Binnaz Abla

ben de bilemedim şimdi iyi mi kötü mü

Kızlar tolinle aylin fallarını karşılaştırdık ikimize de işle başlamış, eski aşkla devam etmiş, yeni aşkla bitirmiş. Cümleler farklı, ama ana tema aynı Çok üzgünüm ama aylim meryem nafiş kızlar

Ben ilkayı deneseydim keşke dün çok pişmanım 8 mart dünya kadınlar gününde de indirim yaparlar di mi

Bence geleceği gören yok sallayıp tutturan var ama anı kim en iyi çözümlediyse ister istemez onun gelecek hakkında Söylediklerine inanıyoruz canım
Kesinlikle katiliyorum bugun bir cafede fal baktirdim bende su anla ilgili belli seyleri bildi hosuma gitti ama sasirttigi seyler olmadi

Ya bir benim farkli demek anlamadim alakasi hemde fallari ya

İş'le başlıyo eski aşkla devam ediyor yeni aşk bu ne yaa
Peki işle ilgili proje falan dedi mi? Canım

Yok proje filan dememiş ofis demiş benim işin bir kısmı ofis doğru. Ama kişilerde filan yaş, burç, bunlar farklı ama ana tema aynı Yani aynı standartta bana yengeç dediyse ona akrep demiş bana 27 dediyse ona 28 demiş. Ne bileyim biraz garip geldi bizeç

kızlar ben de tekrar dinledim aylinin falını ama cidden çok iyi harfler falan çok nokta atışı ay umarım dediği gibi olur her şey. bi daha baktırmak istedim hatta hala 7.5 tl olduğunu görünce ama kendimi tutmmalıyım biraz

arkadaslar sizle birsey paylascam beni. Arkadasim sevgilisinden ayriydi bana bir arkdsnn erkk arkadsini dusunce gucuyle arattigini soyledi ben pek inanmamistim dun kendiside yapti bugun erkk arkdsi aradi sizde deneyin isterseniz belki fayda si olur bnde denicem

ya ben inanıyorum böyle şeylere ama uğraşamam ben o arasın diye, sonuçta iyi bir odaklanma gerekir, o kadar kolay değil düşünce gücüyle yapılması beynim başım ağrır benim ne gerek var Valla düşünce gücüyle bir şey yapabilsem istediğim büroyu kendime bağlarım esas oğlana gelene kadar Ama doğru yani inanıyorum düşünce gücüne,telekineziye,astral seyahate falan fişman

Bnde inanmamistim dun cok yakin arkdasim yapmis bugun hber verdi bnde sasirdim

Dedigin gibi zorda degil o kadar kolay yontemki yinede soylim dedim aramasini istdgmz birileri vardir mutlaka herkzn

Bnde inanmamistim dun cok yakin arkdasim yapmis bugun hber verdi bnde sasirdim

uğraşıyordur bu işlerle yapmıştır. Ben üniye hazırlanırken cok ilgiliydim böyle işlerle. Astral seyahat, duru görü ile ilgili araştırırdım filan, (tipik bir ergendim yani) Birgün felsefe dersinde bundan bahsediyoruz tabi kimse inanmıyor astral seyahate filan, hocamız bir öğrencisinden bahsetmişti. O da inanmamış, kızla mı oğlanla mı baya eğlenmişler, sonra çocuk hocanın evindeki şeylerin yerlerini söylemeye başlamış, tabi öğrencisi hocanın evini hiç bilmiyor, çocuk demiş hocam dün gece sizin eve uğradım vs vs adam baya etkilenmişti tabi detayları ben unuttum yıllar geçti. Çok istedim hocam verin şu öğrencinizin ismini nolur görüşeyim filan diye vermemişti çakal O zamanlar da aşıktım da ben sevdiğim çocuğun evine gitmek istiyordum gece

o benim için yapsın ben yapmam bu saatten sonra verdiğim fal paralarına saysın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…