Bu arada salgın varmış Ankarada . Yediklerinize içtiklerinize dikkat edin.
Herkesin karnı felan ağrıyormuş, kusma-ishal felan. Bize de eczacı kadın dedi. Ben çok dikkat etmem rağmen kaptım bundan sonra olabildiğince az yicem dışardan ölüyorum sandımaa ne salgınıymış
Herkesin karnı felan ağrıyormuş, kusma-ishal felan. Bize de eczacı kadın dedi. Ben çok dikkat etmem rağmen kaptım bundan sonra olabildiğince az yicem dışardan ölüyorum sandım
Ve haleh in falı da geldi. Selenayla yaklaşık olarak aynı şeyleri söylemiş. Güzel bi faldı ama bana çok kısa geldi. Aynı kelimeleri tekrarlayıp durdu gibi. 8,5 dk ses kaydı ama aslında 3,5- 4 dk anca sürer normalde. Yinede İyi bence denenebilir...
halehı merak edıyorum ya guzelse çıkar ınsaşşalahVe haleh in falı da geldi. Selenayla yaklaşık olarak aynı şeyleri söylemiş. Güzel bi faldı ama bana çok kısa geldi. Aynı kelimeleri tekrarlayıp durdu gibi. 8,5 dk ses kaydı ama aslında 3,5- 4 dk anca sürer normalde. Yinede İyi bence denenebilir...
banadaaa daha iade etmedilerrrkızlar telwe yönetimine mesaj atmıştım benLoveMeKyrenia nın falı ıptal edılıp kredısı yuklenmıştı.bende aynı şekilde kredımın yuklenmesını ıstıyorm dedım. bana rakıplerımız bu olayı kullandı sizlik bir durum göremedık bız ıade olmayacak baska bırsey varsa buyrun falan yazmışlar bır kere daha sınırlendım.benı paracık olarak görduklerı ıcın tellweyle ısım bıttı benım ya üyeliğimide sildirdim aman yaa ne sacma salak yerllere bulaşmışım ben terbıyeszler müşteri kaybetmışler rakıplerı de kımse bunu onlara karşı kullanmış.orda da ne ıma ettı anlamadım . beynım yandı ıkı gundur
yazdım hayatım azarlar gibi cevap verdıler ama hıc garipsemedım gercekten çöplük gibi site herkes kafasına göre profıl ftgrafı koyuyor ıstedgı kadr lınk açıyor yönetim müşteriyi azarlıyor bde utanmadan rakiplerimiz bunu bıze kullandı demış bana ne ya benım sorunum mu yok ya o sıte cok gıtmez müşteri memnunıyetı sıfır . en basından berı sevemedım o sıteyı ama işte burda adı gecen falcılar hep o sıtedendı mecbur baktırıyodum mesela 5 mesj hakkı var dyolardı 2 mesajı cevaplıyor falcı sonra kayboluyor yonetıme yazıyorum bızım yapacagımız sey yok falcıyla ılgılı dıyor e senn görevın ne orda ozaman.s.sbanadaaa daha iade etmedilerrrcevapp bile yok bendee yazmıştımmm saygısızz site her önüne gelen falcıı ordAA önce falcısınaa özel hayata saygıyıı öğretsinn olayy asıll senle ilgilii yine yaz kuzumm ya
Canım benim falım iptal edilmedi kredim de yüklenmedi kikızlar telwe yönetimine mesaj atmıştım benLoveMeKyrenia nın falı ıptal edılıp kredısı yuklenmıştı.bende aynı şekilde kredımın yuklenmesını ıstıyorm dedım. bana rakıplerımız bu olayı kullandı sizlik bir durum göremedık bız ıade olmayacak baska bırsey varsa buyrun falan yazmışlar bır kere daha sınırlendım.benı paracık olarak görduklerı ıcın tellweyle ısım bıttı benım ya üyeliğimide sildirdim aman yaa ne sacma salak yerllere bulaşmışım ben terbıyeszler müşteri kaybetmışler rakıplerı de kımse bunu onlara karşı kullanmış.orda da ne ıma ettı anlamadım . beynım yandı ıkı gundur
e site bana öyle yazmış haberınız vardır dye sen demıştın bana iptal edıldı dye .s bde sıtede bana öyle yazdı sen bı profılıne bak bence tellwedekı.s cunku onlarda öle yazmış,Canım benim falım iptal edilmedi kredim de yüklenmedi ki
derin kendısı engellı degılmı.s uzak kalcam dıyodu o kendısı cıkmıştır senı engellememıştır ben baktım sıteye yoktu cunkuAma derin beni engellemiş galiba ahahahahahah
Yok canım ben iptal edildi demedim hatta dün gruba da yazdım derinin yerinde başkası olsa falları iade ederdi diye, az önce baktım hala 11 kredim var ki derine 50 kredilik fal atmıştım, falımda duruyor halae site bana öyle yazmış haberınız vardır dye sen demıştın bana iptal edıldı dye .s bde sıtede bana öyle yazdı sen bı profılıne bak bence tellwedekı.s cunku onlarda öle yazmış,
bende öle bırsey hatırlıyorum ama loveme dıye hatırlıyorum .s allah allah ya .s.s ztn fal baktırmıcaktım artık oyzden sırf edeceklermı dye yazmıştım etmedıler .s şaşırtmadılar.sKızlar başka bir arkadaş bana iade ettiler dedi. Tam çıkaramadın nickini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?