- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
Benim falim gelmisti de kopyala yapistirmis sabah tepem atti onun disinda atmadim
Onu deneyeceğim de çevrımdışı şuanbilgeyi bi dene o zaman bakalım kötünün iyisi olarak
eylül ayında baktırdım ben epey uzun bi süre verdi bana nerdeyse 1 yıl o yüzden bir şey diyemiycem henüz dolmadı çünküOnu deneyeceğim de çevrımdışı şuanBilge çıktı mı sizde
Eğer dediği olay olumluysa çıksın inşallah dediği.eylül ayında baktırdım ben epey uzun bi süre verdi bana nerdeyse 1 yıl o yüzden bir şey diyemiycem henüz dolmadı çünkü
inşallah canımİ
Eğer dediği olay olumluysa çıksın inşallah dediği.
Ben bu kadinin meryem olduğuna neredeyse eminimniye bugün böyle bu aylin yayorumunu bekliyorum ben de hevesim kaçtı
O nasil bir nickGün geçmiyor ki tellwede eski bir falcı yendiden ortaya çıkmasın. Şimdi de cenininkuresi diye biri gelmiş tekrar, görünce bi2 tövbe bismillah demedim değil,ııyyhh o nasıl isim öyle
Gretam bak herkesler geldi sen gelmez oldun Gretam
ben de emin gibiyimBen bu kadinin meryem olduğuna neredeyse eminim
Kadin 4 dk boyunca sadece benim meryeme verdigim detaylari söyledi onun disinda bi tane bildigi bisi yokben de emin gibiyimumarım eski baktırdığım fallarda söylediğiyle uyuşsun diye uydurma bir fal bakmaz da ne görüyosa onu söyler
Canım rahatsız ediyorum ama Bilge ne zaman online olur? Diğer fallarda meşgul kahvede çevrimdışıinşallah canım
ben yine benKızlar gerçekten aylin meryem olabilir çünkü ben de aaa diyeceğim bir ayrıntı bilemedi, şok olmadım. Bir de bir şeyi merak ediyorum. Aylinin olumsuz konuştuğu var mı, yani bu adam seni düşünmüyor,sevmiyor vs diyerek yorum yaptığı ? Olumsuzu söylemekten çekiniyor mu merak ediyorum.
var canım olumsuz konustuguKızlar gerçekten aylin meryem olabilir çünkü ben de aaa diyeceğim bir ayrıntı bilemedi, şok olmadım. Bir de bir şeyi merak ediyorum. Aylinin olumsuz konuştuğu var mı, yani bu adam seni düşünmüyor,sevmiyor vs diyerek yorum yaptığı ? Olumsuzu söylemekten çekiniyor mu merak ediyorum.
Ben sadece ayriyiz durumumuz ne olacak diye soruyorum ayrinti vermemaylin hangi sitede ya ben daha önce fal baktırmadım ona? tesadüf eseri birine fal attım ismini de söylemedim ağzım açık kaldı o da meryem di hiçbir ayrıntı da vermedim meryeme ne olacak dedim soru kısmında da tesadüf eseri bir kavusmamı olacak diye sordum o kadar siz ayrıntı cok mu verıyorsunuz kuzular
Nerde gördünüz kız cherry i ben göremedimBence cherry bu topiği terk etti,yazıyoruz yazıyoruz cherry yok
Bir de yok mu hatunlar fal atan,falı gelen,yorum yapan. Bdv de takıldım içim bayıldı azcık, herkes sevgiliden dertli,kocadan dertli biz de yok ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?