ben beyazz ışığııı görüncee o feraha ermesindeesevdiğini baş harfi C 3 vakte kadar düğün var...
senin kaynanan beyaz ışığı gördüğünde sen feraha ereceksin ....
yakışırr tolinnn sanaaakerem bursın ıstıyorum ben
ben beyazz ışığııı görüncee o feraha ermesindeesağoll kazennn
Kerem instagram'da "tolin benimdir,benm kalacak" yazılı bi foto paylaşmış gördün mükerem bursın ıstıyorum ben
kazenn birdenn fazlaa oy hakkı verr bütünn oylarr sanaaayok yok rahat ol sen ne olsun istiyorsan bana özel mesaj at ben de sana cevap döneyimo cümeleleri : )
beni oylamışsın ya artık gönlünden ne geçerse o olacak ....
aaaaaa vay hain gizli aşkımızı ifşa etme demiştim ona şimdi gazetecıler pesımı bırakmazKerem instagram'da "tolin benimdir,benm kalacak" yazılı bi foto paylaşmış gördün mü
kazenn birdenn fazlaa oy hakkı verr bütünn oylarr sanaaaağzındann bal damlıyorr
3 oyuu verebiliyosakk verelimmm3 oy hakkınız var rahat olun bende ....
3 oy hakkınız var rahat olun bende ....
Saraylıya dediklerinin hepsi aynı.
yazılanları saptırıyosunuz özelde de aynı şeyi söyledim size, ben forumda dile getirmesem, bi cwp alamıycaktık, günah keçisi ben oldum heralde şimdi...Özelden yazmayacağım bunu.
Ben vericem demedim yahu izin alırsam vericem dedim. Kadın izin vermedi ben de son günlerde sebeplerini belirttiğim gibi aktif değildim. Anlaşılamıyor muyum ben?
Lütfen biri çıkıp söylesin artık şu hanıma. Mesajları gördüm cevap verecek zamanım yoktu ve erteledim nasılsa veririm diye. sekreter miym ben? 7-24 online mı olmalıyım?
Bu mesajım mı çirkin? Sadece olanları anlatıyorum ben.
Ciddi şekilde gına geldi insanlardan. Yeter artık hanımefendi, yeter.
Sağ ol canım, selena,ecem,naz,aylin filan aynı değil galibaSaraylıya baktırmayı zaten istiyordum, artık farz oldu
Canım ben selenanın falına talibim özel değilseSelena ve saraylı bana benzer şeyler söyledi. Saraylı daha ayrıntılı baktı ama selena sonucun kötü olacağını söylemişti. İsterseniz size fallarımı atarım artık baktırmıycam nasıl olsa :)
Bu arada burda umutlandırdıklarım felan varsa ben farkında olmadan çok özür dilerim. Paylaşmayı çok isterdim ama bana da 2.kere bakacağını sanmıyorum.
tabi ki atıyorum hemen canım ^.^Canım ben selenanın falına talibim özel değilse
Selena ve saraylı bana benzer şeyler söyledi. Saraylı daha ayrıntılı baktı ama selena sonucun kötü olacağını söylemişti. İsterseniz size fallarımı atarım artık baktırmıycam nasıl olsa :)
Bu arada burda umutlandırdıklarım felan varsa ben farkında olmadan çok özür dilerim. Paylaşmayı çok isterdim ama bana da 2.kere bakacağını sanmıyorum.
Senin için sorun olmayacaksa Selenanın falını okumak isterim. Umarım senin için en güzeli olur. Bundan sonra fal baktırmayacak olmana da inan çok sevindim. Darısı hepimize inşallah :)
Son kez selenaya yıldızname atıp bırakıcam zaten ben ayda 1 baktırıyordum malum öğrenciyim param yokHepiniz birbirinden iyi insanlarsınız inşallah Allah hep yanınızda yardımcınız olur
Haklısınız valla. Kimin hayatı kolay ki iyi kötü para kazanıp kendinize yetebiliyorsanız sıkıntı yok her yaş güzel :)Ben seni bizim yaşlarda ( bizim yaşlar 24 25 oluyor bende) biri olarak hayal etmiştim hep, yaşlardan konuştuğumuzda 19 olduğunu öğrenince şok olmuştumKeşke ben de 19 olsam varya çok çok samimi söylüyorum bunu şu an, dolu dolu yaşa öğrenciliğini ilerde pişman olma :) Şimdi biri de bana çıkıp 24 ünü iyi yaşa diyecek haklı :) Fal atma ama öğrencilik yine iyi be yavrum sonrasında bir de iş bulana kadarki parasızlık var evlerden ırak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?