Binnaz Abla

O nasil bir nick

Bu fal baktırma olayı bi yere kadar eğlenceliydi de bi yerden sonra bayıyor sanırım yaa size de öyle oluyor mu? Zaten herkes ayrı telden bişey diyor o da başka bi vaka:) birilerine fal atayım diyordum ama baktım artık keyif vermiyor ona vereceğim parayla Yeniköy e gidip çay içeyim dedim arkadaşlarla daha keyifli olacağı kesin:) siz de deneyin bence:) hadi herkese iyi akşamlar

Kızlar gerçekten aylin meryem olabilir çünkü ben de aaa diyeceğim bir ayrıntı bilemedi, şok olmadım. Bir de bir şeyi merak ediyorum. Aylinin olumsuz konuştuğu var mı, yani bu adam seni düşünmüyor,sevmiyor vs diyerek yorum yaptığı ? Olumsuzu söylemekten çekiniyor mu merak ediyorum.

ben yine ben

var canım olumsuz konustugu

aylin hangi sitede ya ben daha önce fal baktırmadım ona? tesadüf eseri birine fal attım ismini de söylemedim ağzım açık kaldı o da meryem di hiçbir ayrıntı da vermedim meryeme ne olacak dedim soru kısmında da tesadüf eseri bir kavusmamı olacak diye sordum o kadar siz ayrıntı cok mu verıyorsunuz kuzular

Ben sadece ayriyiz durumumuz ne olacak diye soruyorum ayrinti vermem

aha falımpirdeki medyum mystery fal aleme mi gitmiş ben yanlıs mı goruyorum bu kadın büyü muska diye diye bir hal olmustu yok artık ya !

Yok kz, seni hic birakir miyim :) Banliydim bir suredir, politika konustum da :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…