Binnaz Abla

kızlar selam. dün ayline atmıştım ya yorumumu yazamadım size. ben falını çok beğendim. verdiği harfler birebir tutuyor hayatımla. yorum harika falan ama bi kaç ay önce ona tekrar baktırmıştım katinaydı o. bana sevmiyo seni çıkmışsın aklından vs vs demişti. ve şu son günlere kadar kime baktırsam aynı şeyleri söylüyordu hayatındaki kıza odaklanmış ilerde görüşmeniz olur ama öylesine gibi. ama son zamanlarda kime baktırsam, bu olumsuz konuşanlar da dahil, arada aklına geliyosun, senle günlerini özlemiş, ilişkiye başlayabilirsiniz diye değiştiler. acaba diyorum herkes aynı anda böyle sözleşmiş gibi olumluya döndülerse benim eskinin duyguları değişiyo olabilir mi?

Bence duygulari degisiyordur bana ilk baslarda butun falcilar adim at diyordu simdi sozlesmis gibi atma sana cok sinirli bekle diyorlar zamanla duygular düşünceler değişiyor bunlarda fallara yansiyordur

Cok sagol Deepcigim,tarif ettigi bir ortami ve olayi yasadim hepsinin..kotu degil neyseki, aman aman birseyde degil gerci ama olumsuz bir durum degildi neyseki
Olumsuz değilse büyük küçük fark etmez yeterki olumlular çıksın. Gerçekten çok sevindim

Cnm selenada cikan konu neyle ilgiliydi bnde bkrltrdimda

yavru, üzül diye söylemiyorum ama selena, saraylı ve venüsü dikkate al derim.. bence de meryem patlayacak çoğumuzda.. hele bende kesinlikle patlayacak
Canım Meryem banko patlayacak ama ben Venüs'ü pek sevmedim. Selenacığımı çok sevdim ama. Aynı şeyleri söylemelerine rağmen ne bileyim Venüs garipti

Canım Meryem banko patlayacak ama ben Venüs'ü pek sevmedim. Selenacığımı çok sevdim ama. Aynı şeyleri söylemelerine rağmen ne bileyim Venüs garipti

Venus ve Selena bende patladı ı yüzden hiç belli olmuyor bazılarına çıkan bazılarına çıkmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…