Binnaz Abla

"1
aynennnn bana bir önceki falımda gelen harika kartlardan eser yoktu bu sefer.. o mu gerçek bu mu? hangisine inanacaz durumu...kahve falında o kadar büyük tezatlıklar olmuyo bu yüzden

bitanelerim günaydın yahuu ablamla sabahladık konusurken aklımızaa geldii bu sitelerr biliolarr demii ya bi falcıı başka yerdee o konuda ilkayy gür ve venüss gerçektenn bir numaraa aynı isimlee yapiolarr ama ben yazılıı fala artık güvenmiyorumm gerçektenn kim ne değill belli değill tamam zaafımızz varr canısı daa salakmıyızz yaa az öncee bi kahve patlattıkk konusurken bacılarımadaa yazimm dedimm vallahii usandımm yaaa bildiğimdenn şaşmıcamm diyorumm hopp bişii duyuyorumm gidioo paralarr paradaa sorun değill salak yerinee konuyoruzz ona kızıyorumm seslii fal bakanınn canıı yokmu yazılıı ne yaaa tamam burdaa görüyozz hopp kopyalamışş ama görmediklerimizz nolcakk ben usandımm bu işten bu fama familyasıı tüketti beniii ikiyüzlüüü falcınınn geleceğinden dee hayırr gelmezz o kadar sinirlendimmm hepsi sesliye geçsinnn seslii baksınlarr bizz istersekk olur dicemm dee miroskosaaa baktımmm yinee falıı varr o kadarr yazıyozzz görmüyolarmııı

dreamgarden e son kalan kredimi de attım bana geçmişten fayda yok dedi ben de daha önce ilişkim olmadı dedim kaldı öyle cevap bekliyorum çünkü herkese aynı cümleyi kurmus

Arkdaslar sevgilisi icin fal atan ve sevgilisinin dionme tarihni tutturan falci varmi aranizda?

Aynisi bende iki dk da yolladi fali terbiyesiz ismini yazin heryere bunu herkes bilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…