- 15 Ekim 2014
- 278
- 47
- 323
Bilmyorum canım önerebilceğim kimse yok benimdeKime bktrmstn sen dayanamayip yine birine fal atcam fal manyagi oldum
yok cıceeemm benım skorum 1 aydı tam 1 ay banlı kalmıstım
Tolin seni gecti galiba, 10 gundur banliyim 10
Bir yolun daha varda fallr 7.5 olmus orda kim iyi ?+Bilmyorum canım önerebilceğim kimse yok benimde
Nasil aylin memnun kaldinmiAylinden 4 dk civarinda sesli fal geldi onceki falda soylediklerinin aynısı..
Yani ben bildigi seylere sasirmistim ama bana benim meryeme soylediklerimi söyledi onun disinda bisi dememis ikinci baktirisim benim ayni fal geldi sesli fal icin kisa olmus 4 dkNasil aylin memnun kaldinmi
canım aylinle derin bana zıt ıkı sey dedı.. aylınnkı olsun ıstyrumkızlar biraz taksit takist olacak ama benim o çıkan olayı meryem de bilmiş. şimdi falları karıştırırken gördüm. bu arada meryem daha ileri bir tarih olarak bahsetmiş fakat farklı bir ayrıntı vermiş, işini halledecek kişi ateş grubu bir buçtan demiş ve doğru valla ateş gurububu durumda en isabetli olan tarihi ile birlikte derin2013- 2 vade dedi 2 hafta olarak yine doğru çıkan ve bilen bilgehatun- zamanlaa yanlış fakat yine bilen ama ekstradan burcunu bilen meryem olmuş oluyo. Fal oscar'ım 3'e çıktı bu durumda 3. fal oscar'ım meryem'e gidiyor :)) yalnız ayrıntıya dikkat ben bilgehatun meryem-aylin karışımı diyorum ya aha işte burada da karşımıza çıktı
Yani ben bildigi seylere sasirmistim ama bana benim meryeme soylediklerimi söyledi onun disinda bisi dememis ikinci baktirisim benim ayni fal geldi sesli fal icin kisa olmus 4 dk
niye bugün böyle bu aylin yaAylin yorumu geliyor kızlar, hiç ama hiç beğenmedim. Olumlu şeyler olacakmış filan ama çok kısa ve tatmin edici bir nokta yoktu, 7,5 tl diye mi böyle yaptı bu kadın anlamadım. Ve sonuç olarak meryem midir bilemem ama kesinlikle FAMA değil bu kadın, famanın yazım tarzına da benzemiyor.
Orada baktırmadım canım.Bir yolun daha varda fallr 7.5 olmus orda kim iyi ?+
niye bugün böyle bu aylin yayorumunu bekliyorum ben de hevesim kaçtı
Arkadaşlar emineye herkes an harika falan yazmış sitede. Ya bu kadının falını tekrar okudum adam hakkında toplasan 2 cümle kurmuş, ne özelliğinden ne andan ne geçmişten hiç bahsetmemiş ne de gelecekte yaşayacalarımızdan.Bir tek bana mı böyleydi yahu
Emine patladı ben de :) Birinci falından çok memnun kalmıştım. Bir dediği de çıkmıştı. 2.ciyi de attım. Ama burada herkese yazdıklarını yazmış. Bir sürü erkek sokup çıkarmış hayatıma. İade de istedim vermediler. Emine bazı şeyleri biliyor gerçekten ama bazı şeyleri herkese aynısını yazıp yolluyor ben emin oldum. Bir de bir sürü erkek sayıyor :) Bir daha yollamam kendisine.
valla ben de bildiği bir şey yok daha önce dediğim gibi de olumsuz diyen bir tek o, onunki çıkarsa da ben biliyor demem attı tuttu derim yüzde 50 zaten ya olumlu ya olumsuz, bilmek için yaşayacağın şeyleri söylemesi lazım, hiç bir şey yokyani sadece olumsuz yazmakla olmuyor bu işler
adı batsın onunNaira Şuman nasıl denediniz mi hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?