- 29 Ağustos 2010
- 1.993
- 3.155
- 248
geçiniz derdim ben tatlım :)bide şu hakkaniyeti merak ettim
yalnz ömrunu bu falı yazarak gecrmış sankıHoşgeldin canım. Tanıştığımıza memnun oldum. Dilimin döndüğünce ve hissiyatımca sana olumlu-olumsuz ne görüyorsam aktarmaya çalışacağım. Bunun için söz veririm. İlk öncelikle falının genel bir yorumunu yapacağım daha sonra aşk ağırlıklı olarak değerlendirme de bulunacağım...Hemen yorumlarıma geçiyorum müsaadenle... Baktığım da biraz karmaşık durumlardan ve de olaylardan geçtiğini görmekteyim.. Üzerine düşen burda bir erkek çıkmış san belli etmese de seni çok düşünüyor ve de merak edttiğini görmekteyim.. Senin kafanı karıştıran durumlar var onunla ilgili bu kişinin isminde ya da soyadında E harfi olabilir.. Aranızda sanıyorum bir kavga vs. bir sorun olmuş ve sanki tekrardan birbirinizden uzaklaşmışsınız..ama bu uzaklaşma da uzun sürmeyecek ve bir şekilde tekrar bir araya geleceğinizi söyleyebilirim.. Yalnız sizin ilişkinizin bozulmasında dış etkenler oldukça fazla gibi görünüyor.. Son resmin olan tabakta sol tarafta ben deniz atı figürüyle seni görmekteyim. sen, seninle birlikte olacak kişi için, ailen için, herkes için aslında bir nimetsin biliyor musun? Lakin bir nimet olan sen, şu an için biraz boynunu bükmüş hayata küsmüş gibisin. önüne doğru eğilmiş, bir şeyler düşündüğünü görmekteyim. Önünde bir kişi çıkmış ama ben bu kişiyi sana bir kısmet olmaktan ziyade bir kardeş gibi, bir yeğen gibi, bir kuzen gibi senden küçük ama seni çok seven, resmen saçlarını okşayan, sen üzüldüğün zaman üzülen bir kişi olarak yorumladım. boyu da senden kısa sevimli birisi. seni çok seviyor bu insan her kim ise...:))) Fincanda senin arkanda tam 2 kişi saydım. Bunlar zamanında görüşüp, hoşlandığın ya da sana ilgisi olan kişiler olabilir ancak hiçbirine senin şu anda bir ilgin olduğunu sanmıyorum. Lakin hala bu kişilerin sen acaba ne yapıyorsun diye araştırıp, soruşturduğunu ve de gözlerinin senin üzerinde olduğunu söyleyebilirim. Kısmetlisin derken henüz fincanın diğer açılarına bakmamıştım. Aşk için sana daha dur derken bu figürü görmemiştim canım ama haksız olmadığım sonucunu çıkartıyorum nedense bu kartlardan. Lakin ben senin etrafında düşman değil de bu sözünü ettiğim seni hala elde etmeye çalışan insanların varlığını sezinledim. Bu kişiler sana mesafe olarak yakın görünmekteler. Aynı mahallede, sokakta ya da okulda olabilirsiniz. Ve falında gördüğüm farklı bi konudan bahsetmek isterim..Canım, burada 5 kişilik bir topluluk gördüm. Bu toplulukta ortada bir kişi var. Ortadaki kişiye sürekli diğer 4 kişi yükleniyorlar. Biraz gergin bir ortam sanki. Ortamda, ortadaki kişiye yüklenen kişilerden ikisi akraba ya da karı koca. Çünkü aralarında bir bağ gördüm. Sevgili de olabilirler. Böyle bir gerginlik durumunun nedense yaşanması muhtemel gibi görünmekte. Ortadaki kişi iri gözlü, biraz şaşkın, biraz da bu durumdan dolayı öfkeli birisi. Yumruklarını sıkmış. Bu kişilerden hangisi sensin inan şu an kestiremedim ama ortadaki insan olmamanı temenni ederim. belki de ailevi bir meseledir bilinmez, seni bu konuda uyarmam da fayda görmekteyim. Kişilerden birinin ismi / soy ismi içerisinde C-R harfleri olabilir. Senin arkadaşlarınla vakit geçirme, gezme-eğlenme, tatil modunda uzunca bir süre kalacağını ve de bundan keyif alacağını görüyorum. Sürekli kalabalık ortamlarda çıkıyorsun canım. Allah bozmasın :))) Şu an için aşk-meşk olayları çok net değil. En azından 3 aylık bir vadede hayatına girebilecek kimse göremedim. Sen canım farklı bir bayansın. Herkese evet demezsin. Evet desen aslında çoktur erkekler ama senin kriterlerin, kıstasların, amaçların, bir ilişkiden beklentilerin gerçekten farklı. Kısmetlisin ama senin kısmetin henüz karşında değil. İnanki sana yaranmak için böyle demiyorum ama ben burada ilişkini başlatacağın bir erkek göremedim. Ve şunları eklemek istiyorum :) Gün gelecek canım ailen senin başarılarınla daha çok gurur duyacak. Senin arkanda olan bir anne-baba, seni çok seven insanlar görüyorum. Daha çok ailevi öğelerin baskın olduğu bir fal gördüm karşımda. Aile çok önemli...Her daim onlar tarafından desteklenmen ve de sevilmen dileğimle...Önce annen korur kollar seni, sonra da baban anneni dinler, sözünden çıkmaz. Ama bu annenin herşeyine baban boyun eğiyor anlamına gelmesin, hayır öyle değil. Sadece seni ve birbirlerini çok seven bir ailen var. Yengeç burcu bir kişi görüyorum burada. Senin kalbini kırmış ya da seni incitmiş bir birey olabilir. Zamanla bu durum yeniden karşına çıkacak gibi. Zaman zaman senin de bu durum varsa eğer aklına geliyor gibi hissettim. Üzülüyorsun. Bu durumla ilgili bir gelişme yaşanacak. Canım, 3 ay sonra farklı bi beye ilgi duymaya başlayabilirsin..Onunda senden etkileneceğini söylüyorum ben. Duygu demişti dersin.. Ve mutlu olacağını söyleyebilirim..Ama şunuda belirtmek istiyorum. Adımlar ufak ufak olacak...Senin davranışlarına bağlı olarak, sen izin verirsen bunu daha da belirtecek. Canım, görebildiklerim bunlardı. soruların varsa seve seve yanıtlamak isterim. her şey gönlünce olsun. ailene sevgiler...ve tabiki sana da...
fal bu kızlar aynısıysa toplu iade isteyelım gercı ben ıstedım ama bakalım edıcekmı..
bu kiimse fincana hiç bakmamış,bunları yazarkende tatamen koopya yapmış,çok kopuk ve alakasız bi fal,Hoşgeldin canım. Tanıştığımıza memnun oldum. Dilimin döndüğünce ve hissiyatımca sana olumlu-olumsuz ne görüyorsam aktarmaya çalışacağım. Bunun için söz veririm. İlk öncelikle falının genel bir yorumunu yapacağım daha sonra aşk ağırlıklı olarak değerlendirme de bulunacağım...Hemen yorumlarıma geçiyorum müsaadenle... Baktığım da biraz karmaşık durumlardan ve de olaylardan geçtiğini görmekteyim.. Üzerine düşen burda bir erkek çıkmış san belli etmese de seni çok düşünüyor ve de merak edttiğini görmekteyim.. Senin kafanı karıştıran durumlar var onunla ilgili bu kişinin isminde ya da soyadında E harfi olabilir.. Aranızda sanıyorum bir kavga vs. bir sorun olmuş ve sanki tekrardan birbirinizden uzaklaşmışsınız..ama bu uzaklaşma da uzun sürmeyecek ve bir şekilde tekrar bir araya geleceğinizi söyleyebilirim.. Yalnız sizin ilişkinizin bozulmasında dış etkenler oldukça fazla gibi görünüyor.. Son resmin olan tabakta sol tarafta ben deniz atı figürüyle seni görmekteyim. sen, seninle birlikte olacak kişi için, ailen için, herkes için aslında bir nimetsin biliyor musun? Lakin bir nimet olan sen, şu an için biraz boynunu bükmüş hayata küsmüş gibisin. önüne doğru eğilmiş, bir şeyler düşündüğünü görmekteyim. Önünde bir kişi çıkmış ama ben bu kişiyi sana bir kısmet olmaktan ziyade bir kardeş gibi, bir yeğen gibi, bir kuzen gibi senden küçük ama seni çok seven, resmen saçlarını okşayan, sen üzüldüğün zaman üzülen bir kişi olarak yorumladım. boyu da senden kısa sevimli birisi. seni çok seviyor bu insan her kim ise...:))) Fincanda senin arkanda tam 2 kişi saydım. Bunlar zamanında görüşüp, hoşlandığın ya da sana ilgisi olan kişiler olabilir ancak hiçbirine senin şu anda bir ilgin olduğunu sanmıyorum. Lakin hala bu kişilerin sen acaba ne yapıyorsun diye araştırıp, soruşturduğunu ve de gözlerinin senin üzerinde olduğunu söyleyebilirim. Kısmetlisin derken henüz fincanın diğer açılarına bakmamıştım. Aşk için sana daha dur derken bu figürü görmemiştim canım ama haksız olmadığım sonucunu çıkartıyorum nedense bu kartlardan. Lakin ben senin etrafında düşman değil de bu sözünü ettiğim seni hala elde etmeye çalışan insanların varlığını sezinledim. Bu kişiler sana mesafe olarak yakın görünmekteler. Aynı mahallede, sokakta ya da okulda olabilirsiniz. Ve falında gördüğüm farklı bi konudan bahsetmek isterim..Canım, burada 5 kişilik bir topluluk gördüm. Bu toplulukta ortada bir kişi var. Ortadaki kişiye sürekli diğer 4 kişi yükleniyorlar. Biraz gergin bir ortam sanki. Ortamda, ortadaki kişiye yüklenen kişilerden ikisi akraba ya da karı koca. Çünkü aralarında bir bağ gördüm. Sevgili de olabilirler. Böyle bir gerginlik durumunun nedense yaşanması muhtemel gibi görünmekte. Ortadaki kişi iri gözlü, biraz şaşkın, biraz da bu durumdan dolayı öfkeli birisi. Yumruklarını sıkmış. Bu kişilerden hangisi sensin inan şu an kestiremedim ama ortadaki insan olmamanı temenni ederim. belki de ailevi bir meseledir bilinmez, seni bu konuda uyarmam da fayda görmekteyim. Kişilerden birinin ismi / soy ismi içerisinde C-R harfleri olabilir. Senin arkadaşlarınla vakit geçirme, gezme-eğlenme, tatil modunda uzunca bir süre kalacağını ve de bundan keyif alacağını görüyorum. Sürekli kalabalık ortamlarda çıkıyorsun canım. Allah bozmasın :))) Şu an için aşk-meşk olayları çok net değil. En azından 3 aylık bir vadede hayatına girebilecek kimse göremedim. Sen canım farklı bir bayansın. Herkese evet demezsin. Evet desen aslında çoktur erkekler ama senin kriterlerin, kıstasların, amaçların, bir ilişkiden beklentilerin gerçekten farklı. Kısmetlisin ama senin kısmetin henüz karşında değil. İnanki sana yaranmak için böyle demiyorum ama ben burada ilişkini başlatacağın bir erkek göremedim. Ve şunları eklemek istiyorum :) Gün gelecek canım ailen senin başarılarınla daha çok gurur duyacak. Senin arkanda olan bir anne-baba, seni çok seven insanlar görüyorum. Daha çok ailevi öğelerin baskın olduğu bir fal gördüm karşımda. Aile çok önemli...Her daim onlar tarafından desteklenmen ve de sevilmen dileğimle...Önce annen korur kollar seni, sonra da baban anneni dinler, sözünden çıkmaz. Ama bu annenin herşeyine baban boyun eğiyor anlamına gelmesin, hayır öyle değil. Sadece seni ve birbirlerini çok seven bir ailen var. Yengeç burcu bir kişi görüyorum burada. Senin kalbini kırmış ya da seni incitmiş bir birey olabilir. Zamanla bu durum yeniden karşına çıkacak gibi. Zaman zaman senin de bu durum varsa eğer aklına geliyor gibi hissettim. Üzülüyorsun. Bu durumla ilgili bir gelişme yaşanacak. Canım, 3 ay sonra farklı bi beye ilgi duymaya başlayabilirsin..Onunda senden etkileneceğini söylüyorum ben. Duygu demişti dersin.. Ve mutlu olacağını söyleyebilirim..Ama şunuda belirtmek istiyorum. Adımlar ufak ufak olacak...Senin davranışlarına bağlı olarak, sen izin verirsen bunu daha da belirtecek. Canım, görebildiklerim bunlardı. soruların varsa seve seve yanıtlamak isterim. her şey gönlünce olsun. ailene sevgiler...ve tabiki sana da...
fal bu kızlar aynısıysa toplu iade isteyelım gercı ben ıstedım ama bakalım edıcekmı..
tamamen rasgele yorum bu,herkese uyar bile denmez.tutarsız,kahve falında kartların ne işi var,bu sallama bir falyalnz ömrunu bu falı yazarak gecrmış sankı
yazık valla iyice bizi berbat ettiler,artık ne diyim bilemiyorum,valla halimiz içler acısı olacak bu gidişle,şikayet edin arkadaşlar bunun ardı arkası gelmez daha fena günler bizzzi bekliyor demektir,adam gibi fala bakanda yok artıkay verdiği harfler bile aynı bari onları değiştireydin
bu fal kopya canımşimdi kıme atıyoruz beybi
valla yazı tura atalım bundan iyibu fal kopya canım
canım biz onun kopya oldugunu anladık zatenbu fal kopya canım
hangi kesira canım,Kesira abla bugüne kadar bana ne dediyse hepsi birebir doğru. başından 2 yüzük olayı geçmiş ayrılmışsın dedi çok doğru. ben ilk defa bu kadar şaşkınım hakkını veren tek falcı sizsiniz. fala inanmazdım ama baktığınız fal beni her defasında şaşırtıo . çook teşekkür ederim. bu yorum üç gün önce yapılmıs kadın dort gun önce sisteme gelmiş yani düzgün atın atıosanız da
yaa bende buna şaşıyorum,yeni gelen birinin dediği anındamı oluyorda bu güne kadar dediği oluyor anlamadım,tanıdıklarının yorumları kesin.dur kardeşim bi ay olmadan yıl olmadan ne oluyosunuz yaa karşınızda kerzmi varKesira abla bugüne kadar bana ne dediyse hepsi birebir doğru. başından 2 yüzük olayı geçmiş ayrılmışsın dedi çok doğru. ben ilk defa bu kadar şaşkınım hakkını veren tek falcı sizsiniz. fala inanmazdım ama baktığınız fal beni her defasında şaşırtıo . çook teşekkür ederim. bu yorum üç gün önce yapılmıs kadın dort gun önce sisteme gelmiş yani düzgün atın atıosanız da
telwe kesira kuzumhangi kesira canım,
ayy demee kalbime incekkızlar biraz taksit takist olacak ama benim o çıkan olayı meryem de bilmiş. şimdi falları karıştırırken gördüm. bu arada meryem daha ileri bir tarih olarak bahsetmiş fakat farklı bir ayrıntı vermiş, işini halledecek kişi ateş grubu bir buçtan demiş ve doğru valla ateş gurububu durumda en isabetli olan tarihi ile birlikte derin2013- 2 vade dedi 2 hafta olarak yine doğru çıkan ve bilen bilgehatun- zamanlaa yanlış fakat yine bilen ama ekstradan burcunu bilen meryem olmuş oluyo. Fal oscar'ım 3'e çıktı bu durumda 3. fal oscar'ım meryem'e gidiyor :)) yalnız ayrıntıya dikkat ben bilgehatun meryem-aylin karışımı diyorum ya aha işte burada da karşımıza çıktı
binnazda bir baktırana bir bedavayms mesaj geldi bugun bir yolun varda şansını dene kuzum ben de patladı çalgıcı karısı binnaz sitesiBu fal kampanyaları adamı yoldan çıkarıyor yahu. Binnazda 15 kredi hediye varmış kızla, biryolunvarda 7.5 tl.
Var mı önereceğiniz?
Emine'yi bi daha mı denesem diyorum. Yakalarsam aylin'e de baktıracağım.
Binnazdaki falcıları pek bilmiyorum.
anladım canım.buna çkma kesıra demek lazımtelwe kesira kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?