Binnaz Abla

nasıl yapıomuş ?

Kızlar biz Tolin ile bir yolun vardan iade alamadık. Buradan siteyi esefle kınıyorum. Aylin meryem artık bu konuda eminiz galiba. Ama aylin olarak bir yolun varı kendisi de pek sallamadığı için salla pati yorumlar yapmış. Giriş gelişme sonuç gibi herkesin fal aynı güzargahta ilerliyor, bu da bana hisleriyle yorum yapmadığını çağrıştırıyor. Neredeyse hepimize yaza doğru yeni aşk bulmuş 27 28lerin de. Hepimiz mi yeni aşka yelken açacağız. Sanıyorum ki hepimiz bir yerde işe başlayıp sonra başka yere geçiyoruz. Bunları yazdığı başka kişi varsa yazsın arkadaşlar. Aylin veya Meryem her kimsen yakıştıramadık, bizimle değilsin

birde bu yenı aşkla bir bayan sayesınde tanısacakmısız

Cnm hic ugrasmaz aksine en ykn arkdsm :)

kin nefret olmadan tamamen sakin düsüncen we samimi bi sekilde bana donsun butun hatalarini affettim arasin dyip elini owusturup sürtuyon ama hic olumsuz dusunme tamamen aramasini istedigin kisiye odaklan elini sürt birbrne we top cikar hani warmis gbi sonra o dusunceyle ona üfle aksam 10 da yapilcak sonunda rabbim ornek ahmete ilet de ufle

işin içine avuç giriyosa bu iş sakat bunu ben denesem o ovuşturduğum avucu anca yalarım

Niye yav belki olur, evlendirdiği adam bu muydu subay olan mıydı

Evlendirdigi kimdi hatirlamiyorum, ama subay degildi.

Simdi soyle soyleyeyim, ben is degistirdim. Degistirmeden once bu fali atmistim. Emine de yazmis ki, burda boyle boyle bir adam var , normalde sisko degil ama kilo almis. Sonra daldan dala atlamis, 3 cumle sonra kilolu bir erkek gelecegin icin seviniyor demis.

Vallahi 3 gun once herifle konusurken diger insanlar dedi ki, sen kilo aldin, boyle degildin

Yani evlenmeyecek olmamin sebebi, adamin zaten coktan evlenmis olmasi

Lakin baska bir kzi daha var, bana dedi ki dikkat et bu adam guzel kadin gorunce dayanamaz yavsar. Bu kiz abna dedi ki, bu kizi gordugunde merdivenden dusmus :) :) Onune gelenle yatip kalkma derdinde bir herif iste. Geldigime sevindi i bilemem ama ilk haftadan tartistik.

bana demis ki, Kivanc tatlitug'un kumraliyla evleneceksin

Emine banada s harfli balık etli yayık burunlu biriyle ömürlük aşk demiş. Jet hızıyla imiş. Ama valla balık etli yayık burunluyu duyunca ben zaten vazgeçtim ben önce istemeyecekmişim adam bir yalvar bir yalvar öyle kabul etcekmişim hayır büyük konuşmak istemiyorum ama ben etkilenmiyorsam etkilenmiyorumdur yalvarıyor beni el üstünde tutuyor diye kabul etmem kimseyi, yapıma ters bir kere Ama olursa yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…