- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
Bence geleceği gören yok sallayıp tutturan var ama anı kim en iyi çözümlediyse ister istemez onun gelecek hakkında Söylediklerine inanıyoruz canımVenus ve Selena bende patladı ı yüzden hiç belli olmuyor bazılarına çıkan bazılarına çıkmıyor
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekızlar sımdı forumdan bı arkadas bana meryemın falını attı aylının bana attıgı falla nerdeyse aynı seylerı soylemıs sadece verdıgı harfler farklı
Burada enerjin kiminle daha çok tutuyosa ona göre baktır bence :)) hatta ankette 3-4 kişi haricindeki isimlere bak çünkü 3-4 kişi anket için kayıt olup oylamışlararkadaşlarrr sorum sizeee... nesibe'ye baktırmalı mı? baktırmamalı mı ?
evet şeker, sen Venüse kanın kaynamadı.. benim de aynı şekilde ilkayla ilgili öyle bir takıntım oldu.. kadın iyi de dese dediği çıksa da garip hissediyorum falını dinlerken..gçen sene mayıstan beri de gtmedim onaCanım Meryem banko patlayacak ama ben Venüs'ü pek sevmedim. Selenacığımı çok sevdim ama. Aynı şeyleri söylemelerine rağmen ne bileyim Venüs garipti
tıpatıp aynı degıl ama cumleler cok yakın ya ona akrep burcu dediyse bana yengec burcu demıs bu bi ornekNeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Burada enerjin kiminle daha çok tutuyosa ona göre baktır bence :)) hatta ankette 3-4 kişi haricindeki isimlere bak çünkü 3-4 kişi anket için kayıt olup oylamışlar
Ben zaten ilk defa meryeme baktırdığımda aha bu aylin demiştimtıpatıp aynı degıl ama cumleler cok yakın ya ona akrep burcu dediyse bana yengec burcu demıs bu bi ornek
Benim venüsle tuttu meselacanım ya onu begenenler arasında enerjimin tuttukları da var tutmadıkları da.... aslında kıstas olarak Venusle enerjisi tutanlar tutmayanlar olarak mı almalı bilemedim :))
evet bencede cıktı ortayaBen zaten ilk defa meryeme baktırdığımda aha bu aylin demiştimbu kadar kişide de tesadüf olamaz ama yaa. Tescillendi gibi bişey yani
Baktırma sakın canım seni kötü etkiliyorsa. Ben bi ara baya inat etmiştim Venüs'e tekrar baktıracak diye ama sonra kısmet olmadı iyi ki de olmamış bi daha katlanamazdım sonuçlarına herhaldeevet şeker, sen Venüse kanın kaynamadı.. benim de aynı şekilde ilkayla ilgili öyle bir takıntım oldu.. kadın iyi de dese dediği çıksa da garip hissediyorum falını dinlerken..gçen sene mayıstan beri de gtmedim ona
Valla o da doğru biliyosun benim falları bizzat okuyosun farklı bişey yazmıyo hepsi de tutturuyo. Enteresan bi enerjim var :))) sen beni baz alma bana sıfır olarak bilen nesibe ve barkiel vardı :))biliyorum deepciğim :) ama senin genelde enerjinin tutmadığı az.. bi nesibe galiba :)
Aynı kişi bile olsalar, aynı falı atmak nedir ya çok ayıpevet bencede cıktı ortaya
Yalnız garip olan şu; Aylin meryem kılığına girince kahvede sanki daha bi iyi oluyoevet bencede cıktı ortaya
oleeeeyyyyyyyyyy bugün ikinci fal haberi. inşallah iyi bişeydirilkayın falı çıktııı müjde selamm
iyi bişey mi bilmiyorum canım ya arkadaşlarımdan birinin bana ilgisi olduğunu açılcağını söylemişti dün açıldı ne diycem bilemedim çünkü çok yakın çok sevdiğim bi arkadaşım anlamamış gibi yaaptım lafı çevirmeye çalıştım o da anladı kıvırdığımı filan ay bilemiyorumoleeeeyyyyyyyyyy bugün ikinci fal haberi. inşallah iyi bişeydir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?