprak grubu
sonucc 13. burc var mıı hayır yani bu hesaba göre 4 kişiyle çıksam her birinden bi tane ben birini unutmak için bi tarafımı yırtıom bi tane daha alırım hayatıma beşi bi yerde yaparım

kime yaşam koçluğu yapıyosa artık üzüldüm onların adına

şimdi bu Geleceginihisset'e göre akıl ve mantık arasında kalacakmısım.ama akıl ve mantıken de uyumlu olacakmısım.içimde sevgi yokmus ama güçlü değilmiş doktor bu ne ya

dün benim iade şeklim:verin iadeyi verin copy paste yapmıssınız paramı geri verin biz bunun için mi para veriyoruz verin paramı verin die on tane mesaj attım

duyguraka ya sanal kahve attım sürekli beni gerilere itti yani demek istiyorki sanaldan ne sallayacagımı bulamadım kusura bakma duygusuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…