Binnaz Abla

Kesira abla bugüne kadar bana ne dediyse hepsi birebir doğru. başından 2 yüzük olayı geçmiş ayrılmışsın dedi çok doğru. ben ilk defa bu kadar şaşkınım hakkını veren tek falcı sizsiniz. fala inanmazdım ama baktığınız fal beni her defasında şaşırtıo . çook teşekkür ederim. bu yorum üç gün önce yapılmıs kadın dort gun önce sisteme gelmiş yani düzgün atın atıosanız da

yalnz ömrunu bu falı yazarak gecrmış sankı

bu kiimse fincana hiç bakmamış,bunları yazarkende tatamen koopya yapmış,çok kopuk ve alakasız bi fal,

ay verdiği harfler bile aynı bari onları değiştireydin
yazık valla iyice bizi berbat ettiler,artık ne diyim bilemiyorum,valla halimiz içler acısı olacak bu gidişle,şikayet edin arkadaşlar bunun ardı arkası gelmez daha fena günler bizzzi bekliyor demektir,adam gibi fala bakanda yok artık

hangi kesira canım,

yaa bende buna şaşıyorum,yeni gelen birinin dediği anındamı oluyorda bu güne kadar dediği oluyor anlamadım,tanıdıklarının yorumları kesin.dur kardeşim bi ay olmadan yıl olmadan ne oluyosunuz yaa karşınızda kerzmi var

kızlar biraz taksit takist olacak ama benim o çıkan olayı meryem de bilmiş. şimdi falları karıştırırken gördüm. bu arada meryem daha ileri bir tarih olarak bahsetmiş fakat farklı bir ayrıntı vermiş, işini halledecek kişi ateş grubu bir buçtan demiş ve doğru valla ateş gurubu bu durumda en isabetli olan tarihi ile birlikte derin2013- 2 vade dedi 2 hafta olarak yine doğru çıkan ve bilen bilgehatun- zamanlaa yanlış fakat yine bilen ama ekstradan burcunu bilen meryem olmuş oluyo. Fal oscar'ım 3'e çıktı bu durumda 3. fal oscar'ım meryem'e gidiyor :)) yalnız ayrıntıya dikkat ben bilgehatun meryem-aylin karışımı diyorum ya aha işte burada da karşımıza çıktı

Bu fal kampanyaları adamı yoldan çıkarıyor yahu. Binnazda 15 kredi hediye varmış kızla, biryolunvarda 7.5 tl.
Var mı önereceğiniz?
Emine'yi bi daha mı denesem diyorum. Yakalarsam aylin'e de baktıracağım.

Binnazdaki falcıları pek bilmiyorum.

ayy demee kalbime incek

binnazda bir baktırana bir bedavayms mesaj geldi bugun bir yolun varda şansını dene kuzum ben de patladı çalgıcı karısı binnaz sitesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…