Binnaz Abla

ayy demee kalbime incek
Fal orucundayım ya falları kurcalayayım dedim bugünkü olayı ilk derinden duyduğumu hatırlamıştım eve gelince teyit ettim sonra başka kim vardı bilen var mıydı diye bakarken bilgehatunu gördüm şimdi meryemi fark ettim. başka bilen yok bu üçü hiç aklımda bile olmayan bişeyi bilmiş oldu

binnazda bir baktırana bir bedavayms mesaj geldi bugun bir yolun varda şansını dene kuzum ben de patladı çalgıcı karısı binnaz sitesi
geçenlerde arkadaşlar memnun kalmışlardı,bende denedim güzeldi,falalemde ebru ışık var,isterseniz deneyin,bana daha tutarlı geldii,bilmiyorum yinede karar sizzin

binnazda bir baktırana bir bedavayms mesaj geldi bugun bir yolun varda şansını dene kuzum ben de patladı çalgıcı karısı binnaz sitesi

Binnazda selin imer'e ve kenan yasin'e baktırmıştım. Selin imer patladı. Kenan yasin'i hatırlamıyorum. Bir de 5-6 ay önce Esin Güven'e baktırmıştım sanırım ama emin değilim. Nedense ısınamadım binnazablaya:) o zaman ben biryolunvarda takılayım. Binnaza hiç bulaşmasam da olur

bu yorumdan sonra yarın kendime sevgililer günü hediyem:Meryem :) kendi kendime eğlenecem nasılolsa yarın bütün gün

bencede bulasma kuzum oraya :)
selin imer Allahın emri patlar o
geçenlerde arkadaşlar memnun kalmışlardı,bende denedim güzeldi,falalemde ebru ışık var,isterseniz deneyin,bana daha tutarlı geldii,bilmiyorum yinede karar sizzin

ben de onun üslubunu sevdim hayat senin tercih senin ne yaşamak istersen onu yaşarsın gibi cümleler kurdu hosuma gitti..

ben de de bir şeyi çıktı kızdan bahane yoluyla kıvrılmıs meryemcikte öyle demişti bakalım darısıı diğer canların basına barısmazlarsa

Ben de kahve baktırmıştım canım
Meryem bana samimi geldi bide bir arkadaşım baktırdı ona bişey sormuş falın sonunda.. kafadan atmamış en azından, onu ancak kahvede görebilirim demiş dikkatimi çekmişti..bencede tarotta görülebilecek bişey değildi

Kartlardan uzak durmaya çalışıyorum ben kahva daha samimi geliyo nedense. bir de o kartların olumsuz enerjisini çekmemiş oluyorum

evet canım benimde kahve baktırasım var.. hele son falımda çektiğim kartlardan sonra hiiiç tarot atasım yok bir süre sıkıntıma sıkıntı ekledi
Ben eskiden tarot katina farketmez içimden geleni atardım ama zamanla anladım ki pis bi enerjisi var kartların ve inan 2 dakika arayla kart çek farklı bişeyler çekiyosun değişiyo herşey. bu durumda kahve daha sağlıklı duruyo sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…