nasıl yapıomuş ?arkadaslar sizle birsey paylascam beni. Arkadasim sevgilisinden ayriydi bana bir arkdsnn erkk arkadsini dusunce gucuyle arattigini soyledi ben pek inanmamistim dun kendiside yapti bugun erkk arkdsi aradi sizde deneyin isterseniz belki fayda si olur bnde denicem
birde bu yenı aşkla bir bayan sayesınde tanısacakmısızKızlar biz Tolin ile bir yolun vardan iade alamadık. Buradan siteyi esefle kınıyorum. Aylin meryem artık bu konuda eminiz galiba. Ama aylin olarak bir yolun varı kendisi de pek sallamadığı için salla pati yorumlar yapmış. Giriş gelişme sonuç gibi herkesin fal aynı güzargahta ilerliyor, bu da bana hisleriyle yorum yapmadığını çağrıştırıyor. Neredeyse hepimize yaza doğru yeni aşk bulmuş 27 28lerin de. Hepimiz mi yeni aşka yelken açacağız. Sanıyorum ki hepimiz bir yerde işe başlayıp sonra başka yere geçiyoruz. Bunları yazdığı başka kişi varsa yazsın arkadaşlar. Aylin veya Meryem her kimsen yakıştıramadık, bizimle değilsin
tamam eklerız kızlartolin bidenemmm listede luna da yok gerçi ben baktıramadım bi türlü ama burada baktıran ve memnun kalan çok
Cnm hic ugrasmaz aksine en ykn arkdsm :)uğraşıyordur bu işlerle yapmıştır. Ben üniye hazırlanırken cok ilgiliydim böyle işlerle. Astral seyahat, duru görü ile ilgili araştırırdım filan, (tipik bir ergendim yani) Birgün felsefe dersinde bundan bahsediyoruz tabi kimse inanmıyor astral seyahate filan, hocamız bir öğrencisinden bahsetmişti. O da inanmamış, kızla mı oğlanla mı baya eğlenmişler, sonra çocuk hocanın evindeki şeylerin yerlerini söylemeye başlamış, tabi öğrencisi hocanın evini hiç bilmiyor, çocuk demiş hocam dün gece sizin eve uğradım vs vs adam baya etkilenmişti tabi detayları ben unuttum yıllar geçti. Çok istedim hocam verin şu öğrencinizin ismini nolur görüşeyim filan diye vermemişti çakal O zamanlar da aşıktım da ben sevdiğim çocuğun evine gitmek istiyordum gece
Kizlar, Emine bos degil.
bana tarif ettigi adamla tanistim vallahi, ama bir sey olacagini sanmam. Yine de tarif ettigi adam bu.
Kizlar, Emine bos degil.
bana tarif ettigi adamla tanistim vallahi, ama bir sey olacagini sanmam. Yine de tarif ettigi adam bu.
işin içine avuç giriyosa bu iş sakatkin nefret olmadan tamamen sakin düsüncen we samimi bi sekilde bana donsun butun hatalarini affettim arasin dyip elini owusturup sürtuyon ama hic olumsuz dusunme tamamen aramasini istedigin kisiye odaklan elini sürt birbrne we top cikar hani warmis gbi sonra o dusunceyle ona üfle aksam 10 da yapilcak sonunda rabbim ornek ahmete ilet de ufle
Cnm bnde bu aksam denicem inanmak onemliymis ve pozitif olmk :)işin içine avuç giriyosa bu iş sakatbunu ben denesem o ovuşturduğum avucu anca yalarım
Bu kadar stres altında ben olamıyom pozitif falan, bana göre değilmiş maaaalesefCnm bnde bu aksam denicem inanmak onemliymis ve pozitif olmk :)
Ben erkk arkdsmla cok kotu ayrildim kanli bicakli yiz desem yeridir bende olursa herkezte ise yarar :)Bu kadar stres altında ben olamıyom pozitif falan, bana göre değilmiş maaaalesef
Niye yav belki olur, evlendirdiği adam bu muydu subay olan mıydı
cherry sen emıneye kac fal attın?
3 tane mi ne attim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?