Binnaz Abla

tolinim falı bana telden okuyo ve aynı bu fal başı sanırım bikaç satır farklı gibi ay dur bana mail atsın falı kopyalayayım bi bakın kızlar

kime atmış canım ?

Baktirdim tatlim kasim ayi falandi suan kafasi karisik yakinda bu adam doner dedi tarih vermedi ama o yuzden cikti cikmadi bilemiyorum bu sikintilardan alerji oldum onu bilmisti dikkat et alerjik bisi atlatabilirsin demisti
bana da öle dedilerdi ya kafası karışık döner blmem ne adam gayet net dönmeyecek

KIZLAAAAR Bİ BAKIN ŞU FALA. ARKADAŞIM MAİL ATTI SİZİNKİ DE Mİ BUNDAN

Hoşgeldin canım. Tanıştığımıza memnun oldum. Dilimin döndüğünce ve hissiyatımca sana olumlu-olumsuz ne görüyorsam aktarmaya çalışacağım. Bunun için söz veririm. İlk öncelikle falının genel bir yorumunu yapacağım daha sonra aşk ağırlıklı olarak değerlendirme de bulunacağım...Hemen yorumlarıma geçiyorum müsaadenle... Son resmin olan tabakta sol tarafta ben deniz atı figürüyle seni görmekteyim. sen, seninle birlikte olacak kişi için, ailen için, herkes için aslında bir nimetsin biliyor musun? Lakin bir nimet olan sen, şu an için biraz boynunu bükmüş hayata küsmüş gibisin. önüne doğru eğilmiş, bir şeyler düşündüğünü görmekteyim. Önünde bir kişi çıkmış ama ben bu kişiyi sana bir kısmet olmaktan ziyade bir kardeş gibi, bir yeğen gibi, bir kuzen gibi senden küçük ama seni çok seven, resmen saçlarını okşayan, sen üzüldüğün zaman üzülen bir kişi olarak yorumladım. boyu da senden kısa sevimli birisi. seni çok seviyor bu insan her kim ise...:))) Baktığımda fincanda senin arkanda tam 2 kişi saydım. Bunlar zamanında görüşüp, hoşlandığın ya da sana ilgisi olan kişiler olabilir ancak hiçbirine senin şu anda bir ilgin olduğunu sanmıyorum. Lakin hala bu kişilerin sen acaba ne yapıyorsun diye araştırıp, soruşturduğunu ve de gözlerinin senin üzerinde olduğunu söyleyebilirim. Kısmetlisin derken henüz diğer fincan açılarına bakmamıştım. Aşk için sana daha dur derken bu figürü görmemiştim canım ama haksız olmadığım sonucunu çıkartıyorum nedense bu kartlardan. Lakin ben senin etrafında düşman değil de bu sözünü ettiğim seni hala elde etmeye çalışan insanların varlığını sezinledim. Bu kişiler sana mesafe olarak yakın görünmekteler. Aynı mahallede, sokakta ya da okulda olabilirsiniz. Ve falında gördüğüm farklı bi konudan bahsetmek isterim..Canım, burada 5 kişilik bir topluluk gördüm. Bu toplulukta ortada bir kişi var. Ortadaki kişiye sürekli diğer 4 kişi yükleniyorlar. Biraz gergin bir ortam sanki. Ortamda, ortadaki kişiye yüklenen kişilerden ikisi akraba ya da karı koca. Çünkü aralarında bir bağ gördüm. Sevgili de olabilirler. Böyle bir gerginlik durumunun nedense yaşanması muhtemel gibi görünmekte. Ortadaki kişi iri gözlü, biraz şaşkın, biraz da bu durumdan dolayı öfkeli birisi. Yumruklarını sıkmış. Bu kişilerden hangisi sensin inan şu an kestiremedim ama ortadaki insan olmamanı temenni ederim. belki de ailevi bir meseledir bilinmez, seni bu konuda uyarmam da fayda görmekteyim. Kişilerden birinin ismi / soy ismi içerisinde C-R harfleri olabilir. Senin arkadaşlarınla vakit geçirme, gezme-eğlenme, tatil modunda uzunca bir süre kalacağını ve de bundan keyif alacağını görüyorum. Sürekli kalabalık ortamlarda çıkıyorsun canım. Allah bozmasın :))) Şu an için aşk-meşk olayları çok net değil. En azından 3 aylık bir vadede hayatına girebilecek kimse göremedim. Sen canım farklı bir bayansın. Herkese evet demezsin. Evet desen aslında çoktur erkekler ama senin kriterlerin, kıstasların, amaçların, bir ilişkiden beklentilerin gerçekten farklı. Kısmetlisin ama senin kısmetin henüz karşında değil. İnanki sana yaranmak için böyle demiyorum ama ben burada ilişkini başlatacağın bir erkek göremedim. Bahsettiğin beyin sizden etkilendiğini görmekteyim, fakat adımları biraz ürkekçe olucak.. Bu yüzden 3 aylık zaman dilimi gözüküyor canım.. Sen davranışlarınla ona biraz cesaret verebilirsin ama.. Ve şunları eklemek istiyorum :) Gün gelecek canım ailen senin başarılarınla daha çok gurur duyacak. Senin arkanda olan bir anne-baba, seni çok seven insanlar görüyorum. Daha çok ailevi öğelerin baskın olduğu bir fal gördüm karşımda. Aile çok önemli...Her daim onlar tarafından desteklenmen ve de sevilmen dileğimle...Önce annen korur kollar seni, sonra da baban anneni dinler, sözünden çıkmaz. Ama bu annenin herşeyine baban boyun eğiyor anlamına gelmesin, hayır öyle değil. Sadece seni ve birbirlerini çok seven bir ailen var. Yengeç burcu bir kişi görüyorum burada. Senin kalbini kırmış ya da seni incitmiş bir birey olabilir. Zamanla bu durum yeniden karşına çıkacak gibi. Zaman zaman senin de bu durum varsa eğer aklına geliyor gibi hissettim. Üzülüyorsun. Bu durumla ilgili bir gelişme yaşanacak. Ve aşıklar kartı :) Canım sen dediğim gibi Değenek prensi var son kartında bu beyle bir ilişkiye başlayabilirsin.. Ve mutlu olacağını söyleyebilirim..Ama daha zamanı var. Dünya kartına göre, iş ve maddiyat açısından girişimlerin olumlu sonuçlanacağını ve bir yer mevki değişikliğinin yapılacağının görmekteyim. Canım, görebildiklerim bunlardı. soruların varsa seve seve yanıtlamak isterim. her şey gönlünce olsun. ailene sevgiler...ve tabiki sana da...

eneeeee sizdekı harflerı degıstırmıs hayret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…