Binnaz Abla

Şu 2 ayda baktırdığım tüm falları üşenmedim oturdum dinledim, okudum...
Yiğit, Naazz, Burak : kendilerinden çok emin bir şekilde esas oğlanla sevgili olacaksın demiş...
Meryem, Ecem23,Alex, Karena, Şule: ondan sana hayır yok, senden hoşlanıyor ama hayatında sevmediği bi kız var ondan da ayrılamıyor... Falan dedi.
Arafta kalmak bu olsa gerek :)
Ama hepsinin dediği ortak tek şey: mart-mayıs arası başka birisinin hayatıma gireceği... Hadi bakalım beklemeye devam :) bakalım hangilerinin falları patlayacak hangilerinin tutacak.

Aylin yorumu geliyor kızlar, hiç ama hiç beğenmedim. Olumlu şeyler olacakmış filan ama çok kısa ve tatmin edici bir nokta yoktu, 7,5 tl diye mi böyle yaptı bu kadın anlamadım. Ve sonuç olarak meryem midir bilemem ama kesinlikle FAMA değil bu kadın, famanın yazım tarzına da benzemiyor.

canım aylinle derin bana zıt ıkı sey dedı.. aylınnkı olsun ıstyrum

Yani ben bildigi seylere sasirmistim ama bana benim meryeme soylediklerimi söyledi onun disinda bisi dememis ikinci baktirisim benim ayni fal geldi sesli fal icin kisa olmus 4 dk

niye bugün böyle bu aylin ya yorumunu bekliyorum ben de hevesim kaçtı

ya ben yemin ettm baktrmayacagıma yoksa haleh cetinere baktrrım... rezZana gecmış o da binnazdan eski fallarmda buldum gecen yıl bu donem baktrmışım zaman tuttramamış ama olayı bılmış

niye bugün böyle bu aylin ya yorumunu bekliyorum ben de hevesim kaçtı

bence 7,5 diye kendini pek vermedi görür ama o gününü bir daha da zor görür falımı Ya şimdi haksızlık da etmeyeyim, bildiği şeyler de var yok değil ama bana kısa ve samimiyetsiz,soğuk geldi falı,ben pek sevmedim aylini, söyledikleri güzel ama sevemedim.

Emine patladı ben de :) Birinci falından çok memnun kalmıştım. Bir dediği de çıkmıştı. 2.ciyi de attım. Ama burada herkese yazdıklarını yazmış. Bir sürü erkek sokup çıkarmış hayatıma. İade de istedim vermediler. Emine bazı şeyleri biliyor gerçekten ama bazı şeyleri herkese aynısını yazıp yolluyor ben emin oldum. Bir de bir sürü erkek sayıyor :) Bir daha yollamam kendisine.

valla ben de bildiği bir şey yok daha önce dediğim gibi de olumsuz diyen bir tek o, onunki çıkarsa da ben biliyor demem attı tuttu derim yüzde 50 zaten ya olumlu ya olumsuz, bilmek için yaşayacağın şeyleri söylemesi lazım, hiç bir şey yok yani sadece olumsuz yazmakla olmuyor bu işler

Bende olumlu olarak girmiş, olumsuz olarak çıkmış, karman çorman bir faldı. Zor çözdüm İlkini gerçekten beğenmiştim , hatta 2. favori falcım olacaktı ama herkese aynı şeyleri yazdıktan sonra bitti bende. Aylin-meryem de öyle. İstediği kadar iyi olsunlar bitti bende onlar da. Aynı kişi olduklarından emin oldum.

Gün geçmiyor ki tellwede eski bir falcı yendiden ortaya çıkmasın. Şimdi de cenininkuresi diye biri gelmiş tekrar, görünce bi2 tövbe bismillah demedim değil,ııyyhh o nasıl isim öyle

Gretam bak herkesler geldi sen gelmez oldun Gretam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…