bilgee yazılımıı bakıyoo ya resmenn yazılıı fala alerjimm olduubilge yanlış yaptıı sisteme girmedi çektim gerii kime atıversem kii ruh halim değişti bea
ben dünden beriiii bkliyorum üzerine bi sürü dedikodu ogrendım ruh halimm değişti yanibilgee yazılımıı bakıyoo ya resmenn yazılıı fala alerjimm olduukim kim değill anlayamıyommm yazılıı ama yaa tamam cok fal varr durulsunn bendee atarımmm
Canim bana pespembe bi ruya yorumu yapmis. Ama duygusuza da baya olumsuz konusmus herhalde bnmki ruya olunca olumsuza yormak istemedikızlar yeni keşfimi açıklıyorum, Naira Şuman. falaleminde.. gerçekten güzel bir yorum göndermiş bana..ben beğendim. fiyatı da şimdlik uygun..
Gormustum onu ebru isik nasil acaba urmina ne demis kuzum paylasirmisin ozeldenkızlar yeni keşfimi açıklıyorum, Naira Şuman. falaleminde.. gerçekten güzel bir yorum göndermiş bana..ben beğendim. fiyatı da şimdlik uygun..
Ne baktırdın kuzum ona sen?kızlar yeni keşfimi açıklıyorum, Naira Şuman. falaleminde.. gerçekten güzel bir yorum göndermiş bana..ben beğendim. fiyatı da şimdlik uygun..
kızlaaaa ayrılmışşşşşşCanim bana pespembe bi ruya yorumu yapmis. Ama duygusuza da baya olumsuz konusmus herhalde bnmki ruya olunca olumsuza yormak istemedi
ayy Allah onun cezasını vermesinn beni hayattan soguttu oturdum agladım bonibona elim gitti şeker komasına giriyordum adı batasıcaCanim bana pespembe bi ruya yorumu yapmis. Ama duygusuza da baya olumsuz konusmus herhalde bnmki ruya olunca olumsuza yormak istemedi
Hiii hadi gozunaydinn darisi basimiza allahimmmmmkızlaaaa ayrılmışşşşşşbarışmazsaa benim eskisii
o daha insaflıydı hiç olmazsa insanca konustu benimleeeGormustum onu ebru isik nasil acaba urmina ne demis kuzum paylasirmisin ozelden
bebegımm meryem,kesira,alex ayrıllacakk demişti bahane sunacak demişti.nesibe de ayrılacak dedi ama 2 ay daha var demiştiiiii.barışmazlarsaa...kız döktürüyor küfür etmediği kaldı onu da ederr amin bebegımHiii hadi gozunaydinn darisi basimiza allahimmmmmbilen olmusmuydu kuzum
kuzummm o adayıldızz ablamm atmıştıı ona sakınnGormustum onu ebru isik nasil acaba urmina ne demis kuzum paylasirmisin ozelden
o benimde dikkatimi çektiikızlar tellwede duyguraka ya baktıran oldumu?
Ay ada yildizin bi hesabini kaldiramiyorum ikincisini hic kaldiramam dengesiz yakuzummm o adayıldızz ablamm atmıştıı ona sakınn
katina tatlımNe baktırdın kuzum ona sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?