- 12 Ekim 2009
- 1.937
- 4.723
- 163
Fal orucundayım ya falları kurcalayayım dedim bugünkü olayı ilk derinden duyduğumu hatırlamıştım eve gelince teyit ettim sonra başka kim vardı bilen var mıydı diye bakarken bilgehatunu gördüm şimdi meryemi fark ettim. başka bilen yok bu üçü hiç aklımda bile olmayan bişeyi bilmiş olduayy demee kalbime incek
geçenlerde arkadaşlar memnun kalmışlardı,bende denedim güzeldi,falalemde ebru ışık var,isterseniz deneyin,bana daha tutarlı geldii,bilmiyorum yinede karar sizzinbinnazda bir baktırana bir bedavayms mesaj geldi bugun bir yolun varda şansını dene kuzum ben de patladı çalgıcı karısı binnaz sitesi
binnazda bir baktırana bir bedavayms mesaj geldi bugun bir yolun varda şansını dene kuzum ben de patladı çalgıcı karısı binnaz sitesi
bu yorumdan sonra yarın kendime sevgililer günü hediyem:Meryem :) kendi kendime eğlenecem nasılolsa yarın bütün günkızlar biraz taksit takist olacak ama benim o çıkan olayı meryem de bilmiş. şimdi falları karıştırırken gördüm. bu arada meryem daha ileri bir tarih olarak bahsetmiş fakat farklı bir ayrıntı vermiş, işini halledecek kişi ateş grubu bir buçtan demiş ve doğru valla ateş gurububu durumda en isabetli olan tarihi ile birlikte derin2013- 2 vade dedi 2 hafta olarak yine doğru çıkan ve bilen bilgehatun- zamanlaa yanlış fakat yine bilen ama ekstradan burcunu bilen meryem olmuş oluyo. Fal oscar'ım 3'e çıktı bu durumda 3. fal oscar'ım meryem'e gidiyor :)) yalnız ayrıntıya dikkat ben bilgehatun meryem-aylin karışımı diyorum ya aha işte burada da karşımıza çıktı
Yok canım yalnız değilsinbu yorumdan sonra yarın kendime sevgililer günü hediyem:Meryem :) kendi kendime eğlenecem nasılolsa yarın bütün gün
duyguraka'nın foyası meydana çıkmış sanırım burayı okudular ya da buradan birileri. duvarına bakın yorumlara
bencede bulasma kuzum oraya :)Binnazda selin imer'e ve kenan yasin'e baktırmıştım. Selin imer patladı. Kenan yasin'i hatırlamıyorum. Bir de 5-6 ay önce Esin Güven'e baktırmıştım sanırım ama emin değilim. Nedense ısınamadım binnazablaya:) o zaman ben biryolunvarda takılayım. Binnaza hiç bulaşmasam da olur
geçenlerde arkadaşlar memnun kalmışlardı,bende denedim güzeldi,falalemde ebru ışık var,isterseniz deneyin,bana daha tutarlı geldii,bilmiyorum yinede karar sizzin
Fal orucundayım ya falları kurcalayayım dedim bugünkü olayı ilk derinden duyduğumu hatırlamıştım eve gelince teyit ettim sonra başka kim vardı bilen var mıydı diye bakarken bilgehatunu gördüm şimdi meryemi fark ettim. başka bilen yok bu üçü hiç aklımda bile olmayan bişeyi bilmiş oldu
meryeme baktırdıktan sonra buraya yaz kuzum bakalım sana tutturacakmı bir şeyleri :)bu yorumdan sonra yarın kendime sevgililer günü hediyem:Meryem :) kendi kendime eğlenecem nasılolsa yarın bütün gün
Evet feci kızmışlar. ya burayı takip ediyolar ya da buradan birileri yoksa nereden bilecekler copy past olduğunu onu anca buradakiler biliyogülşah144ü epey sinirlendirmiş artık ne diyosa
yazacam kesin bakalım neler diycek tarottu demi canım???meryeme baktırdıktan sonra buraya yaz kuzum bakalım sana tutturacakmı bir şeyleri :)
ben katina baktırdım kuzumyazacam kesin bakalım neler diycek tarottu demi canım???
Ben de kahve baktırmıştım canımyazacam kesin bakalım neler diycek tarottu demi canım???
Meryem bana samimi geldi bide bir arkadaşım baktırdı ona bişey sormuş falın sonunda.. kafadan atmamış en azından, onu ancak kahvede görebilirim demiş dikkatimi çekmişti..bencede tarotta görülebilecek bişey değildiBen de kahve baktırmıştım canım
Kartlardan uzak durmaya çalışıyorum ben kahva daha samimi geliyo nedense. bir de o kartların olumsuz enerjisini çekmemiş oluyorumMeryem bana samimi geldi bide bir arkadaşım baktırdı ona bişey sormuş falın sonunda.. kafadan atmamış en azından, onu ancak kahvede görebilirim demiş dikkatimi çekmişti..bencede tarotta görülebilecek bişey değildi
evet canım benimde kahve baktırasım var.. hele son falımda çektiğim kartlardan sonra hiiiç tarot atasım yok bir süreKartlardan uzak durmaya çalışıyorum ben kahva daha samimi geliyo nedense. bir de o kartların olumsuz enerjisini çekmemiş oluyorum
Ben eskiden tarot katina farketmez içimden geleni atardım ama zamanla anladım ki pis bi enerjisi var kartların ve inan 2 dakika arayla kart çek farklı bişeyler çekiyosun değişiyo herşey. bu durumda kahve daha sağlıklı duruyo sankievet canım benimde kahve baktırasım var.. hele son falımda çektiğim kartlardan sonra hiiiç tarot atasım yok bir süresıkıntıma sıkıntı ekledi
İade etmedi mi?kızlar bu duygu bize 1 yıldız vermıs olmasın?sımıdı baska falcıya baktırırken sorun cıkcak ya püfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?