Binnaz Abla

bilge yanlış yaptıı sisteme girmedi çektim gerii kime atıversem kii ruh halim değişti bea
bilgee yazılımıı bakıyoo ya resmenn yazılıı fala alerjimm olduu kim kim değill anlayamıyommm yazılıı ama yaa tamam cok fal varr durulsunn bendee atarımmm

bilgee yazılımıı bakıyoo ya resmenn yazılıı fala alerjimm olduu kim kim değill anlayamıyommm yazılıı ama yaa tamam cok fal varr durulsunn bendee atarımmm
ben dünden beriiii bkliyorum üzerine bi sürü dedikodu ogrendım ruh halimm değişti yani

Ecem lafı çok uzatmış ama çok kısa bakmış gibi geldi bana pek tatmin etmedi açıkcası, şimdi de meryeme fal attım çok övülmüş burda bakalım gerçekten öyle mi:) yalnız annem fallara bu kadar para verdiğimi duysa sanırım eve almaz yada kartlara maaşa herşeye el koyar:) haklı mı bence haklı:)

kızlar yeni keşfimi açıklıyorum, Naira Şuman. falaleminde.. gerçekten güzel bir yorum göndermiş bana..ben beğendim. fiyatı da şimdlik uygun..
Canim bana pespembe bi ruya yorumu yapmis. Ama duygusuza da baya olumsuz konusmus herhalde bnmki ruya olunca olumsuza yormak istemedi

kızlar yeni keşfimi açıklıyorum, Naira Şuman. falaleminde.. gerçekten güzel bir yorum göndermiş bana..ben beğendim. fiyatı da şimdlik uygun..
Gormustum onu ebru isik nasil acaba urmina ne demis kuzum paylasirmisin ozelden

Canim bana pespembe bi ruya yorumu yapmis. Ama duygusuza da baya olumsuz konusmus herhalde bnmki ruya olunca olumsuza yormak istemedi
ayy Allah onun cezasını vermesinn beni hayattan soguttu oturdum agladım bonibona elim gitti şeker komasına giriyordum adı batasıca

Hiii hadi gozunaydinn darisi basimiza allahimmmmm bilen olmusmuydu kuzum
bebegımm meryem,kesira,alex ayrıllacakk demişti bahane sunacak demişti.nesibe de ayrılacak dedi ama 2 ay daha var demiştiiiii.barışmazlarsaa...kız döktürüyor küfür etmediği kaldı onu da ederr amin bebegım

benim kredim varr 9 tanecikk kime atıcamm telwe dee dünki gibi alyans cıkmasındaaa

ayyy premmmsese rastladım belki dedim amaaa başka bir şey buldum.. çok fena bir karışıklık olmuş anlaşılan :

''kusura bakmayın ama hayatınıza erkek gırecek sızı mutlu edecek ask yasayacaksınız bunlar nedır anlayamadım madem falda goremedınız profılıme baksaydınız erkek oldugumu ve de tercıhımın bu yonde olmadıgını evlı olmamdan anlardınız ya falları karıstırdınız ya da cok pıs salladınız cok ozur dılerım ama cok cıddıyetsız bır fal degerlendırmesı ya da talıhsızlık falları karıstırmanız nedır kı bu sımdı''

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…