Binnaz Abla

Kızlar; Binnaz Abla'da parapuanım birikmiş demiştim ya.. Bugün bir falcıya rüya yorumu yaptırdım.. Her fala 15tl hediye kızlar Şuan sıra bekliyorum katina baktırıcam.. Deneyin:)))

Kızlar; Binnaz Abla'da parapuanım birikmiş demiştim ya.. Bugün bir falcıya rüya yorumu yaptırdım.. Her fala 15tl hediye kızlar Şuan sıra bekliyorum katina baktırıcam.. Deneyin:)))
Sende falinin ciktigi oldmu cnm bide ruyayrmu nette yazyo ztn niye bktrysn :)

Arkadaslar telwe selena tutankammon birde binnazda zeynep sabaha fal baktirip cikan varmi bana 3 ude tarih olarak birbirine ykn soylediler varmi cikan aranizda

Nerde gördünüz kız cherry i ben göremedim Bence cherry bu topiği terk etti,yazıyoruz yazıyoruz cherry yok

Bir de yok mu hatunlar fal atan,falı gelen,yorum yapan. Bdv de takıldım içim bayıldı azcık, herkes sevgiliden dertli,kocadan dertli biz de yok ki

aylin sesli yoruma mı geçmişşş

Kızlar Binnazabladan önerebileceğiniz biri var mı? dedikleri çıkan ?

ben binnazda cok baktırmadım ama burada baktıran arkadaşlar binnaza pembe tablocu derler, ben sadece bilge özdoğruyu önerebilirim, aman dikkat o da cok olumsuz konuşuyormuş :)
Yok doğru olsunda önemli değil :) Selin İmer'in dedikleri çıkıyor mu? Bir ara baktırdım ama daha süresi var yine atsam mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…