valla batsın batsın beni oturttu ağlattıya ahahahhahah
Bende olumlu olarak girmiş, olumsuz olarak çıkmış, karman çorman bir faldı. Zor çözdümİlkini gerçekten beğenmiştim , hatta 2. favori falcım olacaktı ama herkese aynı şeyleri yazdıktan sonra bitti bende. Aylin-meryem de öyle. İstediği kadar iyi olsunlar bitti bende onlar da. Aynı kişi olduklarından emin oldum.
o ne yaaa cenin yiyen çinli gibi Allahım yaratıosun bari takip etGün geçmiyor ki tellwede eski bir falcı yendiden ortaya çıkmasın. Şimdi de cenininkuresi diye biri gelmiş tekrar, görünce bi2 tövbe bismillah demedim değil,ııyyhh o nasıl isim öyle
Gretam bak herkesler geldi sen gelmez oldun Gretam
adı batasıca şumannnnvalla batsın batsın beni oturttu ağlattı
yani orta düzey yazıyor ne uzun ne kısa canımmMeryem de kısa mı yazıyor ya aylin bana çok soğuk geldi. Meryoşa atcaktım 7,5 kardayım aynı kişiyse
madem sallayacaksın düzgün salla o kızı söyledi etti evlendirecek diye de korktum yani oturdum ağladım ben de sinirdenadı batasıca şumannnn
Meryem de kısa mı yazıyor ya aylin bana çok soğuk geldi. Meryoşa atcaktım 7,5 kardayım aynı kişiyse
ama şöyle bir durum var ben ayline daha önce fal baktırmamıstım meryem e de attım hepsini dogru bildiEvet kısaydı ikisi de, aynı cümle yapısı. Biri diğerine nazaran daha uzundu ama neden? Çünkü benim diğerine anlattığımı, öteki bana aktardı ondanBir üyeliğiyle alıp, diğeriyle satıyor. Sonra aa nasıl bildi diye şaşırıyoruz bizde. Ama daha çaktırmadan yapmalı artık, belli oluyor
selin bende çok kötüydü zaten patladı. bilge de çok pembeydi bana herkese olumsuz konuşmuş amaCanım sen binnazda baktırdın mı? Bilge nasıldı? Biliyor mu? Selin İmere göndereceğim.
selin e gonderme parana yazık canımCanım sen binnazda baktırdın mı? Bilge nasıldı? Biliyor mu? Selin İmere göndereceğim.
madem sallayacaksın düzgün salla o kızı söyledi etti evlendirecek diye de korktum yani oturdum ağladım ben de sinirden
Canım sen binnazda baktırdın mı? Bilge nasıldı? Biliyor mu? Selin İmere göndereceğim.[/QUOTE
hiçbirii :)))Binnaz bugün çok yoğun geldi bana. :) Önerebileceğiniz kahve falı bakan biri var mı?
binnazda baktırma bence parana yazık başka sitelerden istersen naazzın kahvesi iyi diyolar ama hiç baktırmadım bilemiyorumBinnaz bugün çok yoğun geldi bana. :) Önerebileceğiniz kahve falı bakan biri var mı?
Yok oralarda kredim yok binnazda puanım var o yüzden binnazdan baktırıyorumbinnazda baktırma bence parana yazık başka sitelerden istersen naazzın kahvesi iyi diyolar ama hiç baktırmadım bilemiyorum
bilgeyi bi dene o zaman bakalım kötünün iyisi olarakYok oralarda kredim yok binnazda puanım var o yüzden binnazdan baktırıyorum
Benim falim gelmisti de kopyala yapistirmis sabah tepem atti onun disinda atmadimNerde gördünüz kız cherry i ben göremedimBence cherry bu topiği terk etti,yazıyoruz yazıyoruz cherry yok
Bir de yok mu hatunlar fal atan,falı gelen,yorum yapan. Bdv de takıldım içim bayıldı azcık, herkes sevgiliden dertli,kocadan dertli biz de yok ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?