Binnaz Abla

ben beyazz ışığııı görüncee o feraha ermesindee sağoll kazennn

yok yok rahat ol sen ne olsun istiyorsan bana özel mesaj at ben de sana cevap döneyimo cümeleleri : )

beni oylamışsın ya artık gönlünden ne geçerse o olacak ....

yok yok rahat ol sen ne olsun istiyorsan bana özel mesaj at ben de sana cevap döneyimo cümeleleri : )

beni oylamışsın ya artık gönlünden ne geçerse o olacak ....
kazenn birdenn fazlaa oy hakkı verr bütünn oylarr sanaaa ağzındann bal damlıyorr

yazılanları saptırıyosunuz özelde de aynı şeyi söyledim size, ben forumda dile getirmesem, bi cwp alamıycaktık, günah keçisi ben oldum heralde şimdi...
umarım allah gönlünüze göre verir, kalbinizin saygısına sevgisine göre... daha fazla yazmıycam

Sağ ol canım, selena,ecem,naz,aylin filan aynı değil galiba Saraylıya baktırmayı zaten istiyordum, artık farz oldu

Selena ve saraylı bana benzer şeyler söyledi. Saraylı daha ayrıntılı baktı ama selena sonucun kötü olacağını söylemişti. İsterseniz size fallarımı atarım artık baktırmıycam nasıl olsa :)
Bu arada burda umutlandırdıklarım felan varsa ben farkında olmadan çok özür dilerim. Paylaşmayı çok isterdim ama bana da 2.kere bakacağını sanmıyorum.

Canım ben selenanın falına talibim özel değilse

Senin için sorun olmayacaksa Selenanın falını okumak isterim. Umarım senin için en güzeli olur. Bundan sonra fal baktırmayacak olmana da inan çok sevindim. Darısı hepimize inşallah :)

Senin için sorun olmayacaksa Selenanın falını okumak isterim. Umarım senin için en güzeli olur. Bundan sonra fal baktırmayacak olmana da inan çok sevindim. Darısı hepimize inşallah :)

Son kez selenaya yıldızname atıp bırakıcam zaten ben ayda 1 baktırıyordum malum öğrenciyim param yok Hepiniz birbirinden iyi insanlarsınız inşallah Allah hep yanınızda yardımcınız olur

Son kez selenaya yıldızname atıp bırakıcam zaten ben ayda 1 baktırıyordum malum öğrenciyim param yok Hepiniz birbirinden iyi insanlarsınız inşallah Allah hep yanınızda yardımcınız olur

Ben seni bizim yaşlarda ( bizim yaşlar 24 25 oluyor bende) biri olarak hayal etmiştim hep, yaşlardan konuştuğumuzda 19 olduğunu öğrenince şok olmuştum Keşke ben de 19 olsam varya çok çok samimi söylüyorum bunu şu an, dolu dolu yaşa öğrenciliğini ilerde pişman olma :) Şimdi biri de bana çıkıp 24 ünü iyi yaşa diyecek haklı :) Fal atma ama öğrencilik yine iyi be yavrum sonrasında bir de iş bulana kadarki parasızlık var evlerden ırak

Haklısınız valla. Kimin hayatı kolay ki iyi kötü para kazanıp kendinize yetebiliyorsanız sıkıntı yok her yaş güzel :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…