- 12 Ekim 2009
- 1.937
- 4.723
- 163
ben de bilemedim şimdi iyi mi kötü müiyi bişey mi bilmiyorum canım ya arkadaşlarımdan birinin bana ilgisi olduğunu açılcağını söylemişti dün açıldı ne diycem bilemedim çünkü çok yakın çok sevdiğim bi arkadaşım anlamamış gibi yaaptım lafı çevirmeye çalıştım o da anladı kıvırdığımı filan ay bilemiyorum
Kesinlikle katiliyorum bugun bir cafede fal baktirdim bende su anla ilgili belli seyleri bildi hosuma gitti ama sasirttigi seyler olmadiBence geleceği gören yok sallayıp tutturan var ama anı kim en iyi çözümlediyse ister istemez onun gelecek hakkında Söylediklerine inanıyoruz canım
Ya bir benim farkli demek anlamadim alakasi hemde fallari yaKızlar tolinle aylin fallarını karşılaştırdık ikimize de işle başlamış, eski aşkla devam etmiş, yeni aşkla bitirmiş. Cümleler farklı, ama ana tema aynıÇok üzgünüm ama aylim meryem nafiş kızlar
Ben ilkayı deneseydim keşke dün çok pişmanım8 mart dünya kadınlar gününde de indirim yaparlar di mi
İş'le başlıyo eski aşkla devam ediyor yeni aşkKızlar tolinle aylin fallarını karşılaştırdık ikimize de işle başlamış, eski aşkla devam etmiş, yeni aşkla bitirmiş. Cümleler farklı, ama ana tema aynıÇok üzgünüm ama aylim meryem nafiş kızlar
Ben ilkayı deneseydim keşke dün çok pişmanım8 mart dünya kadınlar gününde de indirim yaparlar di mi
ok :)Bana yaz bekliyorum cnm
katılıyorum ruhtaşYalnız garip olan şu; Aylin meryem kılığına girince kahvede sanki daha bi iyi oluyo
katılıyorum ruhtaş
arkadaslar sizle birsey paylascam beni. Arkadasim sevgilisinden ayriydi bana bir arkdsnn erkk arkadsini dusunce gucuyle arattigini soyledi ben pek inanmamistim dun kendiside yapti bugun erkk arkdsi aradi sizde deneyin isterseniz belki fayda si olur bnde denicem
Bnde inanmamistim dun cok yakin arkdasim yapmis bugun hber verdi bnde sasirdimya ben inanıyorum böyle şeylere ama uğraşamam ben o arasın diye, sonuçta iyi bir odaklanma gerekir, o kadar kolay değil düşünce gücüyle yapılması beynim başım ağrır benim ne gerek varValla düşünce gücüyle bir şey yapabilsem istediğim büroyu kendime bağlarım esas oğlana gelene kadar Ama doğru yani inanıyorum düşünce gücüne,telekineziye,astral seyahate falan fişman
Dedigin gibi zorda degil o kadar kolay yontemki yinede soylim dedim aramasini istdgmz birileri vardir mutlaka herkznya ben inanıyorum böyle şeylere ama uğraşamam ben o arasın diye, sonuçta iyi bir odaklanma gerekir, o kadar kolay değil düşünce gücüyle yapılması beynim başım ağrır benim ne gerek varValla düşünce gücüyle bir şey yapabilsem istediğim büroyu kendime bağlarım esas oğlana gelene kadar Ama doğru yani inanıyorum düşünce gücüne,telekineziye,astral seyahate falan fişman
Bnde inanmamistim dun cok yakin arkdasim yapmis bugun hber verdi bnde sasirdim
canim zor degilmissin de nasil bir yontem uygulamis..bence epey zor bir isDedigin gibi zorda degil o kadar kolay yontemki yinede soylim dedim aramasini istdgmz birileri vardir mutlaka herkzn
o benim için yapsın ben yapmam bu saatten sonra verdiğim fal paralarına saysınarkadaslar sizle birsey paylascam beni. Arkadasim sevgilisinden ayriydi bana bir arkdsnn erkk arkadsini dusunce gucuyle arattigini soyledi ben pek inanmamistim dun kendiside yapti bugun erkk arkdsi aradi sizde deneyin isterseniz belki fayda si olur bnde denicem
ilkayyy mııı hangi ilkay binnaz mıı olsun cıkmıs yine kuzum :)ilkayın falı çıktııı müjde selamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?