- 12 Ekim 2009
- 1.937
- 4.723
- 163
Ben de iyiyim bitanem boş durmamışsın okudum baktırdıklarını. İnşallah en güzelleri çıkar bitanem. İyi olmana sevindimhahahaha
iyiyim teşekür ederim tatlım,sen nasılsın?
yazdım ya destanı okumadın mı?
kıyamammmmay bak sımdı sız soyleyınce aklıma geldı annem dun bana bere almıs sevgılıler gunumu kutlamak ıcın galıba ehhehehhehe ve kendısıyle epeydır kustum ara ara ya vedud okuyodum onunda etkısı oldu galıba
saol cıceeeemmmmkıyamammmmgüle güle kullan tolinim
Duvarına bi şey yazmamış mı?saraylı daha ne kadar yok yaa ? ne zaman gelecek bu hatun ?
baktım şimdi, biraz inzivaya çekileceğim demiş ama 15 gün olmuşDuvarına bi şey yazmamış mı?
Kizlar eminenin,ilkayin ve mert reikinin fali cikti!!!Bakalim ne zaman cikacak bizim fallar
Çooook sevindim selenacım. inşallah iyi olanlar çıkmıştırKizlar eminenin,ilkayin ve mert reikinin fali cikti!!!
Bence duygulari degisiyordur bana ilk baslarda butun falcilar adim at diyordu simdi sozlesmis gibi atma sana cok sinirli bekle diyorlar zamanla duygular düşünceler değişiyor bunlarda fallara yansiyordurkızlar selam. dün ayline atmıştım ya yorumumu yazamadım size. ben falını çok beğendim. verdiği harfler birebir tutuyor hayatımla. yorum harika falan ama bi kaç ay önce ona tekrar baktırmıştım katinaydı o. bana sevmiyo seni çıkmışsın aklından vs vs demişti. ve şu son günlere kadar kime baktırsam aynı şeyleri söylüyordu hayatındaki kıza odaklanmış ilerde görüşmeniz olur ama öylesine gibi. ama son zamanlarda kime baktırsam, bu olumsuz konuşanlar da dahil, arada aklına geliyosun, senle günlerini özlemiş, ilişkiye başlayabilirsiniz diye değiştiler. acaba diyorum herkes aynı anda böyle sözleşmiş gibi olumluya döndülerse benim eskinin duyguları değişiyo olabilir mi?
Cok sagol Deepcigim,tarif ettigi bir ortami ve olayi yasadim hepsinin..kotu degil neyseki, aman aman birseyde degil gerci ama olumsuz bir durum degildi neysekiÇooook sevindim selenacım. inşallah iyi olanlar çıkmıştır
Olumsuz değilse büyük küçük fark etmez yeterki olumlular çıksın. Gerçekten çok sevindimCok sagol Deepcigim,tarif ettigi bir ortami ve olayi yasadim hepsinin..kotu degil neyseki, aman aman birseyde degil gerci ama olumsuz bir durum degildi neyseki
Cnm selenada cikan konu neyle ilgiliydi bnde bkrltrdimdamerhaba kızlar,
ben de deneyimlerimi paylaşayım, ve sizlerden başka birileri için tavsiye isteyeyim
telwe saraylı hanım- 2kere baktırdım, ağustosta baktırdığımdan ocak ayına kadar dedikleri şeyler dedikleri vakit gelmeden çıktı; 1 ay önce bi kez daha attım, ve yakın zamanda beklediğim bi olayı bildi, kendisi güzel bakıyor bence, ama her zaman ulaşılamıyor ve geç dönüyor, beklemek bazenleri sıkıntılı olabiliyor
telwe selena, selenanın tarotu 20 tl uygun ve güzel de baktı, onunda dediği 2 şey çıktı 1 ay kadar önce baktırmıştım, diğer dedikleri çıkarsa bilgiledirrim yine
bir yolum var emine- tatlı bi komşu teyze modunda fal bakıyor, bi balık ye dedi, fala baktırdıktan 10 gün içersinde 3 günde bi balık yedim, onunda dediği 2 şey çıktı 1 ay kadar önce baktırdım,çok kötü diyemem ama çok iyi de değil, nokta atışları var bildiği şeylerde, kahve bakıyodu merak ettiğim soruları yazdım, çünkü onları düüşnerek kapattım fincanımı, sorduğum sorulardan 2si çıktı
bir yolum var aylin, karakter olaylarını pek bilemedi ama onunda dediği 2 şey çıktı, eski iş yerimdeki 7 kişilik bi ekip olduğumuzu bile bildi, ve bi dersten 2 kişi geçicek dedi onlardan bir kız biri erkek dedi kız sensin demişti, baya nokta atışlrı çıktı, kahve baktırmıştım, sorduğum sorulardan 2 si çıktı, diğerini taa temmuza kadar bekliycem bakalım
bunlara peş pşe baktırdım aynı hafta içersinde, merakettiğim 2 şeyi bildiler, bazılarının nokta atışları vardı bazıları genel söyledi ama sonuçta yakın zamanda dedikleri çıktı
ben nokta atışları yüksek olan birilerini istiyorum detay bilen tarihi vs. tutturabilen birilerini tavsiye ederseniz çok sevinirim
Canım Meryem banko patlayacak ama ben Venüs'ü pek sevmedim. Selenacığımı çok sevdim ama. Aynı şeyleri söylemelerine rağmen ne bileyim Venüs gariptiyavru, üzül diye söylemiyorum ama selena, saraylı ve venüsü dikkate al derim.. bence de meryem patlayacak çoğumuzda.. hele bende kesinlikle patlayacak
Bana yaz bekliyorum cnmKizlar eminenin,ilkayin ve mert reikinin fali cikti!!!
Canım Meryem banko patlayacak ama ben Venüs'ü pek sevmedim. Selenacığımı çok sevdim ama. Aynı şeyleri söylemelerine rağmen ne bileyim Venüs garipti
genel olarakCnm selenada cikan konu neyle ilgiliydi bnde bkrltrdimda
Bnda tarih verdide askta tarih tutdumugenel olarak
aşk ve okulla ilgili olan çıktı, iş ile de bekliyorum daha vakti var demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?